Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

TV3-e konnantaatorid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'TV3-e konnantaatorid\'

Algselt postitas Loca

TV3 näitab lõpuks siis ka mängu, kus üheks osapooleks pole inglise klubi, mänguks siis Kiievi Dynamo vs Real Madrid
    Loodetvasti pole kommentaatorid Marise fännid ja Reali vihkajad,
    Loodan et Real näitab Kiievi klubile koha kätte
    The only sensible way to live in this world is without rules! - The Joker.
    If you're good at something, never do it for free - See above.
    I believe whatever doesn't kill you simply makes you... stranger - See above.

Kommentaar

Eesti koondis mängib Hollandiga, Mardisalu kommenteerib:
      \"Kristal söödab Terehhovile, see edasi Operile, Oper läheb piki piiri, annab tagasi Terehhovile...\"
      Reporterikabiini tormab Pijpers:
      \"Mart, räägi aeglasemalt, mehed ei jõua nii kiiresti!\"
      Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
      Ott Järvela

Kommentaar

Ärge siis homme Raudsepa ja Kalkuni shõud maha magage!
        algus kell 16.25

Kommentaar

Mulle meeldivad nende kommentaarid väga, sest need on naljakad. Kuid mulle ei meeldinud Ilmar Raagi kommentaarid, ülevaated enne EURO 2004

Kommentaar

Algselt postitas pastor

ma tunnen mardisalust ja kannikatest puudust
            pardisalu ja kannik on nüüdseks vaid legendid....
            Magava kauboi suhu viski ei jookse.

Kommentaar

kel võimalus saab nautida Man Utd - Milan mängu 23. või õigemini 24. veebruaril 01.00, enjoy!

Kommentaar

Algselt postitas Epic

kel võimalus saab nautida Man Utd - Milan mängu 23. või õigemini 24. veebruaril 01.00, enjoy!
                einoh:S nüüd asi veel hullem...ma juba lootsin et võetakse mõistus pähe ja hakatakse live-i näitama...aga peputki Jobu kari...ei aitand siin \"aasta jobu\" tiitel , ega ka see et tegemist juba otsustavate matšidega...

Kommentaar

Algselt postitas pastor
                  einoh:S nüüd asi veel hullem...ma juba lootsin et võetakse mõistus pähe ja hakatakse live-i näitama...aga peputki Jobu kari...ei aitand siin \"aasta jobu\" tiitel , ega ka see et tegemist juba otsustavate matšidega...
                  Kui sa arvasid, et jobu tiitel midagi aitab, annan ma sulle hea meelega aasta koomiku auhinna. Kätte saab Jaani käest.
                  When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Algselt postitas Epic

See on ikka lolluse tipp. Esiteks mäng veel hilisemaks ja teiseks: ManU ja Milan on küll tipud, aga samal ajal mängivad ka Inglise ja Hispaania liiga liidrid omavahel.

Kommentaar

Algselt postitas zidane_5
                      See on ikka lolluse tipp. Esiteks mäng veel hilisemaks ja teiseks: ManU ja Milan on küll tipud, aga samal ajal mängivad ka Inglise ja Hispaania liiga liidrid omavahel.
                      See viimane mäng on tallinnlastele Nelose vahendusel nähtav.
                      ManU, Milani austajatele võib ainult lohutuseks öelda, et 24. veebruar (ehk järgnev päev) on teatavasti riigipüha. TV3 tempe ei tahaks kommenteerida.
                      the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                      because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

ei tea miks nad seekord ka ainult manu poole vaatavad. pardisalut ju enam pole.....
                        “Just because you're offended, doesn't mean you're right.”

Kommentaar

Algselt postitas kaala
                          ei tea miks nad seekord ka ainult manu poole vaatavad. pardisalut ju enam pole
                          äkki vaatavad hoopis milani poole?
                          We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Miks te muutsite Meistrite Liiga mängu näitamise aja veel hilisema peale, kui see ennem oli. Kas te tõesti arvate, et mingit filmi \"Kartmatu\" (mida te olete näidanud väheamalt 2 korda)vaataks rohkem inimesi kui ntx Meistrite Liiga mängu? See on ikka täielik idiootsuse tipp.
                            nüüd tahaks teada, miks te muutsite siis mängu hilisemaks (kell 1 öösel!!!!).
                            Jalgpallihaigla ju nimetas selle aasta \"jalgpalli jobuks\" TV3-e. See reklaam spordisõprade silmis just hea ei ole.

Väga loodan, et muudate oma meelt, ning mängud hakkavad toimuma otseülekannetena. mitte ainult see aasta, vaid ka järgmine aasta.

võtke mõistus pähe

vot selline oli mu kiri TV3-ele. Ning tean veel 5 tuttavat, kes saatsid TV3-ele sellise tooniga kirja. Niiet kõik saavad, saatke TV3-e kiri.
                            Слава Україні! Героям слава!

Kommentaar

Algselt postitas EgoTrip

Miks te muutsite Meistrite Liiga mängu näitamise aja veel hilisema peale, kui see ennem oli. Kas te tõesti arvate, et mingit filmi \"Kartmatu\" (mida te olete näidanud väheamalt 2 korda)vaataks rohkem inimesi kui ntx Meistrite Liiga mängu? See on ikka täielik idiootsuse tipp.
                              nüüd tahaks teada, miks te muutsite siis mängu hilisemaks (kell 1 öösel!!!!).
                              Jalgpallihaigla ju nimetas selle aasta \"jalgpalli jobuks\" TV3-e. See reklaam spordisõprade silmis just hea ei ole.

Väga loodan, et muudate oma meelt, ning mängud hakkavad toimuma otseülekannetena. mitte ainult see aasta, vaid ka järgmine aasta.

võtke mõistus pähe

vot selline oli mu kiri TV3-ele. Ning tean veel 5 tuttavat, kes saatsid TV3-ele sellise tooniga kirja. Niiet kõik saavad, saatke TV3-e kiri.
                              no ma tõesti ei usu, et mängu näitamisel tegelikult TV3-e juhtkonnal mingitki valikut oli. Sest minu teada tegutses sarnaselt ka läti TV3, nii et ilmselt tuli käsk kõrgemalt poolt. ehk siis viasati juhtkonnalt, sest kui jalgpalli tahad siis pleki nende väärtprogrammi eest, kus näed 20 erinevat populaarteaduslikku kanalit jms. ja vahepeal õnnestub sul siis ka jalgpalli vaadata. Viasat lihtsalt ei tahtnud enam tasuta näidata. aga noh mida mina ka tean, Madrid Reali fänn nagu ma olen.

Kommentaar

Algselt postitas EgoTrip
                                Ma nüüd tõesti usun, et nad muudavad aja varasemaks mitte ainult tulevikus vaid juba täna!
                                When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Working...
                                X