Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

Üleminekud

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused
  • footix
    Asjahuviline
    • Dec 2005
    • 20

Üleminekud

Tere, ma vist arvan juba, et see teema on juba olnud, kuid vähemalt kiire otsimisega ma ei leidnud.....nimelt tahaks ma teada mõnda head neti lehte, kus oleks võimalikult palju üleminekuid. neid lehti ma tean, mis enam vähem on kõik Inglise liigaga seotud vms.....aga oleks ka huvitatud neist üleminekutest, mis toimuvad ntx kasvõi gruusias, jaapanis, lõuna-ameerikas, põhja-ameerikas jne jne.....olen küll otsinud, kuid leidnud seni ei ole.....kas keegi oskab äkki aidata....
  • PraS
    Riigireetur
    • Sep 2001
    • 7901

Follow the definitive home of football transfers. Get real-time news updates, trending transfers, and verified done deals with expert analysis.

Kommentaar

• footix
      Asjahuviline
      • Dec 2005
      • 20

seda aadressi ma tean, see ka suures mahus ikkagi inglismaa üleminekud...kuigi jah seal on ka muid...kuid siiski mitte see, mida mina otsin....

Kommentaar

• Saarlane
        Super Moderator
        • Mar 2005
        • 8130

Kunagi oli Eurospordis ka, aga pärast Yahoo'ga ühinemist pole ma nende uue koduka pealt seda üleminekute sektsiooni veel üles leidnud.

Kommentaar

• Kasper
          Administraator
          • Jan 2006
          • 7500

Eurospordis on praegu nii kuulujutud, kui ka toimunud ülemineku tehingud, kuid mina olen sealt praeguseni enamjaolt Inglismaa liigade kohta üleminekuid leidnud.

Goal.com´ist kui valida Tranfer Zone, siis sealt tuleb mingit teavet, ja seal saab ka valida liigasid, kus on näiteks MLS, Argentina, Mexico, Russian Premier liiga ning rääkimata Euroopa suurematest liigadest, siis nendele liiga nimetustele klikkides leiad üleminekud ja seal on ka võimalus näha kõikide liigade üleminekuid ühes tabelis.
          Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
          Algselt postitanud kasutaja taku* poolt
          Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.

Kommentaar

• cannuman
            fänn
            • Jun 2004
            • 15044

see eurosport on oma lehekülje üldse täiesti p*tsi keeranud. Tegid saiast sitta

Kommentaar

• Kasper
              Administraator
              • Jan 2006
              • 7500

Algselt postitanud kasutaja cannuman poolt
              Ma mõtlesin alguses sama, kuid nüüd olen isegi inglis keelse la Liga ja Serie A staffi üles leidnud. Siiamaani on ainult Team of the week leidmata, aga küll selle ka leiab.
              Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
              Algselt postitanud kasutaja taku* poolt
              Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.

Kommentaar

• Saarlane
                Super Moderator
                • Mar 2005
                • 8130

Algselt postitanud kasutaja cannuman poolt
                Njaa, nõustun 100%.

Kommentaar

Töötlen...