Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Paneme siis liiga kokku, hooaja alguseni pole palju jäänud.
Oma kindla JAH sõna algaval hooajal Esiliigas osalemiseks on andnud:
1) Laagri Snixel
2) Lihula MKP
3) Lihula Mõnumendid
4) GunsnRoses
5) BC Pärnu Tellis
6) Männiku Uskumatud
7) 268-puriintrioon
8) FC and One
9) Aaron-C & Co
10) BC Patas
11) Tartu Bioinfo
12) Kesklinna Vandid
13) NL Holdem
14) BC TV
15) Kesklinna Kaabakad
16) Kohila Kolvid
Last edited by Y2KViinaordu; 27.11.11, 18:56.
Põhjus: Värskendus
1) 10€'ga saan hakkama
2) Commish tuleks leida
3) Drafti ajaks pooldaks viimast minutit ehk 22 või 23 detsembrit kellaajaga ca' 20:00
4) Kokkutulekust ei hooli.
Männiku Uskumatud:
10 eur on okei.
Drafti aeg kui kohe paika panna, siis oleks ükskõik - ainult 16-ndal võiks see võimalikult hilja alata (näiteks 22.00).
BC Patas kinnitab osavõttu, sain lõpuks passwordi teada ja ühinen foorumiga. Olen Poolas 15.-18. detsember, need päevad mulle draftiks ei sobi, pooldaks varianti järgmise nädala algul ehk sobivad kõik päevad 19.-23. detsember.
AA-Team
Lemmik Meeskond
Selja Lambikad
Punased Kuradid
Kõigile saadetud ka vastavasisuline e-kiri.
Hetkel tundub et osavõtumaksuks tuleb 10€ (vastuväiteid pole väga olnud).
Drafiajana pooldaksin ka Dwidengi pakutud 22. või 23. detsembrit. Algusaeg kell 20-21. Ega me sellist aega ilmselt ei leia mis kõigile sobib, nii et härrased, oleme paindlikud. Kokkutulek tuleb ilmselt jaanuari esimeses pooles - detsembris läheb liiga kiireks vist.
Kas commishi ametiks vabatahtlikke on? Ma katsun liiga kokku ajada ja luua, rahakogumine ja majandamine jääb siis uuele commishile
Kommentaar