Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Imelik jh, vaatasin ka
Selle kava järgi näitab ainult mingit mängukordust Villareal-Arsenal. Või on nad kavaga puusse pannud.Ei tahaks uskuda nagu, et nad mingit mängu üle ei kanna.Eks õhtul oleme targemad.
Fk, ma ei saa aru, miks nad 'Pooli ja Chelsea mängu ei näita. Oletatavalt näidatavas mängus on nagunii kõik tehtud, aga loodetavasti 'Pooli mängus mitte.
Fk, ma ei saa aru, miks nad 'Pooli ja Chelsea mängu ei näita. Oletatavalt näidatavas mängus on nagunii kõik tehtud, aga loodetavasti 'Pooli mängus mitte.
täpselt.
eelmine nädal näitasid nad bayern-barca mängu...seekord oleks võin siis 'Pool-Chelsea näidata.
See mäng oli liiga hull. Suur häbi, et Viasat seda ei näidanud. Ise jälgisin seda 2,50 euri eest UEFA lehel livestreamingu kaudu. Üle pika aja parimad kulutatud 40 krooni.
hokis minu teada visatakse väravaid, aga see selleks
see oleneb
kui ma õieti mäletan, siis kui sa randmega viskad, siis on vise aga kui nagu jõuga ja terve käega on löök..vsb kommentaatorid rääkisid millalgi
Kommentaar