Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti FNBA Esiliiga 2011/2012

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Nii, nüüd võin täie kindlusega öelda, millistel õhtutel mina ei soovi drafti teha. Need oleks: 14, 15, 18, 19,

Kommentaar

Kuna Meistriliigas loobus üks osaleja, siis vastavalt reeglitele ootame tagasi Ghostersit

Kommentaar

Ghoster Meistriliigasse ning Kohila Kolvid on oodatud tagasi Esiliigasse.

Osalemiskinnitus puudu:

AA-Team
        Lemmik Meeskond
        Selja Lambikad
        Punased Kuradid

Kommentaar

esiliigas olen käpp, kuid commish kindlasti mitte.

Kommentaar

Pressiteade!

Algselt postitas hassan74 Vaata postitust
            Kuna Meistriliigas loobus üks osaleja, siis vastavalt reeglitele ootame tagasi Ghostersit
            klubi juhtkonnaga läbi rääkides otsustasime:
            lükata tagasi meeldiva pakkumise osaleda taas meistriliigas,ja otsaustasime GHOSTERSiga mängida ikkagi seal kuhu me oma tasemelt tundume kuuluvat hetkel (esiliiga) ja vastavalt sellele siis anda võimalus järgmisele esiliigast tulijale BC Pärnu Tellis(nagu ma aru saan)
            vabandame muidugi ette kui see otsus kellegi plaani sassi peaks lööma

Kommentaar

Tellisel napikas aga vist siiski Rimm jääb pidama meistrikasse. Kui tal soovi on muidugi.

Kommentaar

Algselt postitas SDK Vaata postitust
                Tellisel napikas aga vist siiski Rimm jääb pidama meistrikasse. Kui tal soovi on muidugi.
                Järgmisena saab loa naasta The Replacements, kes lõpetas 19ndana. Rimm oli 20.

Kommentaar

Räägiti, et Replacements loobub, seega Rimm kas tuled tagasi või anname võimaluse Esiliiga tulijatele?

Kommentaar

Keegi peab commishikohustused enda peale võtma! Aeg jookseb, seltsimehed, ärge olge häbelikud. Üle-eelmisel hooajal olin esiliiga commish, eelmisel hooajal keeperi commish - olen seni elus ja terve, niiet töö pole kontimurdev
                    Nõmme Uskumatud!!!

Kommentaar

Ma olin Esiliiga commish eelmisel hooajal ja midagi keerulist selle tööga pole, sain mina hakkama - saab igaüks. Pean tunnistama, et liiga kokkuajamine on sellel aastal eriti keeruline (tõusmine, langemine, loobumine ...) Mul on kõigi meiliaadressid olemas ja kirjad saadetud, aga kurb on see et lihtsalt kirjadele ei vastata. Kõik ei ole Tapal aega teenimas ma eeldan.

Kuna maestro Rimm naaseb meistriliigasse ning Esiliigast ei kuku Teise liigasse kedagi, siis Teisest liigast tõuseb ka eelmise hooaja 4nda koha meeskond. Kellel on infot, palun jagage mulle.

Osalemiskinnituse andnud:

1) Laagri Snixel
                      2) Lihula MKP
                      3) Lihula Mõnumendid
                      4) GunsnRoses
                      5) BC Pärnu Tellis
                      6) Männiku Uskumatud
                      7) 268-puriintrioon
                      8) FC and One
                      9) Aaron-C & Co
                      10) BC Patas
                      11) Tartu Bioinfo
                      12) Kesklinna Vandid
                      13) NL Holdem
                      14) Kesklinna Kaabakad
                      15) Kohila Kolvid
                      16) AA-Team
                      17) Ghosters
                      18) Lemmik Meeskond

Kommentaar

Punased Kuradid teatas oma loobumisest.

Kommentaar

Algselt postitas Y2KViinaordu Vaata postitust
                          Ma olin Esiliiga commish eelmisel hooajal ja midagi keerulist selle tööga pole, sain mina hakkama - saab igaüks. Pean tunnistama, et liiga kokkuajamine on sellel aastal eriti keeruline (tõusmine, langemine, loobumine ...) Mul on kõigi meiliaadressid olemas ja kirjad saadetud, aga kurb on see et lihtsalt kirjadele ei vastata. Kõik ei ole Tapal aega teenimas ma eeldan.

Kuna maestro Rimm naaseb meistriliigasse ning Esiliigast ei kuku Teise liigasse kedagi, siis Teisest liigast tõuseb ka eelmise hooaja 4nda koha meeskond. Kellel on infot, palun jagage mulle.

Osalemiskinnituse andnud:

1) Laagri Snixel
                          2) Lihula MKP
                          3) Lihula Mõnumendid
                          4) GunsnRoses
                          5) BC Pärnu Tellis
                          6) Männiku Uskumatud
                          7) 268-puriintrioon
                          8) FC and One
                          9) Aaron-C & Co
                          10) BC Patas
                          11) Tartu Bioinfo
                          12) Kesklinna Vandid
                          13) NL Holdem
                          14) Kesklinna Kaabakad
                          15) Kohila Kolvid
                          16) AA-Team

Kinnitus saamata:

Lemmik Meeskond
                          Selja Lambikad

Kuna liiga kokkupanemist ei tahaks viimasele minutile jätta siis teeksin ettepaneku et kui 16. detsembriks Esiliigasse kutsututelt tagasisidet ei saa siis kutsume Teise liiga managerid vastavalt eelmise hooaja lõppjärjestusele.
                          oot ei esiliigas tahaks ikka kaasa lüüa,või tõlgendatakse mu pressiteadet valesti ja on mind üldse välja arvatud kõikjalt
                          oot ei esiliigas tahaks ikka kaasa lüüa,või tõlgendatakse mu pressiteadet valesti ja on mind üldse välja arvatud kõikjalt?

Kommentaar

Minu paha, parandame vea! Saatsin sulle privaatsõnumi.

Kommentaar

On selline "ketserlik" küsimus, et kui tänavu on raskusi meeskondade kokkusaamisega ja ka II liigasse ei tule uusi fantaasiamängijaid palju peale, siis kas tingimata peab liigas olema 20 meeskonda? Ehkki osalen taolises mängus alles teist aastat ega oma ülevaadet selle mängu suurtest traditsioonidest, tundub mulle NBA fantaasiamängu kontekstis palju mõistlikum liigad 12, 14 või 16 meeskonnaga. Siis jääb mõttetuid korvpallureid valimata ja võistkonnad tuleksid rohkem konkurentsivõimelisemad ja võrdsemad. Olen Rotoworldi ja mitme muu fantaasiakeskkonna juttudest aru saanud, et enamik liigasid ongi väiksema võistkondade arvuga kui 20, mida nimetatakse nii-öelda Deep League.

Võistkond BC Patas

Kommentaar

Oioioioi, nüüd sa solvasid küll fantasyjumalaid, kelle arvates just need 20 meeskonnaga liiga 14.-15. mees tiimis ongi võidu/kaotuse mõõdupuuks.
                                Uhke esimene Borussia Dortmundi avatari omanik

Kommentaar

Working...
                                X