Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Jalgpalliviktoriin
Collapse
X
-
-
Ma pakkusin (kirjutamata) ka koheselt sisuliselt sama vastust (päevade numbrit ei teadnud), kuid tundus liialt lihtne
see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."Kommentaar
-
-
Ühel tõsiselt heal Lõuna-Ameerika jalgpalluril ei tulnud esimene rahvuskoondise mäng nii välja nagu ta oleks soovinud. Nimelt suutis ta väljakul olla ainult 41 sekundit enne kui ta saadeti otse punasega väljakult minema. Kellega on tegemist?Fino alla fine FORZA JUVEKommentaar
-
-
See oli Messi jah. Sõprusmängus Ungari vastu tuli vahetusest sisse ning sai otse punase kui ühte ungarlast löi küünarnukiga, kuna viimane oli teda eelnevalt särgist tirinud. Messi oli väidetavalt peale eemaldamist lausa riietusruumis nutma puhkenud.Fino alla fine FORZA JUVEKommentaar
-
1994. aasta MM-l oli üks võistkond, kelle mängijate kõik perekonnanimede 2 viimast tähte olid identsed. Mis koondisega oli tegu?Kommentaar
-
Kommentaar
-
Kohe pärast 1998. aasta MMi mängis üks suurturniiril mänginud vend ka Eestis ühe Eesti klubi vastu. Kes see oli?Kommentaar
-
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar