Algselt postitas Nugisemees
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
3Go Sport
Collapse
X
-
:P selle elioniga on muid jamasid ka nii palju et peaks vist Viasati sebima, Europa liigat ja Cocacolat oleks mõnus vaadataAlgselt postitas Peeter I Vaata postitustVaevalt, et saab.
Kommentaar
-
Anna jah näpp kuradile ära, edu sulle selle tagasi saamiselAlgselt postitas Nugisemees Vaata postitustViasati sebima, Europa liigat ja Cocacolat oleks mõnus vaadata
Kommentaar
-
Mis ei takistanud sind muidugi buduka päringule üleolevalt vastamast. Mis, paraku, sinu puhul viimasel ajal vähemalt siin foorumis üsna tavaline suhtlusmaneer kipub olema.Algselt postitas 17 Vaata postitustPalun vabandust, ma ei teadnud.Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.
Kommentaar
-
Siis tuleb ise Lätti minna suuri vaatamaAlgselt postitas Peeter I Vaata postitustKui Ventspils jõuab Euroopa või koguni meistrite liiga turniirile näeme ainult nende mänge?
Kommentaar
-
Ma üritasin ise Lille'i striimi leida, aga midagi karmi on tehtud nendega. igatahes ÜKSKI ei töötanud. Ma võin sulle pärast ülekannet panna siia kirja, et kas on vaatamist väärtAlgselt postitas Mask Vaata postitustKurb, kurb. Eks siis peab streamiga leppima või öösel kell 1:00 ilma tulemust teadmata vaatama.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar