Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Üleminekud

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Üleminekud

Tere, ma vist arvan juba, et see teema on juba olnud, kuid vähemalt kiire otsimisega ma ei leidnud.....nimelt tahaks ma teada mõnda head neti lehte, kus oleks võimalikult palju üleminekuid. neid lehti ma tean, mis enam vähem on kõik Inglise liigaga seotud vms.....aga oleks ka huvitatud neist üleminekutest, mis toimuvad ntx kasvõi gruusias, jaapanis, lõuna-ameerikas, põhja-ameerikas jne jne.....olen küll otsinud, kuid leidnud seni ei ole.....kas keegi oskab äkki aidata....

Compare the latest football transfer odds from top bookmakers. Real-time betting prices and % chance of transfers happening.

Kommentaar

seda aadressi ma tean, see ka suures mahus ikkagi inglismaa üleminekud...kuigi jah seal on ka muid...kuid siiski mitte see, mida mina otsin....

Kommentaar

Kunagi oli Eurospordis ka, aga pärast Yahoo'ga ühinemist pole ma nende uue koduka pealt seda üleminekute sektsiooni veel üles leidnud.

Kommentaar

Eurospordis on praegu nii kuulujutud, kui ka toimunud ülemineku tehingud, kuid mina olen sealt praeguseni enamjaolt Inglismaa liigade kohta üleminekuid leidnud.

Goal.com´ist kui valida Tranfer Zone, siis sealt tuleb mingit teavet, ja seal saab ka valida liigasid, kus on näiteks MLS, Argentina, Mexico, Russian Premier liiga ning rääkimata Euroopa suurematest liigadest, siis nendele liiga nimetustele klikkides leiad üleminekud ja seal on ka võimalus näha kõikide liigade üleminekuid ühes tabelis.
          Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
          Algselt postitas taku*
          Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.

Kommentaar

see eurosport on oma lehekülje üldse täiesti p*tsi keeranud. Tegid saiast sitta

Kommentaar

Algselt postitas cannuman Vaata postitust
              Ma mõtlesin alguses sama, kuid nüüd olen isegi inglis keelse la Liga ja Serie A staffi üles leidnud. Siiamaani on ainult Team of the week leidmata, aga küll selle ka leiab.
              Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
              Algselt postitas taku*
              Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.

Kommentaar

Algselt postitas cannuman Vaata postitust
                Njaa, nõustun 100%.

Kommentaar

Working...
                X