Aga kuhu foorumlane kasparov tuntud kui Kaspar Koort puldist kadunud on? :/
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
TV14 kommentaatorid
Collapse
X
-
Järvela oli ikka Levadia-Flora mängus super. Kuulasin ning mõned killud ka siia postitan.
``Jürgenson pääseb äärelt läbi, aga JÄÄB MÖKUTAMA, JÄÄB MÖKUTAMA etc``
``Meie legendaarne luksulik kommentaatoriboks on nagu kehvemat sorti Soome saun``
``Mina tegin viimati suitsupomme siis, kui ma käisin 8 klassis ja oli õpetajatepäev. Ja kui mõned noored poisid ei tea, kuidas suitsupomme valmistada, siis ma õpetan. Tuleb võtta ping pongi pall ja hakkida see tükkideks ning pane sisse tikutops. ``
``Nunes on väsinud juba, aga kell on juba ka palju, Nunesel hakkab varsti juba uneaeg tulema.``
``Tuleb äärest tsenderdus ja Tarmo neemelo ja TARMOOO NEEEEEMELOOOOOOOOOO OOOOOOOO OOOOOOOOOO OOOOOOO USKUMATU MÄNG. SEE ON JALGPALL, SEE ON EESTI JALGPALL!!! ``
``Ja Igor Prins tahtis seal sõna otseses mõttes kohtuniku ära süüa, kui ta Gamsile kätt ei vilistanud, aga siis tuli talle meelde, et Margus Kotter on politsei, ja politseid süüa ei tohi, see on karistatav.``
``Ja pall läheb karistusalast välja ja Leitan LÖÖb, aga pigem ohustab see löök Kadrioru Staadioni teivashüppe inventari, kui Marko Meeritsa valvatavat FC flora väravat.
viimastel minutitel Post lööb 2-2.
`` Post läheb karistualasse ja lööb vasakuga ja VÄÄÄÄÄRRRRRRAAAAAAAAV, SAN-DER POST, SANDER POST, POST ;SANDER POST laulaks praegu kreisiraadio, kui nad oleksid eurovisioonil, aga ei, me oleme Kadrioru staadionil ja käimas on FC flora ja Levadia mäng ning seis on viigis 2-2 ``.... etc
Mingi põlev pall,või leegipomm oli staadioni juurde visatud.
``Põlema panna asju ei tohi, aga suitsetada ikka tohib....., ma ei pidanud silmas tubakatooteid.``
Neid oli muidugi veel, minu meelest olid parimad need.
"
EDIT: Keegi oskab öelda, mis luksulikust kommentaatoriboksist Ott Järvela räägib ja kus kohas see staadionil asub, nt Ale Coq arenal. Mõnel mängul hea sinna lähedale istekoht võtta ja kuulata.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mällar Vaata postitustAga kuhu foorumlane kasparov tuntud kui Kaspar Koort puldist kadunud on? :/
Kommentaar
-
Algselt postitas marcello Vaata postitustKes lahkub siit kolme viigipunktiga
See oli ka. Kaks asja jäid veel kõrva, aga ma ei tea kas sõnastus õige on, aga umbes nii oli.
Käimas oli 89.minut.
``Minkenen lööb järjekordse karistuslöögi siuke plönni,kahtlase fluroodi sinna karistusalla``
Lõpuminutitel oli veel see.
``Floral on vaja nüüd hakata neid palle kasti toimetama, muidu hakkab rong juba Elva rong ära sõitma. Ma ei tea küll miks see Elva rong on, kui mäng toimub Tallinnas, aga sellised sõnad mu suust tulid.``
Kommentaar
-
Algselt postitas Rolex Vaata postitustkahtlase fluroodi
fluidumi.
ja ma ei tea, kas ma olen ainus, kelle meelest selline elektrijänese stiilis kommenteerimine võib küll ühelt poolt lahe olla, aga teisalt kui suure tuhinaga hakkab juba mõte kinni jooksma ja laused muutuvad seosetuks, siis võiks jällegi natuke tagasi tõmmata. eile oli mitut puhku tunne, et no tore on, aga praegu tulid lihtsalt sõnadsõnadsõnadsõnad.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas Rolex Vaata postitustEDIT: Keegi oskab öelda, mis luksulikust kommentaatoriboksist Ott Järvela räägib ja kus kohas see staadionil asub, nt Ale Coq arenal. Mõnel mängul hea sinna lähedale istekoht võtta ja kuulata.
Kunagi oli neil mingisugune plastmassist aiamööblikomplekti kuuluv ümmargune valge laud, mille ääres nad seisid. Ja laud seisis siis väljaku kõrval.
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustjeesus kristus jalgrattal. keeleuuenduse lõpmatu kurv.
fluidumi.
ja ma ei tea, kas ma olen ainus, kelle meelest selline elektrijänese stiilis kommenteerimine võib küll ühelt poolt lahe olla, aga teisalt kui suure tuhinaga hakkab juba mõte kinni jooksma ja laused muutuvad seosetuks, siis võiks jällegi natuke tagasi tõmmata. eile oli mitut puhku tunne, et no tore on, aga praegu tulid lihtsalt sõnadsõnadsõnadsõnad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Blue Moon Vaata postitustJah sa oled ainus.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustlisaks tartanjanile esindad sa nüüd ka kõiki teisi foorumikasutajaid? tubli on, mulle on alati ambitsioonidega inimesed meeldinud, olgu nad siis kasvõi kuutõbised.
Kommentaar
-
Algselt postitas Blue Moon Vaata postitustMis kuradi värk teil selle tartanjaniga on ma ei saa aru? Tegu on mingisuguse manu fänni varikontoga, kelle postitused on cityt mõnitava alatooniga.When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustjeesus kristus jalgrattal. keeleuuenduse lõpmatu kurv.
fluidumi.
ja ma ei tea, kas ma olen ainus, kelle meelest selline elektrijänese stiilis kommenteerimine võib küll ühelt poolt lahe olla, aga teisalt kui suure tuhinaga hakkab juba mõte kinni jooksma ja laused muutuvad seosetuks, siis võiks jällegi natuke tagasi tõmmata. eile oli mitut puhku tunne, et no tore on, aga praegu tulid lihtsalt sõnadsõnadsõnadsõnad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rolex Vaata postitustMida sa inised? Ma ütlesin, et ei jäänud täpselt meelde, mis ta ütles, aga ikka sa pead vinguma. Aga see selleks, minu viga. Aga kui sulle Ott Järvela kommentaarid ei meeldi siis kui sa oskad televiisori pulti natukene kasutada võid sa panna teisele kanalile ja sa ei kuule Ott Järvelat. Ning sellise ilmaga võid minna üldse mänge Kadrioru saadionile mängu vaatama, mitte hädalada Ott Järvela kommentaaride üle. (ma tean, et sul bussiraha pole, aga mine jalgrattaga) Keda sa tahaks kuulata siis jalgpalli kommenteerimas. Kuuset? Osilat ? Kalkunit ? Sääritsat ? Reikopi ? Vähemalt on üks kanal, mis näitab eesti meistriliigat, aga alati peab millegi üle vinguma. Ise pidid olema täiskasvanu, aga hädaldad, nagu mingi kade vanamees.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar