Tere, ma vist arvan juba, et see teema on juba olnud, kuid vähemalt kiire otsimisega ma ei leidnud.....nimelt tahaks ma teada mõnda head neti lehte, kus oleks võimalikult palju üleminekuid. neid lehti ma tean, mis enam vähem on kõik Inglise liigaga seotud vms.....aga oleks ka huvitatud neist üleminekutest, mis toimuvad ntx kasvõi gruusias, jaapanis, lõuna-ameerikas, põhja-ameerikas jne jne.....olen küll otsinud, kuid leidnud seni ei ole.....kas keegi oskab äkki aidata....
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Üleminekud
Collapse
X
-
Eurospordis on praegu nii kuulujutud, kui ka toimunud ülemineku tehingud, kuid mina olen sealt praeguseni enamjaolt Inglismaa liigade kohta üleminekuid leidnud.
Goal.com´ist kui valida Tranfer Zone, siis sealt tuleb mingit teavet, ja seal saab ka valida liigasid, kus on näiteks MLS, Argentina, Mexico, Russian Premier liiga ning rääkimata Euroopa suurematest liigadest, siis nendele liiga nimetustele klikkides leiad üleminekud ja seal on ka võimalus näha kõikide liigade üleminekuid ühes tabelis.Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustsee eurosport on oma lehekülje üldse täiesti p*tsi keeranud. Tegid saiast sitta.
Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustsee eurosport on oma lehekülje üldse täiesti p*tsi keeranud. Tegid saiast sitta
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar