Selleks, et ma ei maksaks ühe kanali eest kahekordset hinda on mul kõige mõttekam STV pakett tööle panna järgmise kuu alguses? Nagu ma olen aru saanud siis Elion küsib kahe päeva kasutuse eest täishinda?
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
3Go Sport
Collapse
X
-
Algselt postitas Meintz Vaata postitustKas kusagil on infot, kui paljud vaatasid reedel Eestis Inglismaa-Montenegro mängu?
Kommentaar
-
Algselt postitas zip Vaata postitustNo umbes 2-3 inimest, ülejäänud vaatasid Põhja-Iirimaa - Eesti mängu.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustMina ja Epic vaatasime"Ajakirjaniku eelis on see, et tema saab oma arvamuse avaldamise eest raha, tavainimene aga peksa."
Kommentaar
-
Algselt postitas football2u Vaata postitustHaha, te Eesti mängu ikka nägite inimese moodi?
Kommentaar
-
Algselt postitas -JalkafriiK_ Vaata postitustKas ma pakun õieti, et teisipäeval on üheks Saksamaa vs Belgia mängu kommentaatoriks Peeter Soo ?
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustKui Vassiljev värava lõi, siis valitses mõistetavatel põhjustel eetris vaikus
Kommentaar
-
sai siin vaadatud Liverpool-ManU mängu ja jagaks veidi kriitikat kommenteerimise aadressil. näinud tavaliselt mänge brittide, hispaanlaste või portugallaste telekanalitelt, siis erinevus kommenteerimise stiili ja kvaliteedi suhtes on väga suur.
põhipunkt on et mängu nagu ise ei kommenteeritagi. otseselt mängu käiku kommenteeritakse ehk 5-10%. ülejäänud on suht mänguväline jutt. või siis kommenteeritakse olukordi jube lohisevalt, pikalt, et selle ajaga kui lõpetatakse kommentaar mingi mänguolukorra kohta, siis selleks ajaks on juba 2-3 uut sündmust mängus toimunud. ehk lõppkokkuvõttes hakkab kommentaar oma aegluse tõttu isegi mängu jälgimist segama. Soovitaks rohkem näiteks inglaste kommenteerimist jälgida, ega muud moodi see ei parane.Catalunya is not Spain!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar