Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti FNBA Meistriliiga 2011/2012

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

23ndal kell 17 tundub mõistlik. Kokkutulek siis 7. Jaanuar äkki?

Kommentaar

sobib mulle see 23.12 ja 17.00 ka....

Kommentaar

Minge purki, kell 17.00. Siis sõidetakse peale tööd jõulurahu nautima teise Eesti otsa. Teeme parem 24.12 kell 8.00 hommikul. Tundub mõistlikum.
        Uhke esimene Borussia Dortmundi avatari omanik

Kommentaar

Mulle ka näiteks 22.12 ei sobi kuidagi. 21.12 oleks 50-50 et õigeks ajaks arvuti taha jõuaksin. 23.12 sobib mulle igati. Rashaun on rääkinud.

Kommentaar

Algselt postitas silverman Vaata postitust
            Minge purki, kell 17.00. Siis sõidetakse peale tööd jõulurahu nautima teise Eesti otsa. Teeme parem 24.12 kell 8.00 hommikul. Tundub mõistlikum.
            23.12 ja kell 18.00. Ega see Eesti nüüd nii suur ka ei ole. Nagunii sul kuskile tglt minna ei ole, teed end niisama huvitavaks.

Kommentaar

Tegelt on commishi asi esmane, siis saaks juba tema ohjad ülevõtta. Kui 23, siis ise eelistaks veidi varasemat kellaaega. Peaksin 19.30 lahkuma ja kui 17.00 siis ei usu, et saan lõpuni olla. Kuna 22 ei sobinud mitmele, siis äkki 21 ja kell 22.00 (kuigi skint ei taha ajusid kärsatada, siis parem olla veidi väsinud, kui palju puudujaid - liiga varase kella tõttu kohustustega seotud)

Kommentaar

Algselt postitas hassan74 Vaata postitust
                Tegelt on commishi asi esmane, siis saaks juba tema ohjad ülevõtta. Kui 23, siis ise eelistaks veidi varasemat kellaaega. Peaksin 19.30 lahkuma ja kui 17.00 siis ei usu, et saan lõpuni olla. Kuna 22 ei sobinud mitmele, siis äkki 21 ja kell 22.00 (kuigi skint ei taha ajusid kärsatada, siis parem olla veidi väsinud, kui palju puudujaid - liiga varase kella tõttu kohustustega seotud)
                ma arvan, et commishiga on asi selge -jõudu!
                vbla ongi ainus lahendus see, et commishina võtad vaevaks üles lugeda need arvamused, mis siin avaldatud on ja teed mingi saalomonliku otsuse ise ära. need, kes ei ole arvamust avaldanud ja ei viitsigi seda teha, neile sobib järelikult iga aeg.
                kuupäeva veel varasemaks toomise vastu räägib minu arvates see, et samahästi võiksime siis juba 16.12 teha drafti ja 17.12 kokkutuleku, kui see ajavahe nii väikeseks nihkumas on - mis vahet seal siis niiväga enam on?
                omalt poolt veel tulistan, et kui 23.12, siis võimalikult varajane kellaaeg ja kui 21.12, siis võimalikult hiline.

Kommentaar

No nii ametlik liigutus nüüd ka tehtud ja uus šerif ametisse nimetatud. Siiani väljakäidud draftiaegade osas mul vastuväiteid pole, üldiselt, mida hilisem kuupäev seda meelepärasem.

Kommentaar

Algselt postitas Orange Owl Vaata postitust
                    No nii ametlik liigutus nüüd ka tehtud ja uus šerif ametisse nimetatud. Siiani väljakäidud draftiaegade osas mul vastuväiteid pole, üldiselt, mida hilisem kuupäev seda meelepärasem.
                    paneme siis 21.12 kell 22.00! Nagunii tuleb ekstreemne hooaeg, tulgu siis ka veidi erinev draft. Sellele ajale vist vastuväiteid pole?

Kommentaar

Algselt postitas eika Vaata postitust
                      Mul on savi.
                      Ahjaa, vabandan, mull 22.12 õhtu eeldatavasti kohe üldseüldse ei sobi. 21.12 oleks ok, 23.12 oleks ok.

Kommentaar

Algselt postitas uukaa Vaata postitust
                        paneme siis 21.12 kell 22.00! Nagunii tuleb ekstreemne hooaeg, tulgu siis ka veidi erinev draft. Sellele ajale vist vastuväiteid pole?
                        mul algab kell 18.00 veinikoolitus/jõulupidu sel päeval. kerge švipsiga ongi mõnusam draftida.

Kommentaar

Algselt postitas SDK Vaata postitust
                          mul algab kell 18.00 veinikoolitus/jõulupidu sel päeval. kerge švipsiga ongi mõnusam draftida.
                          No muidugi, mõnel mehel on ülepäeva pidu. Kas me selliseid üldse tahame liigasse, nagunii jätavad mängu unarusse.

Kommentaar

Algselt postitas silverman Vaata postitust
                            No muidugi, mõnel mehel on ülepäeva pidu. Kas me selliseid üldse tahame liigasse, nagunii jätavad mängu unarusse.
                            pigem on kahtlane kas need teise Eesti otsa sõitjad ja jõulurahu nautijad aktiivsed on. siis tuleb veel uus aasta ja sõbrapäev ja 8. märts jne... palju sõitmist, teeb ettevaatlikuks... ja see väide, et ülepäeva on pidu - samas ülepäeva ei ole ju pidu!

Kommentaar

samas ülepäeva ei ole ju pidu!
                              Peojärgsel päeval on teadagi mis.

Kommentaar

pigem on kahtlane kas need teise Eesti otsa sõitjad ja jõulurahu nautijad aktiivsed on. siis tuleb veel uus aasta ja sõbrapäev ja 8. märts jne... palju sõitmist, teeb ettevaatlikuks... ja see väide, et ülepäeva on pidu - samas ülepäeva ei ole ju pidu!
                                ärge te alahinnake Kidi,tal on iga päev pidu

Kommentaar

Working...
                                X