Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Kõige ülehinnatuim jalgpallur?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Kõige ülehinnatuim jalgpallur?

10 tähemärki
    Algselt postitas budulojus
    kle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi Uuspõlde

Didier Drogba

põhjenduse peab ka tooma?
    Algselt postitas Iceman
    Hofnari maitse totside suhtes on ikka ülekõige.

Kommentaar

Algselt postitas hofnar Vaata postitust
      Didier Drogba

põhjenduse peab ka tooma?
      võid tuua jah
      kle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi Uuspõlde

Kommentaar

Kas just kõige ülehinnatumad, aga ülehinnatud on mu arust Beckham ja Lampard.

Kommentaar

viikmäe ja kams

Kommentaar

ja Eesti poolepealt loomulikult Neemelo ja Reinumäe.

Kommentaar

terve FC FLora meeskond

Kommentaar

Algselt postitas eestimees Vaata postitust
                terve FC FLora meeskond
                peaaegu sinuga nõus aga võib olla mõne leiame keda võiks hinnata
                Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                Ott Järvela

Kommentaar

Martin Reim

Kommentaar

nu ma julgen siia kirjutada Barthezi....

Kommentaar

Ma ütleks et Ronaldo.
                      See kes Madridis üleliigseks osutus ja nüüd Milanis loivab.

Kommentaar

Algselt postitas AlwaysRed Vaata postitust
                        Ma ütleks et Ronaldo.
                        See kes Madridis üleliigseks osutus ja nüüd Milanis loivab.
                        Eksid. Nüüd hakkame mõtetult vaidlema vist
                        Ronaldo on üks väheseid ründajaid maailmas, kes on alati oma klubides nn oma väravad ära löönd. Eriti vägev oli ta Barca ajal.

Kommentaar

Algselt postitas PraS Vaata postitust
                          Eksid. Nüüd hakkame mõtetult vaidlema vist
                          Ronaldo on üks väheseid ründajaid maailmas, kes on alati oma klubides nn oma väravad ära löönd. Eriti vägev oli ta Barca ajal.
                          Ma täiesti nõustun sinuga et ta Barca ajal vägev oli. Aga tuleb tunnistada et viimased aastad Realis pole just...kuidas seda öeldagi?...kõige helgemad tema jaoks olnud. Ma siiralt loodan et ta suudab Milani eest mängides minu arvamust tema kohta muuta aga hetkel ma teda efektiivseks ründajaks ei pea.
                          Ja vägev oli ta ka peale Barca perioodi. Mulle tundub siiani uskumatu tema 2002.aasta come-back peale rasket põlvevigastust. Hetkel aga tundub ta mulle liialt ülehinnatud. Ma pole küll kõige suurem La Liga ja Serie A jälgija olnud, kuid tean selliseid kes on ja ka nende arvates pole Ronaldo oma potentsiaalile vastavalt viimasel ajal mänginud.
                          Samas tundub et Milani minek oli õige otsus. Serie A-s on ta isegi päris mitu väravat löönud. Nii et ma loodan et sul on õigus ja et ta ka edaspidi Milanis nn oma väravad ära lööb. Ma loodan et sa minu eelmisest postitusest mingit viha tema vastu välja ei lugenud, sest mul on Ronaldo (mõlema) vastu täielik respekt.

Kommentaar

ma pean veel korra mainima et viikmäe

Kommentaar

ma pigem ütleks jah et Ronaldo on juba alahinnatud

Kommentaar

Working...
                              X