Algselt postitas -JalkafriiK_
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
3Go Sport
Collapse
X
-
Algselt postitas Epic Vaata postitustKruus on ära. Dannar teeb Zeniit vs Benfica. Arsenal-Milan Petersoo-Poom, vähemalt algses plaanis.
Kommentaar
-
Algselt postitas Epic Vaata postitustArsenal-Milan Petersoo-Poom, vähemalt algses plaanis.Hala Madrid !
Kommentaar
-
Poom kommentaatorina pole hea, muidu on tore poiss. Petersoo kohta samad sõnad, väga nõrk tandem.
Eriti häirib see Zlata ja Zlatan. Türbel, ta on Ibrahimovic. Või tunneb ta teda isiklikult?Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustPoom kommentaatorina pole hea, muidu on tore poiss. Petersoo kohta samad sõnad, väga nõrk tandem.
Eriti häirib see Zlata ja Zlatan. Türbel, ta on Ibrahimovic. Või tunneb ta teda isiklikult?
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustta on Ibrahimovic
no kui Zlatan ise on oma 'kunstnikunimeks' valinud Zlatan
ja ka kaubamärgi Zlatan registreerinud, tuleb Zlatani soovi ka austada, ei?
Pele ei ole ka Pele tegelikult
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustteine mäng tuleb mingi totaalne BS.GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustTrollid?
aga ma hakkan ka nendest fooruminaljadest Petersoo aadressil aru saama. pani ta palliga mängija nime täppi ka?
Kommentaar
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitust4-0 on 4-0. püüa mõista.
aga ma hakkan ka nendest fooruminaljadest Petersoo aadressil aru saama. pani ta palliga mängija nime täppi ka?
Kommentaar
-
Algselt postitas StokMõtled vist Boltoni bossi Owen Coyle'i?
Aga Petersoo oli kohutav, kõrval oli valus kuulata seda täielikku soigumist. No absull kõik oli/on kapitaalselt putsis tema jutu järgi - mängupilt, mänguseis, omanikud, treener ja mängijad. Ning seda kõike korduvalt ja pidevalt, esimesest minutist alates.
Ning kuigi kindlasti paljud asjad nii ongi siis 90 minutit praktiliselt jutti jaurata lihtsalt ilma püüdlusetagi tunduda neutraalne või proovida natukene ratsionaalsemalt arutleda miks asjad sellised on.Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
-
Algselt postitas marv3llous Vaata postitustWhat? Mis seost on Coyle'il Arsenali treeneripingiga? Mõeldi ikka Pat Rice'i. Või oli see mingi nii peen huumor nüüd, et ma lihtsalt ei tabanud biiti?
Aga Petersoo oli kohutav, kõrval oli valus kuulata seda täielikku soigumist. No absull kõik oli/on kapitaalselt putsis tema jutu järgi - mängupilt, mänguseis, omanikud, treener ja mängijad. Ning seda kõike korduvalt ja pidevalt, esimesest minutist alates.
Ning kuigi kindlasti paljud asjad nii ongi siis 90 minutit praktiliselt jutti jaurata lihtsalt ilma püüdlusetagi tunduda neutraalne või proovida natukene ratsionaalsemalt arutleda miks asjad sellised on.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustArsenali fännid ongi alati kõige õrnemad tegelased, sest kui nad mängu mingi 4:0 kolakat saavad, siis ei tohi jumala eest öelda, et mäng kehv on, sest siis hakkab selline nutt ja süüdistamine
Kommentaar
-
Ma olen suhteliselt neutraalse, aga siiski Inglise klubi poole kaldu televaatajana nõus, et see kommentaatori soigumine oli hirmuäratav. Minu meelest on see VSB/TV6 puhul pigem reegel kui erand, et kaotusseisus meeskond tehakse verbaalselt sõelapõhjaks. Kui olukord mängus peaks muutuma hakkama, on jutt muidugi kohe teine. Järvela seejuures muidugi taas asjatundlik erand.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas SleepWalking Vaata postitustKüllap ma vastan ka stereotüübile aga 90ndaks minutiks kumisesid mu kõrvades ainult sõnad "kriis", "krahh", "häbi", "paanika", "van persie lahkub". Mitu korda seda viimast eile korrati, tõepoolest? Mulle jäi mulje, et tegemist oli siiski meistrite liiga play-offiga, kuhu kuuldavasti mõned lausa ei kvalifitseerunudki. Ja liigas pole otseselt ka neljanda koha suhtes kõik otsustatud. Ei taha nüüd sellega öelda, et ainult sellises kriisis tahakski elada. Samas otseselt silmust punuda ka nagu põhjust ei leia.
Kommentaar
-
siia on juba nii palju kive visatud, nii et ega see üks enam midagi ei muuda, aga ikkagi lisaks pidevale nö "kriisikõnele" häris enamgi see, et pidev jutt eetris. Milleks see vajalik on? Mäng on mäng ning rullub ise, seda ei ole vaja pideva kõnega tagant utsida ja segada ju. Raadios tekitab vaikus piinlikust, teleris mitte.
Kommentaar
-
Ka mina olen tüüpiline 0-4 peksa saanud meeskonna fänn, kes tuli siia oma masendust välja elama. Ei oska kaotada noh!
Soigumine mind nii ei häirinudki, sest oma mansa oligi nii sitt. Viimase kolme Petersoo kommenteeritud Arsenali mängu kohta olen tõsi küll RVP võimalikku lahkumise mainimist kokku loendanud nii paarkümmend tükki vähemalt. Aga see selleks.
Eile oli kommenteerimise käigus mängust või teemast kõrvalekaldumist nii palju, et lausa kohutav. Nagu Elar Osila supersuurslaalomit komeenteerimimas. Zlatani kaubamärk - no ok. Aga vahepeal oli mõne mängija lehmalellepoja tuttava hobi kirjeldamine ikka nii teemast mööda, et isegi Poom oli minuteid järjest ilmselt ebamugavustundest vait kui sukk. Vaheajal võib sellist offtopicut ju rääkida, aga kui samaaegselt ründav võistkond vastase trahvikastis palli liigutab siis ajab ikka marru.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar