ma ükskord nägin, kuidas ta 5 korda järjest latti lõi. kui ta nii hea on, nagu ta ise räägib, siis ta oleks ikka sisse löönud.
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Kõige ülehinnatuim jalgpallur?
Collapse
X
-
-
sa mõtled seda nikefootballi videot niikuinii, njah see video on juba ka avalikkuse tähelepanu pälvinud ja ei oska ka mina öelda kas see oli "tuunitud" selliseks või mitte aga su posti iroonilisust arvestades pean sinuga nõustumaAILTONKommentaar
-
Esiteks, ta ise ei räägi, kui hea ta ju on. Kiidab oma kaasmängijaid alati. Ja arvata on, et see klipp on "tuunitud". Keegi ei suuda niimoodi muuseas 5 korda latti lüüa, siis oleks iga karka ka koll ju.Kommentaar
-
Kommentaar
-
Ega latti löömine pole veel koll.
Hea küll, ma sain aru küll, mis öelda tahtsid.Kommentaar
-
Adriano!
10 tähemärkiGeorge Best:"Kui ma sündinuks inetuna, poleks te midagi kuulnud Pelest"Kommentaar
-
"The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legendKommentaar
-
Enne Levadia-Newcastle mängu tuli Damien Duff platsile,võttis palli ja lõi 5x järjest niisama ristnurka.
Nothing is Impossible.
Nike.Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar