Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
TV14 kommentaatorid
Collapse
X
-
Algselt postitas Kaspy Vaata postitustNo mul juhuslikult pole mul neid teisi 274 kanalit ja ilma staadionil toimuva meluta oleks ka asi nagu väg ajama
Jaakes oled sina et keelda mul oma arvamust vastavas kohas avaldada?Lihtsalt emotsioonid on vajalikud kui neid õigel ajal kasutada,Ott võiks lihtsalt osata järeldusi teha ja toimida nii nagu oleks sobilik
Kommentaar
-
Algselt postitas Kaspy Vaata postitustAASTA TÕRJE no mida,mingi odavalt löödud pall mis tagasi sörkimisel langeb käeulatusse
"90+3 min: And Hart is stranded upfield. United break, Hart races back. Rooney shoots ... but the keeper tips it away for a corner. Breathless stuff, particularly for Hart, who looks exhausted, grasping his wheezy goalkeeper's chest", ütles Guardian.
aga nad on ka mõttetud ülereageerijad. eksole.
Kommentaar
-
Algselt postitas Kaspy Vaata postitustOtt võiks lihtsalt osata järeldusi teha ja toimida nii nagu oleks sobilikkaks firmatorti, kast pepsit!
Kommentaar
-
Algselt postitas SleepWalking Vaata postitust"One of the greatest saves you'll ever see. Amazing!", ütles BBC.
"90+3 min: And Hart is stranded upfield. United break, Hart races back. Rooney shoots ... but the keeper tips it away for a corner. Breathless stuff, particularly for Hart, who looks exhausted, grasping his wheezy goalkeeper's chest", ütles Guardian.
aga nad on ka mõttetud ülereageerijad. eksole.
Kommentaar
-
Algselt postitas billy t Vaata postitustah nii! aga mina eespool jällegi kirjutan, kuidas mulle tema stiil hästi meeldib. mis see vaene Ott siis nüüd tegema peaks, kumma arvamusest lähtuma ning millised põhjapanevad järeldused sellest oma edasiseks eksisteerimiseks tegema?
Kommentaar
-
Algselt postitas Kaspy Vaata postitustEks see otsus ta enda teha ole aga noore meh ehäälepaeladest on küll kahju,ehk läheb tulevikus veel häält tarvis
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar