Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

TV3-e konnantaatorid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Replying to Topic \'TV3-e konnantaatorid\'

Originally posted by mcnamara
    Sama ajal saaks näidata 25. korda Politseiakadeemiat, James Bondi vms Ameerika saasta. Alati on vaatajaid ja mitte vähe.
    Nii vahemärkusena olgu öeldud, et JamesBondi suvaliseks AmeerikaSaastaks nimetada on tsipa ebaöiglane vöinii. Ameerika paraku küll jah.
    Ning kui ma öigesti mäletan, siis TV3\'l puudub öigus näidata JamesBonde mitu korda. Nii palju raha neil nüüd kah ei ole

Kommentaar

Originally posted by yheksa
      Nii vahemärkusena olgu öeldud, et JamesBondi suvaliseks AmeerikaSaastaks nimetada on tsipa ebaöiglane vöinii. Ameerika paraku küll jah.
      Ning kui ma öigesti mäletan, siis TV3\'l puudub öigus näidata JamesBonde mitu korda. Nii palju raha neil nüüd kah ei ole
      Maitse asi. Olen näinud korra kõiki Bondi-filme (v.a viimast), kuid ühegi neist teist korda vaatamine tundub ülejõukäivana. Aga seda nüüd küll väita ei saa, et TV3 neid Bondi-filme ainult ühe korra oleks näidanud.
      Tõin Bondi välja lihtsalt näitena, mida TV3 eelistaks kolmapäevaõhtul jalgpalli asemel näidata. USA kommertsi, mis tuleb Viasat\'ile ((piltlikult öeldes) kopikate eest kätte.
      the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
      because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Originally posted by mcnamara
        Maitse asi.
        Nõus

Aga seda nüüd küll väita ei saa, et TV3 neid Bondi-filme ainult ühe korra oleks näidanud.
        Saab! Ehk ajad sa segi MTV3\'ga, mis on paari filmi ka korduvalt näidanud aga Eesti TV3 omab minuteada öigust näidata igat Bondi filmi vaid korra (jäi selline asi kunagi silma/körva).

Tõin Bondi välja lihtsalt näitena, mida TV3 eelistaks kolmapäevaõhtul jalgpalli asemel näidata.
        Ma tean aga ma ju pidin norima!

Kommentaar

Aga samas kannab Tv3 yle Eesti MV korvpallis ja Kanal 2 Eesti MV v6rkpallis. Kusjuures ka suht kahtlasi m2nge (eelmine hooaeg vist m2rkasin midagi sellist \"Bc Pallur vs Ehitust88riist\" vms.) Ma ei kujuta ette, kui palju raha nad v2lja k2ivad, kui yltse k2ivad, kuid jalgpalli populariseerimise m6ttes v6iks v2hemalt olulisi m2ngegi n2idata.

Kuid yldiselt olen t2hele pannud, et \"suvalisele\" jalgratta s6idule kulutatakse spordisaadetes 5x rohkem aega, kui jalgpallile.

Lisa: Ega keegi vist eesti klubide ponnistusi Euroopa sarjades kah ei n2ita?

Kommentaar

No jah, eks ole ju nöme kyll, kuid mujal on huvitavamaidki näited.

Rootsi TV-4 näitab näiteks L-Ameerika liigade mänge, kohalikes ainult pikki kokkuvötteid. Teised kaalid on yldse veits jalkavaenulikumad, täispikki mänge ei näe kuskil.

Eks ole see vist väikse riigi saatus, et kohaliku liiga mängude nägemiseks peab kohapeale söitma. Kuigi ETV vöiks asja tösiselt kätte vötta, tegu ikkagi ju rahvusspordiga

Kommentaar

Keegi täna TV 3\'st spordiuudiseid vaatas? :P

Ikka mõnus kala lipsas sisse :\"Tundub, et Kataloonia suurklubi Real Madrid on Aasias sama populaarne kui kodumaal\".

Kommentaar

Originally posted by Epic

Keegi täna TV 3\'st spordiuudiseid vaatas? :P

Ikka mõnus kala lipsas sisse :\"Tundub, et Kataloonia suurklubi Real Madrid on Aasias sama populaarne kui kodumaal\".
                Hang those MF bastards! Kes sellist kakit suust välja ajas? Kalkun hiilgas jälle?

Kommentaar

eip, see oli mingi pikemate juustega päevitunud tont kelle nime ma kahjuks ei tea.
                  Joga Bonito!!!

Kommentaar

Raivo Rauts vist oli...Kui ma just ei eksi.
                    Mul on liiv ja sul on savi.

Kommentaar

Minu teada on ta isegi Fc Concordia rivistuses vutti mänginud Eesti liigas.
                      Joga Bonito!!!

Kommentaar

Ei eksi. Paras moeahv on küll see Raivo \'Legendaarne Ouninpohja Kiiruskatse\' Rauts, hankigu endale sobivam amet, kohe näha, et spordist on see vend väga kaugel olnud
                        Aga noh, samas on ka huvitav, sest alati kui see koomik spordiuudiseid vahendab, on lõbus jälgida, kus ta järjekordse pirni paneb

Kommentaar

Originally posted by Fazz
                          Raivo \'Legendaarne Ouninpohja Kiiruskatse\' Rauts, hankigu endale sobivam amet, kohe näha, et spordist on see vend väga kaugel olnud
                          Mis selles middle name\'s veidrat on?

Kommentaar

Veider on see, et tüüp pidas alati vajalikuks rõhutada, et see Ouninpohja kiiruskatse, mis rallist rääkides korduvalt läbi käis, ikka \'legendaarne\' on
                            Hea küll, ütlesid korra, et on legendaarne katse, polnuks vaja seda enam teist korda rõhutada.
                            Sportnetis, kust see tekst tal võetud oli, oli rallist ja kõnealusest katsest tunduvalt pikemalt juttu ja seal oli ka seda legendaarsust mitmes kohas mainitud. Aga Rauts nähtavasti viskas sest Sportneti tekstist lihtsalt osa kõrvale, need legendaarsed kohad jäid aga sisse..

Kommentaar

Nuh ega Kannikul ei ole midagi viga aga Mardisalu äätab ja öötab seal terwe aja ja on jummala ädas kui ManU pähe saab

Kommentaar

Originally posted by p3p3

Nuh ega Kannikul ei ole midagi viga aga Mardisalu äätab ja öötab seal terwe aja ja on jummala ädas kui ManU pähe saab
                                Täitsa geniaalselt paned.

Kommentaar

Working...
                                X