10 tähemärki
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Kõige ülehinnatuim jalgpallur?
Collapse
X
-
Algselt postitas hofnar Vaata postitustDidier Drogba
põhjenduse peab ka tooma?Algselt postitas budulojuskle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi Uuspõlde
Kommentaar
-
Algselt postitas eestimees Vaata postitustterve FC FLora meeskondMis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Algselt postitas AlwaysRed Vaata postitustMa ütleks et Ronaldo.
See kes Madridis üleliigseks osutus ja nüüd Milanis loivab.
Ronaldo on üks väheseid ründajaid maailmas, kes on alati oma klubides nn oma väravad ära löönd. Eriti vägev oli ta Barca ajal.
Kommentaar
-
Algselt postitas PraS Vaata postitustEksid. Nüüd hakkame mõtetult vaidlema vist
Ronaldo on üks väheseid ründajaid maailmas, kes on alati oma klubides nn oma väravad ära löönd. Eriti vägev oli ta Barca ajal.
Ja vägev oli ta ka peale Barca perioodi. Mulle tundub siiani uskumatu tema 2002.aasta come-back peale rasket põlvevigastust. Hetkel aga tundub ta mulle liialt ülehinnatud. Ma pole küll kõige suurem La Liga ja Serie A jälgija olnud, kuid tean selliseid kes on ja ka nende arvates pole Ronaldo oma potentsiaalile vastavalt viimasel ajal mänginud.
Samas tundub et Milani minek oli õige otsus. Serie A-s on ta isegi päris mitu väravat löönud. Nii et ma loodan et sul on õigus ja et ta ka edaspidi Milanis nn oma väravad ära lööb. Ma loodan et sa minu eelmisest postitusest mingit viha tema vastu välja ei lugenud, sest mul on Ronaldo (mõlema) vastu täielik respekt.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar