Algselt postitas cannuman
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
3Go Sport
Collapse
X
-
-
Dannar, mine tööle. Su argumentatsioon on siin ikka täiesti nihu, nagu täiskohaga PR seal kanalis. Tänapäeval spordis üldse midagi lindilt näidata on täielik absurd. Loomulikult teed crash ini ja arvestad, et poolajal näitad esimese tipphetki, kui seal seitse väravat löödi.
Keegi peaks nüüd ennast arvutitest jms eemal hoidma? Tule taevas ja Viasat appi!When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustNagu ma aru saan, siis nüüd on häda selles, et näidati terve mäng ära, mitte ei tuldud poole pealt sisse?
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustnormaalsem on tervet mängu veerand tundi delays vaadata, kui hakata kusagilt poole pealt sisse sadama.
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustJah.
Minu arust ei ole. Näidaku terve mängu kordust siis hiljem või järgmisel päeval, saavad mõlema leeri pooldajad oma kätte.
Kommentaar
-
mu poolkogemata algatatud mauramise põhjus oligi suuresti see, et kava ei klappinud ja siin samas vastas kasutaja, kellel selles osas ikka eeldatavalt teatav usaldusväärsus oli, et tullakse otse sisse kohe kui hoki lõppeb. kahjuks juhtus teisiti ja selle põhjal tekkinud pettumus ja selle avaldamine ei old ometi ilmatusuur ülereageering nagu agent m siin väitis. probleem on ju olemas, et viasatil tihtilugu juhtub, et asjad ei klapi, sellele vist ei vaidle keegi vastu. mis siis teha saaks, et selliseid asju ei korduks? ilmselt anda asjade seisust ja muutustest esimesel võimalusel teada ehk? ma ei mõte siin, aga ntks kasvõi viasat sport eesti lehel fb-s, mis peaks ju ometi teatavat operatiivsust võimaldama(ma tõesti ei tea palju selle jaoks inimjõudu vaja on ja palju olemas on)
ps. kerge lohutus oli muidugi see, et telerist poole silmaga jälgides, et millal mäng sisse tuleb, tagusid kaks hokimeest üksteist suht eide kombel vastu kiivreid
Kommentaar
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitustKommentaator jälle koju magama jälle?
Kommentaar
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitustVägisi kisub sinna poole, et VSB on lihtsalt nii kohutavalt laisaks ja ebakompetentseks muutunud eelkõige seetõttu, et nad saavad nautida liigset monopoli oma repetuaari edastamisel.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar