Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Jalgpalliviktoriin
Collapse
X
-
-
Kust härra Stok teab mitu korda ma oma vana VHS maki pealt Totti chippi või Baggio faili olen vaadanud?Algselt postitanud kasutaja Stok pooltTuntum võib-olla tõesti, aga mitte enim vaadatud. Tõenäoliselt enamik jalkafänne ei teagi, kes 2006 viimase pendla lõi ja ilma Shakira abita ei teaks minagi. Oli tore natuke furoori tekitada.
Leave a comment:
-
-
Kui ma nüüd midagi sassi ei aja, oli Baggio penalt ka reklaamis kuskil. Kuskil kümme aastat tagasi, vb enamgi.Leave a comment:
-
Ma olen raudpolt kindel, et Roberto Baggio mööda löödud pennal on tunduvalt tuntum, kui mingis sitas laulus kasutatud pennal. Aga mida ka mina tean.Leave a comment:
-
Videot palun.Algselt postitanud kasutaja Stok pooltOk, ma ei kiusa enam. Fabio Grosso 2006. Avakaadrid ansambel "Sharika" ühest videost.Leave a comment:
-
ok selge. Võtame pitsi Sharika ja Stoki terviseksAlgselt postitanud kasutaja Stok pooltOk, ma ei kiusa enam. Fabio Grosso 2006. Avakaadrid ansambel "Sharika" ühest videost.Leave a comment:
-
-
Mitte üldse pahaga, aga no tra ei tulnud ju välja?Algselt postitanud kasutaja Stok pooltKuna tavaliselt on mu küsimused segaseks jäänud, siis proovin seekord hästi põhjalikult küsimust kirjeldada:
Milline on tuntuim ehk enim vaadatud penalti?
Leave a comment:
-
ok selle vihje pealt pakun '94 mm-i ja avamise feili. diana ross või kes seal oligi.Leave a comment:
-
Loodan, et sain vihjest aru: Terry Mankule?
Teine kandidaat on Zidane 2006 MM finaalisLeave a comment:
-
internetiajastul ei julge välistada, et roma fännid on Totti kannaka kuskil tabelis esimeseks klikkinud.Leave a comment:
-
Roberto Baggio või siis Panenka vms pennal aastast 1976.Algselt postitanud kasutaja Stok pooltKuna tavaliselt on mu küsimused segaseks jäänud, siis proovin seekord hästi põhjalikult küsimust kirjeldada:
Milline on tuntuim ehk enim vaadatud penalti?Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: