Nii, nüüd võin täie kindlusega öelda, millistel õhtutel mina ei soovi drafti teha. Need oleks: 14, 15, 18, 19,
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eesti FNBA Esiliiga 2011/2012
Collapse
X
-
Pressiteade!
klubi juhtkonnaga läbi rääkides otsustasime:Algselt postitas hassan74 Vaata postitustKuna Meistriliigas loobus üks osaleja, siis vastavalt reeglitele ootame tagasi Ghostersit
lükata tagasi meeldiva pakkumise osaleda taas meistriliigas,ja otsaustasime GHOSTERSiga mängida ikkagi seal kuhu me oma tasemelt tundume kuuluvat hetkel (esiliiga) ja vastavalt sellele siis anda võimalus järgmisele esiliigast tulijale BC Pärnu Tellis(nagu ma aru saan)
vabandame muidugi ette kui see otsus kellegi plaani sassi peaks lööma
Kommentaar
-
Järgmisena saab loa naasta The Replacements, kes lõpetas 19ndana. Rimm oli 20.Algselt postitas SDK Vaata postitustTellisel napikas aga vist siiski Rimm jääb pidama meistrikasse. Kui tal soovi on muidugi.
Kommentaar
-
Ma olin Esiliiga commish eelmisel hooajal ja midagi keerulist selle tööga pole, sain mina hakkama - saab igaüks. Pean tunnistama, et liiga kokkuajamine on sellel aastal eriti keeruline (tõusmine, langemine, loobumine ...) Mul on kõigi meiliaadressid olemas ja kirjad saadetud, aga kurb on see et lihtsalt kirjadele ei vastata. Kõik ei ole Tapal aega teenimas ma eeldan.
Kuna maestro Rimm naaseb meistriliigasse ning Esiliigast ei kuku Teise liigasse kedagi, siis Teisest liigast tõuseb ka eelmise hooaja 4nda koha meeskond. Kellel on infot, palun jagage mulle.
Osalemiskinnituse andnud:
1) Laagri Snixel
2) Lihula MKP
3) Lihula Mõnumendid
4) GunsnRoses
5) BC Pärnu Tellis
6) Männiku Uskumatud
7) 268-puriintrioon
8) FC and One
9) Aaron-C & Co
10) BC Patas
11) Tartu Bioinfo
12) Kesklinna Vandid
13) NL Holdem
14) Kesklinna Kaabakad
15) Kohila Kolvid
16) AA-Team
17) Ghosters
18) Lemmik Meeskond
Kommentaar
-
oot ei esiliigas tahaks ikka kaasa lüüa,või tõlgendatakse mu pressiteadet valesti ja on mind üldse välja arvatud kõikjaltAlgselt postitas Y2KViinaordu Vaata postitustMa olin Esiliiga commish eelmisel hooajal ja midagi keerulist selle tööga pole, sain mina hakkama - saab igaüks. Pean tunnistama, et liiga kokkuajamine on sellel aastal eriti keeruline (tõusmine, langemine, loobumine ...) Mul on kõigi meiliaadressid olemas ja kirjad saadetud, aga kurb on see et lihtsalt kirjadele ei vastata. Kõik ei ole Tapal aega teenimas ma eeldan.
Kuna maestro Rimm naaseb meistriliigasse ning Esiliigast ei kuku Teise liigasse kedagi, siis Teisest liigast tõuseb ka eelmise hooaja 4nda koha meeskond. Kellel on infot, palun jagage mulle.
Osalemiskinnituse andnud:
1) Laagri Snixel
2) Lihula MKP
3) Lihula Mõnumendid
4) GunsnRoses
5) BC Pärnu Tellis
6) Männiku Uskumatud
7) 268-puriintrioon
8) FC and One
9) Aaron-C & Co
10) BC Patas
11) Tartu Bioinfo
12) Kesklinna Vandid
13) NL Holdem
14) Kesklinna Kaabakad
15) Kohila Kolvid
16) AA-Team
Kinnitus saamata:
Lemmik Meeskond
Selja Lambikad
Kuna liiga kokkupanemist ei tahaks viimasele minutile jätta siis teeksin ettepaneku et kui 16. detsembriks Esiliigasse kutsututelt tagasisidet ei saa siis kutsume Teise liiga managerid vastavalt eelmise hooaja lõppjärjestusele.
oot ei esiliigas tahaks ikka kaasa lüüa,või tõlgendatakse mu pressiteadet valesti ja on mind üldse välja arvatud kõikjalt?
Kommentaar
-
On selline "ketserlik" küsimus, et kui tänavu on raskusi meeskondade kokkusaamisega ja ka II liigasse ei tule uusi fantaasiamängijaid palju peale, siis kas tingimata peab liigas olema 20 meeskonda? Ehkki osalen taolises mängus alles teist aastat ega oma ülevaadet selle mängu suurtest traditsioonidest, tundub mulle NBA fantaasiamängu kontekstis palju mõistlikum liigad 12, 14 või 16 meeskonnaga. Siis jääb mõttetuid korvpallureid valimata ja võistkonnad tuleksid rohkem konkurentsivõimelisemad ja võrdsemad. Olen Rotoworldi ja mitme muu fantaasiakeskkonna juttudest aru saanud, et enamik liigasid ongi väiksema võistkondade arvuga kui 20, mida nimetatakse nii-öelda Deep League.
Võistkond BC Patas
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar