Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

TV14 kommentaatorid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitust
    Kumb on siis parem kommentaar, kas emotsionaalne või emotsioonitu? Rahul ei olda ei Kalev Spordi ega ETVga.

see parem kõvasti
    Algselt postitas JT8055
    Olge aktiivsemad!

Kommentaar

120% Marioga nõus antud teemal. Ülereageerimine my arse! Vend on emotsionaalne ja teeb koos Kaspariga mängu ikka kaks korda huvitavamaks. Aitaks ka ehk sellest virisemisest. Igal pool üks ja sama hala.

Kommentaar

Algselt postitas Kaspy Vaata postitust
        No mul juhuslikult pole mul neid teisi 274 kanalit ja ilma staadionil toimuva meluta oleks ka asi nagu väg ajama
        Jaakes oled sina et keelda mul oma arvamust vastavas kohas avaldada?Lihtsalt emotsioonid on vajalikud kui neid õigel ajal kasutada,Ott võiks lihtsalt osata järeldusi teha ja toimida nii nagu oleks sobilik
        Sa sõimad Ott emotsionaalsuses, aga ise ju oled ka emotsioonides kinni, kui siin teda süüdistad? Äkki rahuneksid ka maha?

Kommentaar

AASTA TÕRJE no mida,mingi odavalt löödud pall mis tagasi sörkimisel langeb käeulatusse
          "One of the greatest saves you'll ever see. Amazing!", ütles BBC.

"90+3 min: And Hart is stranded upfield. United break, Hart races back. Rooney shoots ... but the keeper tips it away for a corner. Breathless stuff, particularly for Hart, who looks exhausted, grasping his wheezy goalkeeper's chest", ütles Guardian.

aga nad on ka mõttetud ülereageerijad. eksole.

Kommentaar

Ott võiks lihtsalt osata järeldusi teha ja toimida nii nagu oleks sobilik
            ah nii! aga mina eespool jällegi kirjutan, kuidas mulle tema stiil hästi meeldib. mis see vaene Ott siis nüüd tegema peaks, kumma arvamusest lähtuma ning millised põhjapanevad järeldused sellest oma edasiseks eksisteerimiseks tegema?
            kaks firmatorti, kast pepsit!

Kommentaar

Algselt postitas SleepWalking Vaata postitust
              "One of the greatest saves you'll ever see. Amazing!", ütles BBC.

"90+3 min: And Hart is stranded upfield. United break, Hart races back. Rooney shoots ... but the keeper tips it away for a corner. Breathless stuff, particularly for Hart, who looks exhausted, grasping his wheezy goalkeeper's chest", ütles Guardian.

aga nad on ka mõttetud ülereageerijad. eksole.
              No see on siis samahea kui hakata idmb reitingute järgi filme tõmbama,ju siis mu maitse on hoopis tein,tõrjete osas,reaktsioonitõrje on ikk minu jaoks tunduvalt tugevam tegu kui see eilne olukord

Kommentaar

Algselt postitas billy t Vaata postitust
                ah nii! aga mina eespool jällegi kirjutan, kuidas mulle tema stiil hästi meeldib. mis see vaene Ott siis nüüd tegema peaks, kumma arvamusest lähtuma ning millised põhjapanevad järeldused sellest oma edasiseks eksisteerimiseks tegema?
                Eks see otsus ta enda teha ole aga noore meh ehäälepaeladest on küll kahju,ehk läheb tulevikus veel häält tarvis

Kommentaar

Eks see otsus ta enda teha ole aga noore meh ehäälepaeladest on küll kahju,ehk läheb tulevikus veel häält tarvis
                  ma usun et ta hääl kannataks veel rohkem kui ta elaks inglismaal ja oleks lihtsalt üks tavaline jalgpallifänn
                  www.netsoccer2.com

Kommentaar

Eile läks Kalev Sport küll haldealt alt korvpalli külaliskommentaatoriga - sellist negatiivsust pole mina kohanud pikka aega, päris jube.

Kommentaar

Suht küll jah. Rock mängis palli Kullamäele, abikommentaator(ei mäleta ta nime) kommenteerib: "Ja nüüd peab viskama." Kui siis Gert viskas üle vastaste käte mööda, ütles: "No milleks oli vaja visata?"

Kommentaar

Teine kommentaator oli endine Rocki peatreener Teet Laur ja kippus jubedalt öpetama. Nagu treener noh. Muidu polnud hullu midagi, aga samas mida ma ikka korvpallist tean

Kommentaar

Tra Enden on samasugune nagu see Laur. Koguaeg vaja seletada ja õpetada kuidas miks ja kes viskama peab
                          Algselt postitas JT8055
                          Olge aktiivsemad!

Kommentaar

Jah seda küll - mõlemad nagu kritiseerivad liialt mängijate esitusi. Kuid erinevalt Endenist on Lauri ninahääl jube häiriv. Minule vähemalt.

Kommentaar

See Laur pani lõpuosas paar "poolkildu" vähemalt ja on elavam. Enden on üks kuradi pedagoog mikri taga. Oleks-poleks-oleks-poleks.
                              Aga Jurtšenko on parim!

Kommentaar

Killumehena on raske Sõbrale vastu saada. Väga hea külaliskommentaatoor on Kuusmaa.

Kommentaar

Working...
                                X