Pildikvaliteet on sel uue nimega viasatil varasemast hullem. Nii kui pall või mees kiirema liigutuse teeb, hakkab võbisema.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
3Go Sport
Collapse
X
-
Kindlasti mitte, vaata oma tehnika üle. Aktiveerisin eile kanali ja pilt on täiesti talutaval tasemel.Algselt postitas mcnamara Vaata postitustPildikvaliteet on sel uue nimega viasatil varasemast hullem. Nii kui pall või mees kiirema liigutuse teeb, hakkab võbisema.Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
-
Kui sul on mingi vanem digiboks või muu vidin, siis võib HD-ga hätta jääda.Algselt postitas mcnamara Vaata postitustPildikvaliteet on sel uue nimega viasatil varasemast hullem. Nii kui pall või mees kiirema liigutuse teeb, hakkab võbisema.
Kommentaar
-
Sul jahh peab mingi tehniline jama olema,pilt on ikka väga okei.Algselt postitas mcnamara Vaata postitustPildikvaliteet on sel uue nimega viasatil varasemast hullem. Nii kui pall või mees kiirema liigutuse teeb, hakkab võbisema.
Kommentaar
-
Seda kanalit vanamoodi ei pakuta? Mujal sellist jama pole.Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustKui sul on mingi vanem digiboks või muu vidin, siis võib HD-ga hätta jääda.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Ma ei oska öelda, aga mingid digiboksid vananevad hästi kiirelt. Mul oli Starmani digiboks, mis jooksis pidevalt kinni. Käisin jauramas ja öeldi viisakalt, et digiboks ei vea lihtsalt kogu andmemahtu läbi. Räägi enda teenusepakkujaga ja äkki vahetavad uue vastu.Algselt postitas mcnamara Vaata postitustSeda kanalit vanamoodi ei pakuta? Mujal sellist jama pole.
Ja kui sa elad kuskil mustamäe paneelikas, siis võivad ka kaablid vahetust vajada. Ehk nad lihtsalt ei kanna nii palju infot läbi.
Kommentaar
-
Hmm, mulle paistab et 10€ kuu tuleb taguda nüüd miinimum, kõikide variantidega.Algselt postitas Herr Vaata postitust7 euri nagu ikka. Mida on ühe kanali eest ajuvabalt palju
Kommentaar
-
Mugavus maksabki, ma inglise jalgpalli fännina olen pigem ikka nõus maksma. Kaks õlut väljas jääb joomata, liiga lihtne.Algselt postitas Wingback Vaata postitustHmm, mulle paistab et 10€ kuu tuleb taguda nüüd miinimum, kõikide variantidega.Algselt postitas StokArsenali puhul loetakse hooaeg ebaõnnestunuks kuskil septembri keskpaiku.
Kommentaar
-
Väga naljakas kogemus oli.Algselt postitas mcnamara Vaata postitustTreeningu ülekandmisest saan ma veel kuidagi aru, aga et seda peab ka kommenteerima.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar