Just.
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Jalgpalliviktoriin
Collapse
X
-
-
Minu vabandused sõnastuse pärast.

Chelsea logol on viide jalgpallile nimes (Football Club)

Dinamo Moskva logol on viide jalgpallile joonistatud jalgpalli näol.
Milles seisneb viide jalgpallile Amsterdami Ajaxi logol? (Loodan, et seda pole varem olnud)Kommentaar
-
Mäng/staadion pealtvaates?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."Kommentaar
-
Kommentaar
-
1925. aastal astus klubi "The Arsenal" etteotsa ambitsioonikas treener Herbert Chapman, kes ütles välja, et viib juba enne hooaja algust klubi tabelitippu. Mida siis Herbert muutis, et oma lubaduse ellu viia?
Kommentaar
-
Jah, võttes ära nimest artikli "the" oli Arsenal tähestikulises järjekorras esimene ning enne esimest vooru asus tabeli tipus.
1970.ndatel oli Rumeenias õitsemas Nicolae Ceaușescu valitsemisaeg kõigi oma ranguste ja iseärasustega. Samas sport oli ikka olemas ning toimusid ka jalgpalli meistrivõistlused nagu ka muudes totalitaarse režiimiga riikides. Rumeenia jalgpalluritel oli aga tollal üks imelik komme. Enne mängu tegid nad oma suus keelega midagi. Millest jutt käib?Kommentaar
-
Küllap midagi dopinguga seotut. Ajasid mingit suhuaetud paska keelega laiali?1970.ndatel oli Rumeenias õitsemas Nicolae Ceaușescu valitsemisaeg kõigi oma ranguste ja iseärasustega. Samas sport oli ikka olemas ning toimusid ka jalgpalli meistrivõistlused nagu ka muudes totalitaarse režiimiga riikides. Rumeenia jalgpalluritel oli aga tollal üks imelik komme. Enne mängu tegid nad oma suus keelega midagi. Millest jutt käib?Kommentaar
-
Ei ole dopinguga seotud.Kommentaar
-
Kommentaar
-
Heli. Tegid keelega luksu (või kuidas seda nüüd nimetatagi)?1970.ndatel oli Rumeenias õitsemas Nicolae Ceaușescu valitsemisaeg kõigi oma ranguste ja iseärasustega. Samas sport oli ikka olemas ning toimusid ka jalgpalli meistrivõistlused nagu ka muudes totalitaarse režiimiga riikides. Rumeenia jalgpalluritel oli aga tollal üks imelik komme. Enne mängu tegid nad oma suus keelega midagi. Millest jutt käib?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar