Stefano?
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Jalgpalliviktoriin
Collapse
X
-
see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple." -
Oota ikka eelmise küsimuse vastus ära, enne kui ise küsid.
Aga ei Di Stefano ega Puskas pole õige vastus. Küsitav mängija äratas tähelepanu veel sellega, et armastas kangesti ühte suhkruroost pruulitud jooki.Kommentaar
-
Mingil hetkel ilmusid Londoni tänavatel sellised hääletamispostid:
Londoni võimud lootsid, et iga 5. pealinna elanik annab oma hääle. Miks olid Londoni võimud huvitatud antud hääletamispostide ülespanekust?Kommentaar
-
Prügikastid?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."Kommentaar
-
Kuna küsimuses oli veel informatsiooni, siis ma tahaks, et see oleks täpsustatud, mis prügikastid.Kommentaar
-
Suitsukonide?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."Kommentaar
-
Nii on.
Londoni võimud lootsid sellega vähendada suitsukonide hulka tänavatel.Kommentaar
-
Gerd Mülleril oli selline komme riputada kuulsate jalgpallurite plakateid enda toas/ kodus. Plakatite all tegi ta iga jalgpalluri alla statistilise tabeli. Ühe jalgpalluri plakati alla jäi aga statistiline näitaja märkimata. Kes on see jalgpallur ja miks Gerd Müller tema plakati alla midagi ei märkinud?Kommentaar
-
Iseenda, sest talle meeldis ennast imetleda ja statistika oli peas?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
-
Ei ole tegu iseendaga.Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar