Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

3Go Sport

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

ok. mu point ei olnud tegelikult siin "oiblin´i" üle vaielda. avaldasin oma arvamuse lihtsalt ja kui teistele nad meeldivad, siis peab leppima. ma olen ehk Skysportsiga harjunud, seal ei ajata suvalist ila...
    Pavel, ära seikle nüüd!

Kommentaar

Robo, see küsimus on sinule

Algselt postitas cannuman Vaata postitust
      mis moodi "sohilaps" rassistlik on?

Kommentaar

Algselt postitas cannuman Vaata postitust
        mis moodi "sohilaps" rassistlik on?

noorem vend ütles musta mehe kohta sohilaps. Inglise keeles on see "bastard", mis omakorda on "värdjas". mitte, et valge mehe kohta oleks parem seda öelda
        Pavel, ära seikle nüüd!

Kommentaar

Algselt postitas RoBoS17 Vaata postitust
          noorem vend ütles musta mehe kohta sohilaps. Inglise keeles on see "bastard", mis omakorda on "värdjas". mitte, et valge mehe kohta oleks parem seda öelda
          Ütles neegri kohta bastard, siis on rassism? Rassism on see, kui neegrit ei tohi perse saata, aga valget tohib.

Kommentaar

selge, selge. las panevad samamoodi edasi siis. kõrv lausa puhkab...
            Pavel, ära seikle nüüd!

Kommentaar

Ärge minge nüüd tülli. Situatsioon oli selline, et suur kohtunik pahandas väga väikse mängijaga ja ma ütlesin, et justkui isa ja poeg. Seepeale Taavi ütles, et äkki brasiilia sohilaps või midagi sarnast. Vahet polnud seal, kas must või valge, vaid imo oli tegu geograafiliselt lähtuva erisusega, sest kohtunik oli Rootsist.
              Robo-le, et ka ise polnud eilse mänguga väga rahul, sest tööpäev oli meeletult pikk ja siis ei ole ka ise hilisõhtuks kõige värskem. Aga Skysportsiga on selline asi, et ma ka tahaks, et biitlid oleks Eesti bänd, aga ega ma seepärast Eesti bände maatasa ei tee.

Kommentaar

Algselt postitas RoBoS17 Vaata postitust
                ok. mu point ei olnud tegelikult siin "oiblin´i" üle vaielda. avaldasin oma arvamuse lihtsalt ja kui teistele nad meeldivad, siis peab leppima. ma olen ehk Skysportsiga harjunud, seal ei ajata suvalist ila...
                Bullshit. Alles paar kuud tagasi tegi Hoddle väga dannarliku nalja ja sattus sellega rassismi-skandaali, kommenteerides Torrest: "When it's not going for you, it's not going for you. It's come off his chest, his knee and his toe. It's almost like the Chinese player Knee Shin Toe." Ja no kui kõik see, mida ShinyCrotch stuudios räägib, ei ole puhas ila, siis ma ei tea mis see on.

Nii et ära targuta ja mine puhka jalga oma noore sõbraga, kes jalgpallist kõike teab. Ja Epic ja Dannar, keep up the good work.
                We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Algselt postitas fitti Vaata postitust
                  Bullshit. Alles paar kuud tagasi tegi Hoddle väga dannarliku nalja ja sattus sellega rassismi-skandaali, kommenteerides Torrest: "When it's not going for you, it's not going for you. It's come off his chest, his knee and his toe. It's almost like the Chinese player Knee Shin Toe." Ja no kui kõik see, mida ShinyCrotch stuudios räägib, ei ole puhas ila, siis ma ei tea mis see on.

Nii et ära targuta ja mine puhka jalga oma noore sõbraga, kes jalgpallist kõike teab. Ja Epic ja Dannar, keep up the good work.
                  this.

Kommentaar

Kuradi Leedu hoki. Tulin just Arsenal-Poolilt, süda puperdab sees, adrenaliin on laes - selline mäng!

Kommentaar

Kas premmi tilgutatakse nüüd tõesti meelega nii näpuotsaga? Vaatasin, et kava põhjal kannataks ju täiesti vabalt näidata nii teisipäevast mängu (samal ajal vormeli kordus) kui ka laupäevast kella viiest mängu (jälle vormeli kordus)? Miks siis ei?
                      armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

mulle hakkab see krdi vbs närvidele käima. Küll ei saa näidatud mingi muude alade pärast, mis on isegi mõistetav. Aga no perse korduste pärast? Ja siis nüüd viimati see mänku-city FA CUP...Ok tennis venis, aga perse seda jalkat pärast viivitusega on vaja näidata? Korraku hiljem kui peavad nii oluliseks, et terve mäng saaks näidatud.

Jäämees jagas infot, et Elioni kliendid ei saa varsti enam päeva kaupa ka tellida VSB-d (minimaalselt maksad 99EEK ükskõik kui lühikeseks perioodiks tellida). Ma muidugi ei viitsi selle tellimise-tühistamisega jebida ja olen koguaeg täishinda maksnud, aga perse ma tahaks selle raha eest teenust (inglise ja CL vutt) ka saada.

Kommentaar

Arsenal-Liverpool mängu kommentaar oli muidugi pildist ees jälle.

Kommentaar

Algselt postitas Black Magic Vaata postitust
                            Arsenal-Liverpool mängu kommentaar oli muidugi pildist ees jälle.
                            Kui mänguvalik pole meie kätes, siis see jama peaks puhtalt lasnamäelt hakkama, aga noh, mida mina ka tean.

Kommentaar

Aga kuna nii super mängulõpp oli siis seda ei pannud lõpus üldse tähele.

Kommentaar

mille kuramuse pärast on vaja näidata täna viasat sport batlic'u pealt hokit, jalka asemel, kui viasati paketis on eraldi hoki kanal olemas?

Kommentaar

Working...
                                X