Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

TV3-e konnantaatorid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Replying to Topic \'TV3-e konnantaatorid\'

Originally posted by DiMaggio

Originally posted by Epic
    Huvitav kas nn. \"Hispaania jalgpallispets\" Mõttus ka külla kutsutakse.
    EEIIII, mitte teda!!!
    Mis tal siis nii väga viga on? Ma olen teda liiga vähe kuulanud ja mul ei tule küll midagi ette. Paluks näiteid, mis ta valesti teinud/öelnud on

Kommentaar

Originally posted by Loca

Originally posted by DiMaggio

Originally posted by Epic
      Huvitav kas nn. \"Hispaania jalgpallispets\" Mõttus ka külla kutsutakse.
      EEIIII, mitte teda!!!
      Mis tal siis nii väga viga on? Ma olen teda liiga vähe kuulanud ja mul ei tule küll midagi ette. Paluks näiteid, mis ta valesti teinud/öelnud on
      No loe, mingi 2-3 lehte tagasi kirjutati temast päris palju. Väikesed vihjed: tema suust võib kuulda taolisi asju nagu piress ja miiilan
      olgem kristlased, vabandused on esitatud

Kommentaar

Originally posted by zaz
        No loe, mingi 2-3 lehte tagasi kirjutati temast päris palju. Väikesed vihjed: tema suust võib kuulda taolisi asju nagu piress ja miiilan
        No ja siis? Ega Kannik ja Mardisalu ka just hääldustega ei hiilga. Samas Mõtus ajab vähemalt normaalset juttu, mees teab, mida mees räägib.

Kommentaar

Originally posted by Robinho

Originally posted by zaz
          No ja siis? Ega Kannik ja Mardisalu ka just hääldustega ei hiilga. Samas Mõtus ajab vähemalt normaalset juttu, mees teab, mida mees räägib.

tglt nii rõvedaid hääldusvigu kannik ja mardisalu ikka ei tee ka ja minu mäletamist mööda istus mõttus seal stuudios üpriski vaikselt ja eriti ise midagi ei kommenteerind, kui talt just ei küsitud midagi. Ja mine sa tea olex tema seal sama kaua kommenteeinud, kui meie kuulus duo on, võix ta ajada oopis hullematki jama

Kommentaar

Ega Mardisalu alguses arutleb koos Kannikuga koosseisud üle siis vaatavad teisipäevaste mängude tulemused üle ja siis ütleb et loota on väga põnevat kohtumist ja lähevad reklaamipausile. Ja eriti hea hääldus neil küll ei ole, praegu kahjuks ei tule ühtegi näidet meelde. Aga neil on hea hääl ja eriti ei häiri kui nad räägivad nagu rootsi kommentaarid kelle hääl on nii kõva ja rootsi keel on nii kole et pane kasvõi hääl vahepeal kinni aga soome kommentaarid on jällegi head.

Kommentaar

Originally posted by Shrek

Ega Mardisalu alguses arutleb koos Kannikuga koosseisud üle siis vaatavad teisipäevaste mängude tulemused üle ja siis ütleb et loota on väga põnevat kohtumist ja lähevad reklaamipausile. Ja eriti hea hääldus neil küll ei ole, praegu kahjuks ei tule ühtegi näidet meelde. Aga neil on hea hääl ja eriti ei häiri kui nad räägivad nagu rootsi kommentaarid kelle hääl on nii kõva ja rootsi keel on nii kole et pane kasvõi hääl vahepeal kinni aga soome kommentaarid on jällegi head.
              nojah duo suust kõlades ei häiri see niipalju tõesti
              soome kommentaatoritest ei tea midagi(kui jalkat soome pealt vaatan, siis nagu neid küll ei kuula, ega ma ei saaks neist aru niikuinii)
              aga kas sa sat 1-lt oled mõnd mängu näinud? (eriti hea oli stuttgart-manu mäng) :P

Kommentaar

Miiilan ütles see Kalkun spordiuudistes.

Kommentaar

Originally posted by La Motta

Miiilan ütles see Kalkun spordiuudistes.
                  Mis ta siis valesti ütles?
                  When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

kui tavaliselt mardisalu-kannik just ei hiilga. siis eile olid nad küll täitsa tasemel. ma vahepeal isegi naersin, kui mardisalu mingi järjekordse totra nalja tegi. näiteks siis, kui ferrara üritas käärlööki. ja jah.
                    LET'S ALL LAUGH AT RANGERS

Kommentaar

Originally posted by Peku

kui tavaliselt mardisalu-kannik just ei hiilga. siis eile olid nad küll täitsa tasemel. ma vahepeal isegi naersin, kui mardisalu mingi järjekordse totra nalja tegi. näiteks siis, kui ferrara üritas käärlööki. ja jah.
                      Kõigepealt ütles Kannik \"kaarlööki\"ja siis Mardisalu:loodame et vanainimene mingit lihast nüüd ära ei venitanud.
                      Olen kindel,et Eesti jalgpallikoondis jõuab lähiajal suurturniirile,kuid Eestlasena võin EM tiitlist vaid unistada. -Enar Jääger

Kommentaar

Kahjuks tuleb tunnistada, et nii Mardisalu kui kannik on võrdlemisi primitiivsed ja väheteadvad inimesed kõigis neis küsimustes mis jalgpalliväljakust eemale jääb. Eile rääkisid nad baskimaast ja baskide jalgpallist, tundus et nad ei teadnud midagi. Aga jahvatasid ja mõtlesid pidevalt üht-teist välja ja paljud olulised ajad baskide jalgpallist jätsid sootuks välja. Aga ka kõik teised spordikommentaatorid jätavad valdavalt nürmeelsete tegelaste mulje.
                        Väljakul toimuva kommenteerimisega saavad nad enam-vähem hakkama minu meelest, kes ma teabkui suur spetsialist ei ole.
                        memer of Gaskoff fan club

Kommentaar

minu suurim teadasaamine oli eilse mängu juures see et mardisalu käekiri on suurem kui kannikul.vähemalt seda väitis kannik.arvestama peab vist sellega et mõlemal olid ühesuurused paberid
                          ja nagu tihti juhtub polnud just kõikse õnnestunum mängudevalik.suht igav jne.

nagu mängu alul kommentaar oli et juve hakkab arvatavasti viigile mängima ja ega sociedad suurt ei kaota midagi kui nad kaotavad jne.poole mängu pealt imestavad kannik-mardisalu et järjekordselt valisid nad mängu kus ühtegi väravat pole löödud.jne jne
                          sigpic

Kommentaar

eile oli kommentaar suht tasemel jah, aga see pidev sõim ylekande rezissööri kohta

ja no mina igatahes kasutan ka nyyd tulevikulootuse asemel s6na tulevikulubadus.

Kommentaar

Millal see oli kui Zalayeta FC Barcelona vastu poolfinaalis värava lõi?
                              Keegi võiks Kannikule öelda, et Interi eest lõi värava Alvaro Recoba mitte Alvar Recoba.

TO DiMaggio: viga parandatud. Äkki vastaks nüüd keegi

Kommentaar

Originally posted by Loca

Millal see oli kui Zalayeta FC Barcelova vastu poolfinaalis värava lõi?
                                Keegi võiks Kannikule öelda, et Interi eest lõi värava Alvaro Recoba mitte Alvar Recoba.
                                Närime nüüd natuke tähte, mis meeskond see FC Barcelova küll on?
                                Where were you in '62?

Kommentaar

Working...
                                X