Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

TV14 kommentaatorid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

miks on pealkiri TV4 kommentaatorid? kui kanali nimi on TV14?

Kommentaar

Mulle meeldib saade ''mehed ei nuta'' ja martinson kõva mees jalka poolt koguaeg

Kommentaar

Algselt postitas CRonaldo17 Vaata postitust
        Mulle meeldib saade ''mehed ei nuta'' ja martinson kõva mees jalka poolt koguaeg
        Vahepeal ajavad ikka päris jobu juttu, aga muidu hea saade.

Kommentaar

Olgu kuda on aga mulle need TV 14 kommentaatorid täitsa sümpatiseerivad selline kodukootud ,vähe jobu tekst aga ma ei ütleks ,et vennad matsu ei jaga. Isegi väga bro.
          '
          FCF Forever

Kommentaar

Mehe ei nuta nüüd KUKU raadios. Väga toredal ajal ka peale kauba. Telekas oleks saade ikka parem.

Kommentaar

Algselt postitas Peeter I Vaata postitust
              Mehe ei nuta nüüd KUKU raadios. Väga toredal ajal ka peale kauba. Telekas oleks saade ikka parem.
              Kurat, raadiost ma küll neid kuulata ei viitsi

Kommentaar

Algselt postitas Peeter I Vaata postitust
                kas siis telekas lõpetati ära see asi?
                Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                Ott Järvela

Kommentaar

Algselt postitas budulojus Vaata postitust
                  kas siis telekas lõpetati ära see asi?
                  Noo kui reklaam Õhtulehe portaalis näitab, siis nii see kahjuks on.

Kommentaar

Mis sellest kanalist üldse saab.kui nüüd eesti liiga läbi saab siis kas terve talve kordavad neid mänge või muutub see kanal asjalikumaks või läheb laev põhja nagu eelkäia
                    Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                    Ott Järvela

Kommentaar

Algselt postitas budulojus Vaata postitust
                      Mis sellest kanalist üldse saab.kui nüüd eesti liiga läbi saab siis kas terve talve kordavad neid mänge või muutub see kanal asjalikumaks või läheb laev põhja nagu eelkäia
                      Pigem tundub et eriti asjalikumaks see kanal ei lähe. Eriti veel pärast seda.

Kommentaar

Algselt postitas dannar Vaata postitust
                        Kurat, raadiost ma küll neid kuulata ei viitsi
                        No sisuliselt on see KUKU raadio jaoks asendus saatele "Tund Sporditähega". Ja KUKU arhiivist võid seda saadet ükskõik mis kellaajal kuulata.

Kommentaar

Jalgpall ja "Mehed ei nuta" ongi ainukesed vaadatavad asjad seal. Loodame, et kui jalka hooaeg läbi saab, siis algavad korvpalli ülekanded, muidu pole kanalil enam mõtet

Kommentaar

Mehed ei nuta ikka jätkab neljapäeval tv14 peal ka. Vähemalt nii kaua, kui kanalil veel hing sees.

Kommentaar

tv 14 on täiesti surnud kanal..
                              mõttetu käigus hoida seda saasta.

loodan et jalgpalliliit leiab järgmiseks aastaks uue kanali kus eesti liigat näidata
                              http://www.youtube.com/watch?v=Fd5DD_UYlsg
                              Klavani debüüt Meistrite liigas!

Kommentaar

Algselt postitas Mariotti Vaata postitust
                                Mehed ei nuta ikka jätkab neljapäeval tv14 peal ka. Vähemalt nii kaua, kui kanalil veel hing sees.
                                Huvitav. Teemad ju peaksid teisipäeval (raadios) ja neljap'eval (teles) suures osas kattuma.
                                Kuuulasin täna Mehed ei nuta esimest raadiosaadet. No hea et nad üldse ära ei kadunud aga televariant ikka lahedam.

Kommentaar

Working...
                                X