Konstatin Moshnikov
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
TV14 kommentaatorid
Collapse
X
-
Algselt postitas budulojus Vaata postitustTV14 kavas on ,et 21.11 näidatakse otse Flora ja Tuleviku mängu.Küsimus mis mäng see on?FC Flora
Kommentaar
-
"Eesti Jalgpalli Liit jätkab Eesti koondise, Meistriliiga, karikavõistluste ja TrioBeti Balti Liiga vahendamist spordisõpradele samas mahus ka järgmisel aastal," kinnitas EJL-i president Aivar Pohlak. "Samuti saab otseülekande vahendusel kaasa elada detsembri lõpus Kalevi Spordihallis toimuvale traditsioonilisele Aastalõputurniirile."
Kommentaar
-
Algselt postitas kasparov Vaata postitustAhahh, budu! See on küll OT, aga las ta olla - ma tahaks sul kõrvad korralikult tuliseks teha! Krt, tead kui raske oli Boltoni mänge KS-i organiseerida, ja siis kui ma selle kunagi sain - läbi häda ja tänu korduvatele Kruuda ees lömitmaskäimistele, et näete pai Kruuda, meil on siin Eestiski üks tulihingeline Boltoni toetaja, keegi budulojus, et temagi tahab telekast oma nunnukesi näha - siis sa küsisid pärast Boltoni topicus, et kuidas mäng ka oli, et sa ise vaatasid samal ajal vormelit!
Seega ei peaks ma sulle üldse TV6 teemas vastama, aga et oma loomult olen siiski erakordselt hea inimene, siis teen seda siiski: ilmsesti Aastalõputurniiri kommenteeringi, aga edasi pole üldse mitte kindel, sest mul on tunne - ei tea isegi miks, aga on - et uuest aastast kaob suurepärane TV14 üldse ära ja no kus sa siis kommenteerid?!
aga kurb kui TV14 ära kaob ja seda just Eesti jalgpalli näitamise eest.Aga kui Tv 14 ära kaob siis võiksite Järvelaga kanalit vahetada ja liikuda sinna kus Eesti liiga näitamist jätakatakse.ei kujuta enam ette ,et keegi teine Eesti liigat kommenteeriks.Tänud teile hea töö eest!!!Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Algselt postitas kasparov Vaata postitustAitehh-aitehh, budukakene! See oli küll ilusasti öeldud. Aga jah, elame-näeme...
Aga mis tollesse Boltoni mängu puutub, siis... Kui 2:0 võit Manchester City vastu on sitt, siis ma tahaks teada, mis tulemus oleks enam-vähem normaalne ja vastuvõetav? 9:1?Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Algselt postitas budulojus Vaata postitustkrt ma ju vaatasin seda mängu!!!lihtsalt eks ma siis klõpsutasin kahe kanali vahet
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar