Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Jalgpalliviktoriin
Collapse
X
-
-
see kardin tuleks tal eest ka umbes põsesarnadeni kasvatada, siis ehk varjaks joomapidudest kottis silmaalused ära. varsti näeb välja nagu Lee Hendrie juba.Leave a comment:
-
Õige vastus.
Ma isiklikult küll ei tundnud algselt härrat uue soenguga ära.Leave a comment:
-
Oeh, mul ei tule midagi muud tarka, kui see, et kes on see tuntud jalkategelane: http://s.ohtuleht.ee/multimedia/imag...1de455a086.jpgLeave a comment:
-
OK, seda tõesti ei teadnud. Nõukogude ajast ma hokiülekandeid üldse ei mäleta, mõnda Tallinna Spordi mängu mäletan aga need olid eestikeelsed mida ma vaatasin ja mäletan.
Mõnuagent küsigu kui midagi meeles mõlgub.Leave a comment:
-
Küsimus oli natuke ekslik, sest enne seda ülekannet tegi ETV nii vuti, kui hokiülekandeid tavaliselt ikka nii, et Rääk rääkis eesti ja Velman vene keeles.Leave a comment:
-
Kasahstani televisioonis on see tavaline. Vaatasin 2010 niimoodi MM-i. Ma küsisin, et mida hekki, aga kohalikud Boratid väitsid, et nii ongi tavaline.Jah, Rääk puhus eesti ja Vladimir Velman (vist oli tema) vene keeles. Ilmselt valiti selline variant seepärast et meeskonnad olid nagunii venekeelsed.
Kusjuures, ülekanne polnud selline, et nad läbisegi rääkisid nagu tavaliselt kahe kommentaatori puhul vaid vahepeal kommenteeris üks 10-15 minutit eesti keeles, siis teine samapalju vene keeles ja nii nad üksteist vahetasid lõpuni välja. Ei teagi, kas kusagil maailmas sellist varem või hiljem sellist eksperimenti tehtud on.Leave a comment:
-
Jah, Rääk puhus eesti ja Vladimir Velman (vist oli tema) vene keeles. Ilmselt valiti selline variant seepärast et meeskonnad olid nagunii venekeelsed.
Kusjuures, ülekanne polnud selline, et nad läbisegi rääkisid nagu tavaliselt kahe kommentaatori puhul vaid vahepeal kommenteeris üks 10-15 minutit eesti keeles, siis teine samapalju vene keeles ja nii nad üksteist vahetasid lõpuni välja. Ei teagi, kas kusagil maailmas sellist varem või hiljem sellist eksperimenti tehtud on.Leave a comment:
-
-
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: