Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti FNBA Meistriliiga 2011/2012

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Nii läpakas andis otsad enne jõule. Ongi midagi päkapikkudele kirjutada. Üritan iga päev korra siia sattuda. Kui kõik on liitunud liigaga, siis suhtleme edasi seal. Praegu puudu BC Naljavennad, Fastbreak, LAW HakkivadHagijad ja Viljandi Paadipoisid. Leidkem neid maa alt ja maa pealt. Kas osalevad või leiame asendajad?

Kommentaar

Algselt postitas jutajass Vaata postitust
      ärge te alahinnake Kidi,tal on iga päev pidu
      No selge see, ikkagi treenitud organism. Suvel rannas kõvasti päikesenergiat ammutatud ja nüüd tuleb ainult järgmine hommik natuke peale juua.

Kommentaar

Juba töötlevad enne drafti.

Usun, et Viljandi, Kure ja Fast kindlasti osalevad ja liituvad. Naljavennad on uus tegelane, anname nac aega veel.

Kommentaar

BC Naljavennad on sees juba, lihtsalt uue nime all - The Express. Ju said naljad esiliigas ära tehtud ja seekord uued mõtted

Kommentaar

Kuna puudu on jätkuvalt 4 tiimi, siis naljavendade asemel tundub neljandaks olevat hoopis Kopli esindusmeeskond Keemikute näol. Fooruminimega Laurenzo.

Pakun, et seepeale astub Silverman varsti liigast välja, et 24ndal tunnil uuesti liituda...

Kommentaar

Algselt postitas skint Vaata postitust
              Pakun, et seepeale astub Silverman varsti liigast välja, et 24ndal tunnil uuesti liituda...
              vahi põrgulist!

Kommentaar

Paistab, et Teisest liigast ei viitsi keegi asja käsile võtta. Ma ei tea, kui neil endil huvi ei ole, siis...

Kommentaar

Ma siin natukene mõtisklesin antud teemal. Ja kuna olen sel hooajal kõikidest fantaasialiigadest loobunud, siis- "läks trumm, mingu pulgad ka". Et annan siis kellelegi teisele võimaluse osaleda meistriliigas. Edu.

Kommentaar

Algselt postitas laurenzo Vaata postitust
                    Ma siin natukene mõtisklesin antud teemal. Ja kuna olen sel hooajal kõikidest fantaasialiigadest loobunud, siis- "läks trumm, mingu pulgad ka". Et annan siis kellelegi teisele võimaluse osaleda meistriliigas. Edu.
                    Seega vastavalt reeglitele Ghosters kas soovid liituda?

Kommentaar

Pressiteade!

Algselt postitas hassan74 Vaata postitust
                      Seega vastavalt reeglitele Ghosters kas soovid liituda?
                      Klubi juhtkonnaga läbi rääkides otsustasime:
                      lükata tagasi meeldiva pakkumise osaleda taas meistriliigas,ja otsaustasime GHOSTERSiga mängida ikkagi seal kuhu me oma tasemelt tundume kuuluvat hetkel (esiliiga) ja vastavalt sellele siis anda võimalus järgmisele esiliigast tulijale BC Pärnu Tellis(nagu ma aru saan)
                      vabandame muidugi ette kui see otsus kellegi plaani sassi peaks lööma

Kommentaar

Algselt postitas Ghoster Vaata postitust
                        Klubi juhtkonnaga läbi rääkides otsustasime:
                        lükata tagasi meeldiva pakkumise osaleda taas meistriliigas,ja otsaustasime GHOSTERSiga mängida ikkagi seal kuhu me oma tasemelt tundume kuuluvat hetkel (esiliiga) ja vastavalt sellele siis anda võimalus järgmisele esiliigast tulijale BC Pärnu Tellis(nagu ma aru saan)
                        vabandame muidugi ette kui see otsus kellegi plaani sassi peaks lööma
                        huh. mehi langeb nagu loogu. fantasymasu
                        tglt vist jääb vanameister Rimm nüüd meistrikasse hoopis pidama...?

Kommentaar

Algselt postitas SDK Vaata postitust
                          huh. mehi langeb nagu loogu. fantasymasu
                          tglt vist jääb vanameister Rimm nüüd meistrikasse hoopis pidama...?
                          Järgmisena saab loa naasta The Replacements

Kommentaar

Algselt postitas hassan74 Vaata postitust
                            Järgmisena saab loa naasta The Replacements
                            Mu meelest teatas ta loobumisest

Kommentaar

Algselt postitas jutajass Vaata postitust
                              Mu meelest teatas ta loobumisest
                              Kui nii, siis viimane sõdur on Rimm

Kommentaar

Tundub, et kõik on nõus 20 eur osavõtutasuga. Vastavalt oleks ka preemiasummad põhihooaja võitja 100.- ning esikolmik 160,80,40 ja 20.Käes on kuualgus ning palgapäevad saabumas või just saabunud. Pange 20 kõrvale, sest algaval nädalal teatan arve ja alustame rahapaja kogumist. Tore oleks muidugi selleks ajaks ka liitujatega ühele poole saada.

Kommentaar

Working...
                                X