Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Top 3 klubid mida ei meeldi!!!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

klubid

1. man united
    2. barcelona
    3. man shitty

koondised

1. brasiilia
    2. itaalia
    3. hispaania

pole tähtsuse (a.ka vihkamise) järjekorda pandud.

Kommentaar

Algselt postitas Black Magic Vaata postitust
      Nojah Lyon on üks väheseid tippklubisid, kes ei kuluta iga aasta kümneid miljoneid,
      Lisandro ?
      You need people who score goals, that's how you win games.

Kommentaar

City
        Milan
        Levadia

Kommentaar

mänku
          barsa
          milan

Kommentaar

1.Real Madrid- Barca fänn ei saagi muud moodi vastata!
            2.Real Madrid- Barca fänn ei saagi muud moodi vastata!
            3.Real Madrid- Barca fänn ei saagi muud moodi vastata!
            ...
            681. Real Madrid- Barca fänn ei saagi muud moodi vastata!
            "Ajakirjaniku eelis on see, et tema saab oma arvamuse avaldamise eest raha, tavainimene aga peksa."

Kommentaar

Kas pärast Madridi Espanyol ei peaks teil tulema?

Kommentaar

1. Saint-Etienne ja kogu muu Prantsuse jama
                2. Inter
                3. Liverpool

Kommentaar

Algselt postitas rallikas Vaata postitust
                  Kas pärast Madridi Espanyol ei peaks teil tulema?
                  Espanyol on veel roheline, seega not yet!
                  "Ajakirjaniku eelis on see, et tema saab oma arvamuse avaldamise eest raha, tavainimene aga peksa."

Kommentaar

1.mancity
                    2.chelsea
                    3.barcelona

Kommentaar

Palun põhjendage mulle, lollile Barca fännile, mis saab selle klubi juures halba olla?

Kommentaar

Kõigile ei meeldi, kui üks platsil olevatest meeskondadest 90% mänguajast palli hoiab ja seda keskväljal rahulikult lükkab(ei, mina ei ole nende seas kellele selline mängustiil ei istu).

Kommentaar

Algselt postitas football2u Vaata postitust
                          Palun põhjendage mulle, lollile Barca fännile, mis saab selle klubi juures halba olla?
                          1. Nagu juba mainiti- minu arvates ei ole mäng huvitav, kui üks võistkond lükkab keskväljal söötu, ise eriti teravalt väravat ei ürita, aga ei lase vastasel ka seda teha
                          2. Vihkan, kui mõni Barca fänn tuleb kiitlema, et võideti 1-0, "aga vaat kus possession oli 75%" või "nägid, kuidas tehti vastasest 5 korda rohkem sööte". Jalgpallis loevad siiski väravad, mitte söötude arv või pallivaldamine.
                          3. Pidev haip ajakirjanduses- olen mitu korda näinud, kuidas Barcat nimetatakse "maailma parimaks klubiks". Isegi pärast seda, kui viimati CL-ist välja kukuti.
                          4. Ebasümpaatsed mängijad- mulle isiklikult Messi, Puyol, Xavi, Iniesta, Ibrahimovic, vanasti veel ka Eto'o ja Henry.
                          5. Super-hüper-ebasümpaatsed mängijad- Pedro ning Sergio Busquets.
                          6. Mingisugune eriline ebameeldivuse faktor. Sellist asja ei oska seletada.
                          Newton Heath 1878

Kommentaar

1.ac Milan
                            2.Juventus
                            3.Särgiärikad

1.Itaalia
                            2.Portugal
                            3.Argentiina
                            Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                            Ott Järvela

Kommentaar

1.Real Madrid
                              2.Chelsea
                              3.Inter Milan

1.Brasiilia
                              2.Hispaania
                              3.Itaalia

Kommentaar

Algselt postitas rauulo Vaata postitust
                                1. Nagu juba mainiti- minu arvates ei ole mäng huvitav, kui üks võistkond lükkab keskväljal söötu, ise eriti teravalt väravat ei ürita, aga ei lase vastasel ka seda teha
                                2. Vihkan, kui mõni Barca fänn tuleb kiitlema, et võideti 1-0, "aga vaat kus possession oli 75%" või "nägid, kuidas tehti vastasest 5 korda rohkem sööte". Jalgpallis loevad siiski väravad, mitte söötude arv või pallivaldamine.
                                3. Pidev haip ajakirjanduses- olen mitu korda näinud, kuidas Barcat nimetatakse "maailma parimaks klubiks". Isegi pärast seda, kui viimati CL-ist välja kukuti.
                                4. Ebasümpaatsed mängijad- mulle isiklikult Messi, Puyol, Xavi, Iniesta, Ibrahimovic, vanasti veel ka Eto'o ja Henry.
                                5. Super-hüper-ebasümpaatsed mängijad- Pedro ning Sergio Busquets.
                                6. Mingisugune eriline ebameeldivuse faktor. Sellist asja ei oska seletada.
                                Näiteks mina olen kuulnud mõttekäikku, et tavaliselt hakkab inimene alateadlikult vihkama klubi, kes alistas tema lemmikklubi... Mis sa/te sellest arvad?

Kommentaar

Working...
                                X