Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Kõige ülehinnatuim jalgpallur?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

ronaldo karjäär:
    mängis barcelonas, kui real madrid lammutas
    mängis interis, kui milan lammutas
    mängis real madridis, kui barcelona lammutas
    mängib milanis, kui inter lammutab

ja ega psv ka paremini läinud, sest noil aastail ei võitnud psv kordagi hollandi liigat

Kommentaar

15 väravat mm finaalturniiridel pole naljaasi ning ega üks mees tervet tiimi võidule ei vii.
      Algselt postitas Iceman
      Hofnari maitse totside suhtes on ikka ülekõige.

Kommentaar

minu arust carlos tevez, tehti pakkumine mingi 26 mil naela, liiga palju tema eest maksta minu arust.

Kommentaar

Algselt postitas ALECOQQ Vaata postitust
          Kas just kõige ülehinnatumad, aga ülehinnatud on mu arust Beckham ja Lampard.
          ma ei nori, aga ütle palun mismoodi nad siis ülehinnatud on? Kas saavad liiga palju palka?

Kommentaar

No usun et rohkem kui üks naine peab Beckhamit maailma parimaks mängijaks

Kommentaar

mis ajast välimus on mängijal määrav omadus? Mulle isiklikult Becksi meeldib, loomulikult mitte välimuse tõttu vaid need lihstalt põlvedest nõrgaks võtvad 50-60-70 meetrised passid üle väljaku risti-rästi ja tagurpidi.
              Nii et ikkagi...

Kommentaar

Algselt postitas kuuraa Vaata postitust
                minu arust carlos tevez, tehti pakkumine mingi 26 mil naela, liiga palju tema eest maksta minu arust.
                aga kas sa mängimas oled teda näinud?
                AILTON

Kommentaar

Algselt postitas dreyd Vaata postitust
                  ma ei nori, aga ütle palun mismoodi nad siis ülehinnatud on? Kas saavad liiga palju palka?
                  Neist räägitakse tihti kui maailma parimatest jalgpalluritest, kuid mina neist nii palju lugu ei pea. Beckhami ülehinnatusest peaksid sa nüüd küll aru saama..
                  Algselt postitas budulojus
                  kle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi Uuspõlde

Kommentaar

Algselt postitas dreyd Vaata postitust
                    mis ajast välimus on mängijal määrav omadus? Mulle isiklikult Becksi meeldib, loomulikult mitte välimuse tõttu vaid need lihstalt põlvedest nõrgaks võtvad 50-60-70 meetrised passid üle väljaku risti-rästi ja tagurpidi.
                    Nii et ikkagi...
                    küsimus ei olnud ju selles kas ta on hea või halb mängija

Kommentaar

Algselt postitas ALECOQQ Vaata postitust
                      Neist räägitakse tihti kui maailma parimatest jalgpalluritest, kuid mina neist nii palju lugu ei pea. Beckhami ülehinnatusest peaksid sa nüüd küll aru saama..
                      Asi on ikka mehe vanuses ka. Becks kunagi oli raudselt maailma üks parimaid jalgpallureid, praeguseks on ta lihtsalt popikoon, kes vahel harva teeb mõne geniaalse liigutuse. Ja ega praegu ei ütle ükski normaalne inimene tema kohta ju maailma parim jalgpallur.

Kommentaar

Robbie Savage

Kommentaar

Ontopic:

Rooney, tore ja noor mängumees, aga maailma parimaks ründajaks ja Inglismaa päästjaks on teda veidi vara nimetada.

Offtopic:

Lamps on 3 hooaega järjest 20 kolli pommitanud, ning see on juhuslikult palju, palju rohkem kui StevieG, ülehinnatud my ass.

Pole Beckhamil ka midagi viga, mannetust Inglise satsist on tema kõige rohkem silma paistnud viimastelt suurturniiridelt ja vaevalt R.Madrid temata 1. tabelireal paikneks. (hetkel ta maailma parim muidugi pole)
                          Little things worry little minds.

Carlo Ancelotti, 2009

Kommentaar

Algselt postitas kuuraa Vaata postitust
                            nõustun!! täielik raharaisk west hamile nad leksid ta 10 milli odavamalt ka ma arvan saanud

Kommentaar

Algselt postitas jalkameesFCKU Vaata postitust
                              nõustun!! täielik raharaisk west hamile nad leksid ta 10 milli odavamalt ka ma arvan saanud
                              Mees, West ham maksis nii Mascha kui ka Carlose eest 0, kordan 0 krooni

Kommentaar

Algselt postitas Mikk4 Vaata postitust
                                aga kas sa mängimas oled teda näinud?

jah, olen küll.
                                selle hooaja lõpul saavutas tippvormi, oli hea, kuid mitte sellel tasemel, et nii palju maksta.

Kommentaar

Working...
                                X