Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

TV14 kommentaatorid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Kahju, Elion ei näita midagi.

Kommentaar

Vomps poetas Kure mängul kuidagi välja, et ainult Tallinnas näeb mängu. Äkki selles asi?

Kommentaar

Algselt postitas Shermann Vaata postitust
        Kahju, Elion ei näita midagi.
        Tõepoolest tv4 on saanud tv14 ja digi tv olemas elionis
        Olen see kes olen

Kommentaar

NIII.. ott järvela uus värske hittvideo

http://www.youtube.com/watch?v=Fd5DD_UYlsg
          Klavani debüüt Meistrite liigas!

Kommentaar

Eriti värske ei tohiks olla enam
            Algselt postitas Tofoa
            Man City fännamine keedab muidu normaalsete inimeste ajud päris pehmeks.

Kommentaar

no värske just jah pole.. aga ma ei usu et väga paljud seda näinud.

Kommentaar

Algselt postitas stark Vaata postitust
                no värske just jah pole.. aga ma ei usu et väga paljud seda näinud.
                kui ma ei eksi oli see "häälemurre" päris teemaks siin varem aga see selleks.
                FC Flora

Kommentaar

Algselt postitas fcfloraforever Vaata postitust
                  kui ma ei eksi oli see "häälemurre" päris teemaks siin varem aga see selleks.
                  no seljuhul minu viga..
                  ei ole ilmselt väga tähelepanelikult eelnevaid postitusi lugenud.

Kommentaar

Kui ma omal ajal selle video algselt lindistasin ja youtube'i laadisin, siis kustutati see sealt paari päevaga. Näikse kuidas nüüd läheb...

Kommentaar

Keegi oskab öelda, et kaugel selle tv14 projektiga ollakse. Täna vaatasin, et kanal on ikkagi tv4 aga disain on tehtudud tv14 omaks kui ma ei eksi, kavas on vanad kordused, ju siis saab 15. maiks alles õige kava paika.

Kommentaar

Algselt postitas Madridi Atletico Vaata postitust
                        Keegi oskab öelda, et kaugel selle tv14 projektiga ollakse. Täna vaatasin, et kanal on ikkagi tv4 aga disain on tehtudud tv14 omaks kui ma ei eksi, kavas on vanad kordused, ju siis saab 15. maiks alles õige kava paika.
                        aga kas seda ka Zoomi vahendusel nägema hakkab?
                        Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                        Ott Järvela

Kommentaar

Algselt postitas budulojus Vaata postitust
                          aga kas seda ka Zoomi vahendusel nägema hakkab?
                          Ilmselt ei saa, pead ikka elioni või starmani valima, kuigi, äkki saab EJLi kodukalt näha.

Kommentaar

Algselt postitas urmar Vaata postitust
                            Ilmselt ei saa, pead ikka elioni või starmani valima, kuigi, äkki saab EJLi kodukalt näha.
                            mina mõtlesin et starman ja zoom on samad aga urmar teab rohkem
                            Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                            Ott Järvela

Kommentaar

Zoom levib õhu kaudu ja sellepärast ei näe, starmani kaabli läbi näed seda.
                              Lõvi helistab põlevale ringile:
                              «Kuule, ma hüppan õhtul läbi!»

Kommentaar

Selle viimane lõik jälle väidab, et on nähtav ka "zoomi" paketis. Mul on küll Zuum, mitte Zoom ,aga kurat seda teab, äkki näeb ka. Aga noh samas kui tegemist delfidebiilikutega, siis ei maksa kõike uskuda ka. Aga lootus pidi enam-vähem viimasena surema

Kommentaar

Working...
                                X