Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti FNBA Meistriliiga 2012/2013

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

minu mõtted

IList loobumise osas oleks poolt - kaob ära reeglites surfamine ja manageerimine on lihtsam
    hooaja lühendamise poolt eriti ei ole ja auhinna rahade struktuur on ka ok, kuigi 6ne PO meeldis rohkem. Samas olen üsnagi ükskõikne kui siin mingi muutus tuleb.

Liigutuste limiteerimine nt 15-20 peale oleks super - olen sellistes liigades mängind ja siis tuleb veidi rohkem oma liigutuste üle mõelda ja strateegiat teha.

Kokkutulek tallinnas 27 okt oleks ka ok ja olen vajadusel valmis saali otsimisega aitama.

Kommentaar

26.10 draftiks ja 27.10 kokkutulekuks Tlnas võiks lukku ära panna vist.

Ja hetkel siin erinevates teemades arvamuste paljusust vaadates on vist suht selge, et üheski küsimuses muudatusi ei tule ja kõik jätkub vanaviisi. Kahjuks. Või õnneks. Mis on tegelikult imelik. Kas tõesti on Tallinna linn ehk liigapüramiid valmis?

Kommentaar

Algselt postitas SDK Vaata postitust
        Nõus.

Kommentaar

Algselt postitas hassan74 Vaata postitust
          Nõus.
          Ole kena, uuenda nimekiri ka ära. Tahaks teada kas Getoneegerid ja Fasbreak tulevad esiliigasse või tule mitte.

Kommentaar

Silverman, võin eeldada, et osaled selgi korral.Panen kirja.

Kommentaar

Algselt postitas dwideng Vaata postitust
              Ole kena, uuenda nimekiri ka ära. Tahaks teada kas Getoneegerid ja Fasbreak tulevad esiliigasse või tule mitte.
              Kõik teamid pole oma osalusest veel teada andnud. Loodan väga, et osalevad, aga 100% ei tea. Oota veel pisut

Kommentaar

Algselt postitas hassan74 Vaata postitust
                Kõik teamid pole oma osalusest veel teada andnud. Loodan väga, et osalevad, aga 100% ei tea. Oota veel pisut
                Viljandi juba andis märku osalemisest ja võid tema nime ka rasvaseks teha. 99,99% olen kindel ka Paide ja Revenge osalemises aga noh, väga kiiret veel pole ka. Ainuke küsimärk minu jaoks on veel Terror. Saatsin talle meilile meeldetuletuse.

Kommentaar

Tänud meeldetuletuse eest, olen kindlasti osalemas.

Kommentaar

Ja hetkel siin erinevates teemades arvamuste paljusust vaadates on vist suht selge, et üheski küsimuses muudatusi ei tule ja kõik jätkub vanaviisi. Kahjuks. Või õnneks. Mis on tegelikult imelik. Kas tõesti on Tallinna linn ehk liigapüramiid valmis?
                    Ja nii lihtsa liigutusega üritataksegi sõnavabadust piirata ning vaikivasse ajastusse triivida? Arvamuste paljusus? Njaa. Millegi paremaks muutmiseks peaks siin liigas ca 6st sarnasest arvamusest piisama, kuna nii u 10 manageri tuleb ilmselt igas küsimuses lugeda erapooletuks.

Drafti kuupäev vist ok, aga suure tõenäosusega jätkub traditsioon, et Tallinna kokkutulekud jätan vahele.

Kommentaar

Algselt postitas skint Vaata postitust
                      Ja nii lihtsa liigutusega üritataksegi sõnavabadust piirata ning vaikivasse ajastusse triivida? Arvamuste paljusus? Njaa. Millegi paremaks muutmiseks peaks siin liigas ca 6st sarnasest arvamusest piisama, kuna nii u 10 manageri tuleb ilmselt igas küsimuses lugeda erapooletuks.
                      pigem oligi ju tegu minu imestusega, et kas tõesti?

hääletamisel millegi vastuvõtmiseks 6 häält on vast vähe ja demokraatia mõistes 11 on ilmselgelt palju aktiivsust arvestades. 7-8 äkki...?

Kommentaar

Lotonädala kaotamise poolt.
                        IL-i listi kaotamise poolt. See iga-aastane segadus on ikka ära tüütama hakanud.
                        Meeste liigutamise limiidi kehtestamise poolt, eeldusel, et see number on mõistlik.

Ja kui kokkutulek on 27.okt väljaspool Pärnut, siis suure tõenäosusega mind seal ei ole.

Kommentaar

Põhk võtab ka end kokku ja pigistab 0,01% juurde.
                          Minu seisukoht reeglite osas on kogu aeg olnud, et juhuslikust tuleb igal võimalusel ohjeldada, seda on selles mängus niigi liiga palju. Pooldan viimase nädala kaotamist ja veelgi enam kogu playoffsüsteemi likvideerimist. Kõva edasiminek oleks ka eeltoodud kompromisslahendus, mille puhul tasustamiskese nihkuks põhihooajale.
                          Samuti leian, et mida rohkem skeemitamist ja strateegilisi võimalusi seda parem, selguma peab osavaim. Võimaluste piiramise arvelt nõrgemate järeleaitamist ma ei poolda, pigem tuleks hädisemate aktiivsuse tõstmisega vaeva näha.
                          Samas kajaka poolt väljakäidud ideed on minu arust päris huvitavad ja tegelikult polegi need nii "piiravad" kui esmapilgul näivad.
                          Praeguste reeglite järgi on FA valik konstantselt kusine, seega kui keegi saab vigastada, siis võrdväärset asendajat võtta pole. Paned küll mehe IL-i, aga tabelis langed ikka mühinal. Teisalt liiga liidritele on IL osava tegutsemise korral rosteripikenduseks, võimaldades paremat playoffiks ettevalmistust. Nii et võib-olla IL hoopis võimendab vahesid? Kui IL-i poleks oleks FA valik rikkalikum ja manageridel kõva kaalumiskoht mitut vigast kaasas tirida. Eeldusel et leidub riskeerijaid, võiks liiga tase isegi ühtlustuda.
                          Liigutuste arvu piiramise mõte on samuti kaalumist väärt. Pakuks välja, et hooaja alguses on igal GM-il lubatud teha ainult 1 või 2 add/drop liigutust, lubades nii drafti vigade paranduse ja esimeste mustade hobuste üleskorjamise, kuid jättes FA valiku veel enam vähem korralikuks. Edasi võiks liigutusi lubada näiteks ainult vigastud meestega GM-idele või neile, kes on mõne tradega maha saanud. Võib olla suudaks rikkalikum FA valik ja vigaste suurem roll motiverida managere senisest agaramalt meestega kauplema. Igaljuhul oleks selline lahendus inimlikum kui hommikusel striimimisel põhinev mudel ja tõenäoliselt ka strateegiliselt intrigeerivam.
                          Kogu see eelnev jutt on muidugi selges vastuolus, minu ROTO unelmaga, viimase puhul ei oleks vigastega jändamisel üldse mingit pointi ja strateegilised kavaldamised playoffi nimel olematud Njah, mul on juba korralikult juhe koos, aga ehk keegi suudab nendest tooretest ja vastuolulistest mõtetest midagi strukrureerida. Üldiselt olen mina muutuste ja katsetuste poolt, mis meil ikka kaotada.

Kommentaar

Rashaun on nõus commishi ameti selleks korraks siis üle võtma. Kui on vastuväiteid, siis 'speak now or forever hold your peace'

Kommentaar

Algselt postitas Juveman Vaata postitust
                              Rashaun on nõus commishi ameti selleks korraks siis üle võtma. Kui on vastuväiteid, siis 'speak now or forever hold your peace'
                              hakka aga raha koguma. ei tule siit kelleltki ühtegi kobinat

Kommentaar

Algselt postitas Juveman Vaata postitust
                                Rõõm kuulda. Saadan talle liigaga ühinemise maili ning siis ta ise otsustab, kas saadab kõigile ühinemise liigaga kohe või peale 20 euro laekumist

Kommentaar

Working...
                                X