Eks neid seisukohti on ma arvan igasuguseid ja siinne traditsioon on juba päris pikk 20 tiimi liigana. Kindlasti vähema arvu meeskondadega oleks tihedam action free agenti turul, kuna oleks seal rohkem valikut ning samal põhjusel teeb 20ses liigas drafti eriti oluliseks. KUI sellega eksida, siis FAst pole suurt abi loota.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eesti FNBA Esiliiga 2011/2012
Collapse
X
-
Eks asjal on plusse ja miinuseid, mingite suvaliste "lambiliigadega" olen seda katsetanud. Väiksemas liigas kindlasti FAs rohkem mehi, rohkem liigutusi ning eriti oluline kiirelt reageerida. Samas suure liiga eripäraks minu jaoks ongi just drafti viimased ringid - kui ei ole tegelikult mitte kedagi võtta, aga võtma pead. Ja see kes nende Antsude hulgast leiab on tegija. Suure liiga eeliseks ka see et ei pea pidevalt ühtede ja samade meeskondade vastu mängima (loe: tappa saama). See lihtsalt mu isiklik arvamus, mis ei pretendeeri tõele.Algselt postitas apatas Vaata postitustOn selline "ketserlik" küsimus, et kui tänavu on raskusi meeskondade kokkusaamisega ja ka II liigasse ei tule uusi fantaasiamängijaid palju peale, siis kas tingimata peab liigas olema 20 meeskonda? Ehkki osalen taolises mängus alles teist aastat ega oma ülevaadet selle mängu suurtest traditsioonidest, tundub mulle NBA fantaasiamängu kontekstis palju mõistlikum liigad 12, 14 või 16 meeskonnaga. Siis jääb mõttetuid korvpallureid valimata ja võistkonnad tuleksid rohkem konkurentsivõimelisemad ja võrdsemad. Olen Rotoworldi ja mitme muu fantaasiakeskkonna juttudest aru saanud, et enamik liigasid ongi väiksema võistkondade arvuga kui 20, mida nimetatakse nii-öelda Deep League.
Võistkond BC Patas
Liiga saame kokku, ärge muretsege - hetkel on suur küsimärk vaid Selja Lambikad.
Kommentaar
-
ja milles on point? ei ole ju vaja liiga kokkuajajale asja keeruliseks teha, et kas ta ikka liitub või äkki pärast ei liitugi ja kes siis asemele tuleb ja kes asendaja asemele tuleb alla liigasse jne. või on vaja?Algselt postitas apatas Vaata postitustMulle on meil saadetud, aga kas liitumisega on kiire? Põhimõtteliselt ma võin ju igal ajal oma tiimi sinna registreerida?
Kommentaar
-
Lisaks sellele poleks paha sinna niisamagi pilk peale heita. Liiqa boardil toimuvad ka arutelud ja hea on kui mingites olulisemates küsimustes kõik kaasa räägiksid.Algselt postitas Y2KViinaordu Vaata postitustKiiret ei ole, samas parem varem kui hiljem. Kõike võib juhtuda, haigus, ei saa arvutile ligi vms. Kui ma saadan kutse ja vastust ei saa/ei liituta siis eeldan et on mingi jama - ei saanud kutset kätte, vale meiliaadress jne. Kiiret pole, aga palun tagasisidet.
Kommentaar
-
Suurepärane, tänud!Algselt postitas Juveman Vaata postitustSelja osaleb! Nädala lõpuks loodetavasti liitub ka liigaga.
Kommentaar
-
Kuna liitumisega ei ole kiiret, siis unusta see mure hetkel ära ja proovi nädala-paari pärast uuesti. Aega ju on...Algselt postitas apatas Vaata postitustÜritasin nüüd liituda liigaga, aga vastas nii: There was a problem
There is not room in this league if all teams from last year return. To join, get the commissioner to increase the maximum number of teams, or remove teams that will not be returning. (Error #638).
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar