tänan, loobun ka kanalist.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
3Go Sport
Collapse
X
-
Ma ilmselt ei tohiks kaasa rääkida, kuna olen VSB eest maksnud vaid kuu-kahe jooksul (koss eelmisel sügisel), kuid miks rääkida VSB2-st ja võimalusest rohkem kasseerida, kui nt Viasat Hoki NHLiga kadus vist ilma mingigi teemata (kasvõi vähem kasseerimise osas)... (või oli siin peen iroonia?)
Nojaa, õnneks on Golf! Köhhköhh.
Kommentaar
-
Algselt postitas marv3llous Vaata postitustMina oleks huvitatud VSB HDst - huvitav kas seda plaani ei ole?May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
Algselt postitas marv3llous Vaata postitustNo aga samas on ju - kui ma tean, et ma kordagi midagi ei vaata siis miks maksta? 18 eurot on ka raha. Teisi spordialasi peale jalgpalli ei vaata eriti, pea üldse tegelt, EM tuleb ETVst, OM ka.
mul puudub igasugune isiklik huvi teha seda kanalit maha või upitada kõrgemale, sest pole ju asjaga seotud sügavamalt kui et laiutan vaid aeg-ajalt seal lõugu, aga lihtsalt vahel tekib tunne, et osad inimesed ei taju nagu päris realistlikult, mis see kanal on ja miks ta on.
ning kui siiski korraks aroonipõõsa kõrval seisatada, siis alles aastat neli või viis tagasi ei olnud telekast võimalik üldse mitte mütsigi vaadata, isegi kui rahakott puuga selga käis. praegu jääb kohati mulje, et need olid kõvasti paremad ajad, kuna kellelgi ei tekkinud tunnet, et oled vabatahtlikult sunnitud plekkima igakuiselt kuus eurot asja eest, mida sa tegelikult üldse ei tahagi.
rõhutan lõpetuseks veel, et mitte ükski lause ei selles postituses ega ka eelnevates pole isiklikult kellegi pihta suunatud, lihtsalt läbi näidete on enamasti kergem selgitada kui üleüldist mulli puhudes.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Eks iga ettevõtte oma asi on mismoodi kasum välja teenida. Kui ma näen, et minu maitsele ei pakuta järgnevad 3 kuud midagi (ega olegi pakkuda, kui EMi või OMi kavas pole) siis ma katkestan seniks. Ja ongi simples ju. Polegi ju rusikat (keegi) viibutanud, et miks teil midagi ei ole, eks? Või jäi kellestki selline mulje?
Kui võtta et ta on kogu spordi kanal, siis ta tõesti täidab oma funktsiooni täitsa normaalselt meie tingimuste kohta. Kui võtta, et mind huvitab jalgpall, siis kahjuks jääb valik natukene lahjaks. Kui oleks näiteks "VSB Football" nagu on "Golf" siis ma oleks nõus rohkemgi maksma ideeliselt. Aga nagu ma ütlesin - iga ettevõte ise teab mismoodi end ära majandada.Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
-
Noh, ma vaatasin ükskord, et milline on Viasati kasum Baltikumis. Ses mõttes, et kui suvel tõesti midagi vaadata pole, siis ma ei süüdista ühtegi klienti, kes kanali kavast maha võtab. Ka mina maksaks selle eest, kui seal parasjagu midagi vaadata oleks. Kui mingit lisa ei tule, siis suvel ei ole ega tule. Viasat pole küll selline ettevõte, kellel peaks kätt hoidma ja enda teenitud kroonid neile andma, et muidu jääksid nad justkui vaeseks. Ei jää. Tegu on ettevõttega, suurettevõttega isegi, kes ei tee seda kanalit selleks, et heast südamest spordisõpra rõõmustada, vaid selleks, et teenida kasumit ja saada see kuus euri kätte pingutusega, mis oleks täpselt selline, et võimalikult palju inimesi seda võimalikult väikse ettevõtte enda kuluga nõus andma oleks. Ainus häda tekkib siis, kui härrad lätlased vaatavad uue hooaja eel vaatajanumbreid ja avastavad näiteks, et Eestis on juulis vaatajaid x, aga Lätis ja Leedus 2x. Kui arvate, et Eesti poolel siis mingit õigust kavasuunamises juurde tuleb, siis olete ka naiivsed. Muidugi võib loota selle peale, et kui piisavalt palju inimesi suveks loobuvad, siis äkki kunagi vaadatakse asi kriitilise pilguga üle ja tõesti tuuakse suveks mingeid asju. Omavahel öeldes tõden, et praegusel hetkel ei tasu veel maha matta ideed, et miskit ikka suvel tuleb.
Kommentaar
-
Kuulge, kui on OM ja EM, siis no tõesti VSB-l ei olegi ju midagi näidata, keegi ei ole nii rumal, et planeerib normaalse spordiürituse kahe eelneva publikumagneti ajaks. Ja ärge nüüd seda ka igatsege, et VSB neid näitaks (ilmselgelt nad tahaksid). Kui käivad jutud juba K2 ja TV3 vabalevist lahkumisest, siis VSB EM ja OM õigustega unustage muredevaba spordinautimine maakodus.. VSB suurim probleem ongi see pan-baltikumi lähenemine, aga noh siin konnatiigis eraldi spordikanal ennast ära ei majanda - mingi kanal Kalev?, TV1 üritas vist ka inglise liigat näidata
Ise ootan aega, kui oleks võimalik per mäng tasu osas mänge vaadata netis-nutiteleris hoolitmata liigast/spordialast/võistlusest. Ilmselgelt võitlevad sellise süsteemi vastu MTG (viasati omanik) ja SKY, miks muidu on Eestis võimatu UEFA videoteenus
Kommentaar
-
Muidugi pole rumal, aga samamoodi ei pea ka klient siis selle eest maksma. Seega on minu arvates igati õigustatud, kui sa katkestad mingisuguse tellimuse. Ma nüüd panen enda tule alla, kuna peaksin olema ikkagi ka antud ettevõtte palgal, kuid me ei saa ju hakata süüdistama mõnda klienti selle eest, et ta mõtleb ikka esmalt enda rahakotile ja seejärel alles sellele, et kas mingi välisfirma enda raha kätte saab.
Kusjuures pean tunnistama, et ma pole kunagi antud telekanali vaataja olnud. Esiteks on mul telekas kodus ainult seepärast, et emal polnud enda vana kuhugi mujale panna ja tõi mulle. Teiseks on mul telekanalid ainult seepärast, et eelmise üürilisega jäeti lepingu sõlmimisel kanalid välja lülitamata. Ise ei teinud lepingut seetõttu, et sunniviisiliselt taheti digiboksi kaasa panna ja enam polnud võimalik kaablilepingut sõlmida. Mul on juhtmeid ja pulte niigi palju ja siis loobusin. Aga ma ütlen ausalt, et kui mul oleks suvel ainult kordused mingis kanalis, siis ma ilmselt mõtleks ka katkestamisele (kui see mugav oleks, sest kui ma peaks selleks midagi tegema, siis ma ei viitsiks mõne euro pärast hakata tõmblema).
Kommentaar
-
Algselt postitas StokSee x < 2x mõtlemine on ühelt poolt loogiline, teiselt poolt võiks nad mõtiskleda, kuidas Eesti x'ist teha 2x. Hoki ja korvpalliga nähtavasti ei õnnestu. Ma ise jälgin hokit küll põnevusega ja tõenäoliselt on veel mõni kuskil, aga peamiselt heidan VSB-le ette möödunud sündmuste lõputut kordamist. Spordi, ilmateate ja lotonumbrite loosimise kordus ei huvita kedagi.
Kommentaar
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustKui suur VSB aadatavus Eestis üldse on? Kas Tallinna TV-le teete ikka ära?
Kommentaar
-
Algselt postitas lorenzo Vaata postitustno ja need andmed on siis salajased...
rääkige parem palju Eesti osakonnal ja Eesti vaatajatel sõnaõigust (mõju) on kava suhtes. Hetkel kava vaadates tundub et tegu tegelikkuses Viasat Sport Lathuania`ga võikuidasiganes seda kutsuda.
Aga need andmed ei pruugi tõele vastata. Ausalt.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustNo ütleme, et kui ma arvasin naiivselt, et umbes 20k-d oleks väga hea, siis reaalselt peaks nii neli korda rohkem neid olema (vähemalt, sest minu andmed pärinevad enne STV-ga liitumist).
Aga need andmed ei pruugi tõele vastata. Ausalt.Catalunya is not Spain!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar