Nii läpakas andis otsad enne jõule. Ongi midagi päkapikkudele kirjutada. Üritan iga päev korra siia sattuda. Kui kõik on liitunud liigaga, siis suhtleme edasi seal. Praegu puudu BC Naljavennad, Fastbreak, LAW HakkivadHagijad ja Viljandi Paadipoisid. Leidkem neid maa alt ja maa pealt. Kas osalevad või leiame asendajad?
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eesti FNBA Meistriliiga 2011/2012
Collapse
X
-
No selge see, ikkagi treenitud organism. Suvel rannas kõvasti päikesenergiat ammutatud ja nüüd tuleb ainult järgmine hommik natuke peale juua.Algselt postitas jutajass Vaata postitustärge te alahinnake Kidi,tal on iga päev pidu
Kommentaar
-
vahi põrgulist!Algselt postitas skint Vaata postitustPakun, et seepeale astub Silverman varsti liigast välja, et 24ndal tunnil uuesti liituda...
Kommentaar
-
Seega vastavalt reeglitele Ghosters kas soovid liituda?Algselt postitas laurenzo Vaata postitustMa siin natukene mõtisklesin antud teemal. Ja kuna olen sel hooajal kõikidest fantaasialiigadest loobunud, siis- "läks trumm, mingu pulgad ka". Et annan siis kellelegi teisele võimaluse osaleda meistriliigas. Edu.
Kommentaar
-
Pressiteade!
Klubi juhtkonnaga läbi rääkides otsustasime:Algselt postitas hassan74 Vaata postitustSeega vastavalt reeglitele Ghosters kas soovid liituda?
lükata tagasi meeldiva pakkumise osaleda taas meistriliigas,ja otsaustasime GHOSTERSiga mängida ikkagi seal kuhu me oma tasemelt tundume kuuluvat hetkel (esiliiga) ja vastavalt sellele siis anda võimalus järgmisele esiliigast tulijale BC Pärnu Tellis(nagu ma aru saan)
vabandame muidugi ette kui see otsus kellegi plaani sassi peaks lööma
Kommentaar
-
huh. mehi langeb nagu loogu. fantasymasuAlgselt postitas Ghoster Vaata postitustKlubi juhtkonnaga läbi rääkides otsustasime:
lükata tagasi meeldiva pakkumise osaleda taas meistriliigas,ja otsaustasime GHOSTERSiga mängida ikkagi seal kuhu me oma tasemelt tundume kuuluvat hetkel (esiliiga) ja vastavalt sellele siis anda võimalus järgmisele esiliigast tulijale BC Pärnu Tellis(nagu ma aru saan)
vabandame muidugi ette kui see otsus kellegi plaani sassi peaks lööma

tglt vist jääb vanameister Rimm nüüd meistrikasse hoopis pidama...?
Kommentaar
-
Järgmisena saab loa naasta The ReplacementsAlgselt postitas SDK Vaata postitusthuh. mehi langeb nagu loogu. fantasymasu
tglt vist jääb vanameister Rimm nüüd meistrikasse hoopis pidama...?
Kommentaar
-
Mu meelest teatas ta loobumisestAlgselt postitas hassan74 Vaata postitustJärgmisena saab loa naasta The Replacements
Kommentaar
-
Kui nii, siis viimane sõdur on RimmAlgselt postitas jutajass Vaata postitustMu meelest teatas ta loobumisest
Kommentaar
-
Tundub, et kõik on nõus 20 eur osavõtutasuga. Vastavalt oleks ka preemiasummad põhihooaja võitja 100.- ning esikolmik 160,80,40 ja 20.Käes on kuualgus ning palgapäevad saabumas või just saabunud. Pange 20 kõrvale, sest algaval nädalal teatan arve ja alustame rahapaja kogumist. Tore oleks muidugi selleks ajaks ka liitujatega ühele poole saada.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar