Algselt postitas Daz Booob
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
3Go Sport
Collapse
X
-
Algselt postitas rallikas Vaata postitustKas VSB kommentaariga Klavani väravat ka saaks?
Kommentaar
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitustKui keegi oskab FA Copyrightist mööda hiilida, siis põhimõtteliselt on Live VSB kommentaariga Ragnari värava video olemas.. FA kotib ära hetkel.
Kommentaar
-
-
Kuulge ässad - kas te üldse saate aru ka, mida te kommenteerite? Perse - muutusin mugavaks ja hakkasin vaatama, kuulama. Minu viga.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Jälle on mingi mängust arusaaja pulti lastud.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas onoz9 Vaata postitustDannar või kes iganes ManU mängu kommenteerib: mitte kedagi ei huvita Moritz Baueri hobid (peale võib-olla Kristjan Kalkuni).
Täiesti kohutav...
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar