Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

TV14 kommentaatorid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Mädavagla Vaata postitust
    Mingit eksmängijad vms. Mehed, kes asjaga kursis.
    Ega need eksmängijad (vähemalt osa neist) ka suurt midagi ei jaga. Alles hiljuti ilmutas rannalõvi K. Haavistu üles oma ebakompententsust, kui väitis, et tema pole sellisest mehest nagu Ervin Kõll varem mitte midagi kuulnudki. Kahju, sest noormees on viimased 2-3 aastat Flora süsteemi erinevates satsides meistri- ja esiliigas pallinud. Kui ta teda mängimas pole näinud on veel ok, aga, et ka kuulnud pole sellist nime..

Kommentaar

Algselt postitas urmar Vaata postitust
      Nagu Kaspar täna mängu ajal avalikustas, on Ott päris vana inimene juba.
      Ja mu endine koolivend kah.
      slimm.ee

Kommentaar

kalev spordi kommentaatoritel on kõht vist tyhi, räägivad van der sari kookidest ja pirukatest

Kommentaar

DigiTV-ga on paljudel kanalitel võimalus valida kommentaatoreid ja keelt. Kas oleks võimalik vaadata mängu kõigest mänguhelidega? Arvatavasti lõpuks ikka kuulaks kommentaatoreid, aga tahaks proovida. See, kuidas Koort neid rõhke asetab ületab isegi kõige targemaks joonud ajuambaali targutamise.
          jokers to the right
          clowns to the left of me

Kommentaar

minu digi tv-ga(zuumboks) ei saa. aga jh need rõhud on tal jh valesti vist

Kommentaar

Algselt postitas Jasper Vaata postitust
              DigiTV-ga on paljudel kanalitel võimalus valida kommentaatoreid ja keelt. Kas oleks võimalik vaadata mängu kõigest mänguhelidega?
              Ka mina olen sellise võimaluse tekkimist juba ammu oodanud, ja üldsegi mitte spetsiaalselt KalevSpordi kommentaatorite pärast. Mõnikord näiteks ViasatSport unustab mõnele mängule kommentaari heli panna ning siis saab staadionihelid keerata telekast tunduvalt tugevamaks, kui see koos kommentaariga võimalik oleks.

Kui nüüd päris off-topicusse minna, siis ilma kommentaarideta ülekannete jälgimise võimalus oleks teretulnud paljude teistegi spordialade puhul ning näiteks ka eurovisiooni, oscarite jagamise ning igasuguste muude otseülekannete ajal

Kommentaar

Algselt postitas users Vaata postitust
                Ka mina olen sellise võimaluse tekkimist juba ammu oodanud, ja üldsegi mitte spetsiaalselt KalevSpordi kommentaatorite pärast. Mõnikord näiteks ViasatSport unustab mõnele mängule kommentaari heli panna ning siis saab staadionihelid keerata telekast tunduvalt tugevamaks, kui see koos kommentaariga võimalik oleks.

Kui nüüd päris off-topicusse minna, siis ilma kommentaarideta ülekannete jälgimise võimalus oleks teretulnud paljude teistegi spordialade puhul ning näiteks ka eurovisiooni, oscarite jagamise ning igasuguste muude otseülekannete ajal
                ETV pilt ja Raadio 2 heli, nalja jätkub kauemaks!

Kommentaar

Algselt postitas Jasper Vaata postitust
                  DigiTV-ga on paljudel kanalitel võimalus valida kommentaatoreid ja keelt. Kas oleks võimalik vaadata mängu kõigest mänguhelidega? Arvatavasti lõpuks ikka kuulaks kommentaatoreid, aga tahaks proovida. See, kuidas Koort neid rõhke asetab ületab isegi kõige targemaks joonud ajuambaali targutamise.
                  tegelikult oleneb see täiesti kanalist. digitaalne on lihtsalt edastamise formaat, edastatakse ikka seda, mida kanal väljastab ning kui otsustatakse ühele helikanalile jätta lihtsalt taustahääl, siis saaks seda ka valida. mina ühegi sellise kanali otsa pole ei eestis ega mujal sattunud. kalevspordile idee?

Kommentaar

Ai Kalev Sport on pull kanal, pea alati on neil mingi probleem ja täna siis näeb hetkeseisuga 90min Gerrardi

Kommentaar

Player Cam pole selle asja nimi või? Türa kes seal kotrollpuldis möllab delfi debiilik või?
                      The only sensible way to live in this world is without rules! - The Joker.
                      If you're good at something, never do it for free - See above.
                      I believe whatever doesn't kill you simply makes you... stranger - See above.

Kommentaar

Ärge nurisege, player cam on mingi 15 minti ühe mängija peal. Varsti peaks vahetuma ma pakun arteta peale.

P.S. Naljakas, et neid jamasid ei juhtu wigan-hull tüüpi mängude puhul.

Edit: fekk. ok, järgmine on arteta
                        "The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend

Kommentaar

Oppa, Torres on pildis ...
                          Algselt postitas JT8055
                          Olge aktiivsemad!

Kommentaar

See on meie poiste või inglaste jama?

Kommentaar

Algselt postitas z3ro Vaata postitust
                              Inglise ikka.
                              Meie suurim hirm on kartus oma mõõtmatu tugevuse ees.

Kommentaar

Algselt postitas z3ro Vaata postitust
                                Mis sa ise arvad

Edit: Keegi tõsimeeli arvab, et inglaste jama

Kommentaar

Working...
                                X