Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

Jalgpalliviktoriin

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused

• Meintz
    replied
    Mis mängul on olnud kõige rohkem publikut läbiaegade?

Leave a comment:

• marv3llous
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Epic poolt
    Õige vastus.

Ma isiklikult küll ei tundnud algselt härrat uue soenguga ära.
    Tegelt ega ma ka hetkega ei tundnud, aga kui badge'i vaatasin et MK Dons siis kohe plahvatas.

Leave a comment:

• vincent
    replied
    see kardin tuleks tal eest ka umbes põsesarnadeni kasvatada, siis ehk varjaks joomapidudest kottis silmaalused ära. varsti näeb välja nagu Lee Hendrie juba.

Leave a comment:

• Epic
    replied
    Õige vastus.

Ma isiklikult küll ei tundnud algselt härrat uue soenguga ära.

Leave a comment:

• marv3llous
    replied
    Kimi Räikkonen?

Alan Smith ofc.

Leave a comment:

• Epic
    replied
    Kes on pildil?

Leave a comment:

• arx20
    replied
    Pavo Raudsepp

Leave a comment:

• cannuman
    replied
    See on Pavo. Tegin sohki muidugi.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Oeh, mul ei tule midagi muud tarka, kui see, et kes on see tuntud jalkategelane: http://s.ohtuleht.ee/multimedia/imag...1de455a086.jpg

Leave a comment:

• Gallacher
    replied
    OK, seda tõesti ei teadnud. Nõukogude ajast ma hokiülekandeid üldse ei mäleta, mõnda Tallinna Spordi mängu mäletan aga need olid eestikeelsed mida ma vaatasin ja mäletan.
    Mõnuagent küsigu kui midagi meeles mõlgub.

Leave a comment:

• urmar
    replied
    Küsimus oli natuke ekslik, sest enne seda ülekannet tegi ETV nii vuti, kui hokiülekandeid tavaliselt ikka nii, et Rääk rääkis eesti ja Velman vene keeles.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Gallacher poolt
    Jah, Rääk puhus eesti ja Vladimir Velman (vist oli tema) vene keeles. Ilmselt valiti selline variant seepärast et meeskonnad olid nagunii venekeelsed.
    Kusjuures, ülekanne polnud selline, et nad läbisegi rääkisid nagu tavaliselt kahe kommentaatori puhul vaid vahepeal kommenteeris üks 10-15 minutit eesti keeles, siis teine samapalju vene keeles ja nii nad üksteist vahetasid lõpuni välja. Ei teagi, kas kusagil maailmas sellist varem või hiljem sellist eksperimenti tehtud on.
    Kasahstani televisioonis on see tavaline. Vaatasin 2010 niimoodi MM-i. Ma küsisin, et mida hekki, aga kohalikud Boratid väitsid, et nii ongi tavaline.

Leave a comment:

• Gallacher
    replied
    Jah, Rääk puhus eesti ja Vladimir Velman (vist oli tema) vene keeles. Ilmselt valiti selline variant seepärast et meeskonnad olid nagunii venekeelsed.
    Kusjuures, ülekanne polnud selline, et nad läbisegi rääkisid nagu tavaliselt kahe kommentaatori puhul vaid vahepeal kommenteeris üks 10-15 minutit eesti keeles, siis teine samapalju vene keeles ja nii nad üksteist vahetasid lõpuni välja. Ei teagi, kas kusagil maailmas sellist varem või hiljem sellist eksperimenti tehtud on.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Säärits ei kommenteerinud ja naisega tegu ei olnud. Kommentaatorid nagu vastandusid teineteisele küll aga mingis muus mõttes.
    Oot, äkki oli kakskeelne ülekanne?

Leave a comment:

• urmar
    replied
    Säärits ei kommenteerinud ja naisega tegu ei olnud. Kommentaatorid nagu vastandusid teineteisele küll aga mingis muus mõttes.
    Seega ei sobi ka Viikmäe vanaema.

Leave a comment:

Töötlen...