Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Jalgpalliviktoriin
Collapse
X
-
Kaks on puudu
Leave a comment:
-
Ma loodan, et musjöö Stok ei pahanda, kui võtan eelmises postituses väljatoodud ürituselt ka ühe küsimuse siin ära tuua. Seda seetõttu, et tegu polnud klassikalise mis kes kus millal because vihjed tüüpi küsimusega, vaid hoopis jalgpalliga seotud tegelaste nimedest moodustatud anagrammide äraarvamistšällenšinga. Neist paar tükki märgin* eraldi ära kui muheda variandi, kus anagramm kirjeldab mõneti ka tegelase elust mingit aspekti.
An Imago Adored*
Arguable Bait Tits
Istorian Can Drool*
Homo Rejoin Us*
A Dwarves Dinner
Go Get Beers*
Bad Vibrator Time
Rectal Location
Reason For Trend*
(kõige hullem on see, et, nagu selgus, minu ja zelee peakesed kõige pädevamad anagrammide läbiampsamises polnud, aga nüüd vastuseid teades vaatavad need igast nimest väga obviousilt näkku ja panevad mõtlema, et kuis selle küsimusega väga koledal kombel feiliti
)
Ülejäänud küsimusi võib soovi korral juba korraldajaonu ise sheerida.Leave a comment:
-
MVP on äkki Messi-Villa-Pedro (nad vist olid samaaegselt koos)? Igatahes Ma-Gi-Ca on Maradona-mingidüüd-Careca Napoli päevilt ja Gre-No-Li on see Milani über-rootsitrio eelmise sajandi keskpaigastLeave a comment:
-
See küsitlus (goal.com) on korralik viktoriin.
Ma-Gi-Ca? Gre-No-li? MVP? K2? Pa-Pa?
Leave a comment:
-
Messi (75), CR (72), Drogba (44), Zlatan (43), Müller (24), Robben (24), Lampard (23), Pizarro (21), Luiz Adriano (20)
Memento pani õigesti kaheksa nime, Berba ja Hunter pole.
sanchil ka õige.
arx20 täiendas õige nimega.
Kokkuvõttes üks nimi tabelist veel puudu.Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: