Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti FNBA Meistriliiga 2011/2012

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas SDK Vaata postitust
    Väga hea! Üks probleem lahendatud.

Hilise 22.00 kellaaja suhtes aga tekib siin kindlasti lahkhelisid. Mind ennast see vbla isegi ei häiriks niiväga.
    No kas just lahendatud? Siiani on vaid üks nimi pakutud ja üks arvamus selle kohta. Ütlen veelkord, et kui leiduks paremaid valikuid, siis olen poolt. Ah jaa unustasin raha teema. Kuna võtan fantasyt kui ülimeeldivat hobi ja närvikõdi, siis ei kuulu minagi raha kergitajate leeridesse. Seega olen poolt ümardusele 20 eur`i ja pole midagi ka 15 eur`i vastu.
    Kui leiaks nüüd enamus tee siia ja saaks liiga koosseisu paika, siis saaks hakata ka raha koguma. Aastad on näidanud, et see tegevus võtab omajagu aega.

Kommentaar

Liiga tehtud, kutsed saadetud (uutest meestest Koplile ja Naljavendadele läks privaatsõnum, Terrorile loodetavasti mailile).
      Praegu drafti ajaks 16.12.2011 22.00 – kui vaja muudame.
      20 euri poolt, Nautiluse poolt!

Kommentaar

Algselt postitas hassan74 Vaata postitust
        No kas just lahendatud? Siiani on vaid üks nimi pakutud ja üks arvamus selle kohta. Ütlen veelkord, et kui leiduks paremaid valikuid, siis olen poolt. Ah jaa unustasin raha teema. Kuna võtan fantasyt kui ülimeeldivat hobi ja närvikõdi, siis ei kuulu minagi raha kergitajate leeridesse. Seega olen poolt ümardusele 20 eur`i ja pole midagi ka 15 eur`i vastu.
        Kui leiaks nüüd enamus tee siia ja saaks liiga koosseisu paika, siis saaks hakata ka raha koguma. Aastad on näidanud, et see tegevus võtab omajagu aega.
        Never ever ei tule siit ühetgi vastuhäält, ole mureta. Vastuhääl tähendaks pmst enda kanditatuuri ülesseadmist Ning sa oled aktiivne ja kohusetundlik manager, ei näe probleeme.
        Raha kogumiseks võid juba oma andmed siia üles visata. Või siis privasse, või emailile.

Kommentaar

Kuigi paljusid teist see ilmselt ei puuduta, aga mõningaid ehk siiski - 18. detsembril toimub traditsiooniline Soccerneti korraldatav fänniturniir. Kuna see paneks põntsu Getoneegrite draftiks valmistumisele ja ilmselt sunniks eemale jääma ka kokkutulekult, siis:

Kas 09.12. draft ja 10.12. kokkutulek VÕI 16.12. draft ja jaanuarikuine kokkutulek VÕI 16.12. draft ja varasem kokkutulek võiksid kõne alla tulla?

17.12. või 18.12. draft ei sobiks kohe üldse mitte.

Kommentaar

Algselt postitas mazz Vaata postitust
            Kuigi paljusid teist see ilmselt ei puuduta, aga mõningaid ehk siiski - 18. detsembril toimub traditsiooniline Soccerneti korraldatav fänniturniir. Kuna see paneks põntsu Getoneegrite draftiks valmistumisele ja ilmselt sunniks eemale jääma ka kokkutulekult, siis:

Kas 09.12. draft ja 10.12. kokkutulek VÕI 16.12. draft ja jaanuarikuine kokkutulek VÕI 16.12. draft ja varasem kokkutulek võiksid kõne alla tulla?

Praegu on draft 16.12. 9-10 dets. oleks ilmselgelt liiga vara, sest hetkel on mõnes NBA meeskonnas kehtiva lepinguga mehi vaid peotäis ja treeninglaagrid algavad alles 9 dets. Millal aga kokkutulekut pidada see võiks juba sõltuda sellest kui palju on potensiaalseid puudujaid 3 liiga peale kokku.

Kommentaar

Algselt postitas mazz Vaata postitust

Eks selge ole see, et kõiki rahuldavat varianti me ei leia, seda on aastad näidanud. Nõmmel on ntx 16.12 ainus kohustuslik teatrikülastus aastas... Varasem draft tunduks liiga vara. Ainuke variant veel oleks vist kaaluda siis drafti 16.12 ja kokkutulekut jaanuarisse, mis võtab aga seda nn elevust vähemaks tiba. A no vaatame mis arvamused siia veel kogunevad.

Kommentaar

Nautilus commish - nõus.
                Osalustasu 20 - nõus (ilmselt ei peaks seda üldse teemaks võtma, kuna 20eur võrdub laias laastus 300eek ja las ta nii olla).

Drafti/kokkutuleku kuupäevad... 9-10 kant tuleb kohe kindlasti ära unustada ning kui mõelda, siis võib isegi 16.12 draftimiseks liiga vara olla. Päris täpselt muidugi ei kujuta ette, kui kiiresti pärast 9ndat hakatakse lepinguid sõlmima, aga kuna nüüd ka nn amnesty klausel olemas, siis ilmselt on tulemas päris palju liikumisi, mis on mitmeosalised ning puudutavad fantasy mõistes päris korralikke mängumehi... ilmselt ühe nädalaga meeskondi tõesti kokku ei saada. Lisaks - kui hooaeg algab 25.12, siis millal meil enne drafti ja hooaja alguse vahe ligi 10 päeva olnud on?

Mina seega kaaluksin isegi hilisemat aega. Kuigi vaevalt et nt 23nda õhtu väga paljudele meelepärane oleks..

Kommentaar

[QUOTE=SDK;1358154]Ok, nali naljaks. 23. ja 24. dets oli öeldud jõuluvihas

Mul vist naljasoon umbes.Ma ei leia siin midagi naljakat.Minu hääl läheks igaljuhul nendele kuupäevadele.Aga 16. kõlab ka hästi.Nautiluse poolt ja 22.00 ka kõlbab.

Kommentaar

Algselt postitas skint Vaata postitust
                    Nautilus commish - nõus.
                    Osalustasu 20 - nõus (ilmselt ei peaks seda üldse teemaks võtma, kuna 20eur võrdub laias laastus 300eek ja las ta nii olla).

Drafti/kokkutuleku kuupäevad... 9-10 kant tuleb kohe kindlasti ära unustada ning kui mõelda, siis võib isegi 16.12 draftimiseks liiga vara olla. Päris täpselt muidugi ei kujuta ette, kui kiiresti pärast 9ndat hakatakse lepinguid sõlmima, aga kuna nüüd ka nn amnesty klausel olemas, siis ilmselt on tulemas päris palju liikumisi, mis on mitmeosalised ning puudutavad fantasy mõistes päris korralikke mängumehi... ilmselt ühe nädalaga meeskondi tõesti kokku ei saada. Lisaks - kui hooaeg algab 25.12, siis millal meil enne drafti ja hooaja alguse vahe ligi 10 päeva olnud on?

Mina seega kaaluksin isegi hilisemat aega. Kuigi vaevalt et nt 23nda õhtu väga paljudele meelepärane oleks..
                    Iseenesest head pointid. Draft võib nii kujuneda suht lotoks. 23.12 peale ma siiski väga ei panustaks. Igast firmade jõulupeod, vbla mõnel juba perekondlikud istumised jms. Järgi jääb 22.12, neljapäev. Ja kokkutuleku lükkaks siis ntx jaanuarisse kuskile. Ega ta hea variant ei ole aga mis teha, nagunii selline poolik värk.

Kommentaar

Tere ,

Osalustasuga 20 - nõus.

Drafti kuupäevaks eelistaksin 22.12 - siis liigas rohkem ehk tradesid ära toimunud.

Kommentaar

Algselt postitas SDK Vaata postitust
                        Iseenesest head pointid. Draft võib nii kujuneda suht lotoks. 23.12 peale ma siiski väga ei panustaks. Igast firmade jõulupeod, vbla mõnel juba perekondlikud istumised jms. Järgi jääb 22.12, neljapäev. Ja kokkutuleku lükkaks siis ntx jaanuarisse kuskile. Ega ta hea variant ei ole aga mis teha, nagunii selline poolik värk.
                        Minu poolt vastuhääl 22.12.Nimelt just sellel õhtul minul firmapidu ja olen kohustatud seal kohal viibima. Kui me just hommikul 12.00 ei tee

Kommentaar

Algselt postitas hassan74 Vaata postitust
                          Minu poolt vastuhääl 22.12.Nimelt just sellel õhtul minul firmapidu ja olen kohustatud seal kohal viibima. Kui me just hommikul 12.00 ei tee
                          eks ta nüüd nii hakkabki minema, kus kõik nimetavad omale mittesobivaid kuupäevi. minul ntx 23.12 pidu. aga midagi tuleb ära otsustada. sellist kuupäeva, mis kõigile sobiks, ei ole olemas pakun.

Kommentaar

No aga paneme siis miski 4-5 valikut paika (maksimaalselt) ja igaüks saab siis öelda, milline oleks neist lemmik ja milline üldse ei sobi. Ja kes ei ütle, see on politsei.

Lõpuks teeb keegi matemaatika ära ja siis nii läheb, kõiki osapooli rahuldavaid variante ei ole võimalik leida ilmselt. Ehk siis tsiteerides klassikuid: "Prioriteedid, prioriteedid..."

Minu hääled lähevad võimalikult hilise (kasvõi nädala sees) aja kasuks, hiline elik võimalikult hooaja alguse lähedane. Kellaaja poolest algusega mitte hiljem kui 2100, kuna kella 0100ni ei taha ajusid kärsatada...

Kommentaar

Mul on savi.

Kommentaar

23.12 ja varajane kellaaeg? 17.00 ntx vms. Eeldatavalt kõigil pühadeeelne poolik päev jne.

Kommentaar

Working...
                                X