Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti FNBA Meistriliiga 2012/2013

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

kuna The Express ja NL Holdem ei ole eriilised soccerneti kasutajad ning nad ei mäleta oma kasutajanime ja paroole, siis vestlesin nendega MSN-is ja nende seisukohad olid järgnevad:

The Express - EI lotonädalale ja EI IL-listile
    NL Holdem - EI lotonädalale ja JAH IL-listile

Kommentaar

Algselt postitas SDK Vaata postitust
      kuna The Express ja NL Holdem ei ole eriilised soccerneti kasutajad ning nad ei mäleta oma kasutajanime ja paroole, siis vestlesin nendega MSN-is ja nende seisukohad olid järgnevad:

The Express - EI lotonädalale ja EI IL-listile
      NL Holdem - EI lotonädalale ja JAH IL-listile
      Tundub, et keegi teeb siin kõva näppude väänamise poliitikat.

Aga sõbrad äkki võtaks hoogu maha. Praegu oli küsimus vaid hooaja pikkuses. Nüüd on üleval IL`listi kadumine, PO kadumine, liigutuste piirangud. Mulle tundub, et sellisel juhul hakkab meie "püha üritus " kaduma. Liigasid on ju erinevaid ning kui keegi soovib teisel kujul seda mängida, siis on ju olemas rotoliigad j.n.e.

Kommentaar

Sama seis on Selja Lambikatega, kellega rääkisin sel teemal ise. Ta on lotonädala kaotamise poolt ja IL-listi kaotamise poolt. Minu ausõna sellepeale.

PS! Miks kohe vaja süüdistama hakata kellegi mõjutamises vms? Kui uuenduste mõtted on asjalikud ja väärt kaalumist, tuleks neid ka arutada. Praegusel juhul ju nii mõnigi punkt vägagi arukas, mida tasuks siin kaaluda.

Kommentaar

Rashaun ole hea saada mulle oma mail, et saaksin sulle liigaga ühinemise kutse saata ning Sind commishiks vormistada

Kommentaar

Algselt postitas hassan74 Vaata postitust
            Tundub, et keegi teeb siin kõva näppude väänamise poliitikat.

Aga sõbrad äkki võtaks hoogu maha. Praegu oli küsimus vaid hooaja pikkuses. Nüüd on üleval IL`listi kadumine, PO kadumine, liigutuste piirangud. Mulle tundub, et sellisel juhul hakkab meie "püha üritus " kaduma. Liigasid on ju erinevaid ning kui keegi soovib teisel kujul seda mängida, siis on ju olemas rotoliigad j.n.e.
            miks kohe näppude väänamine? näed ju ise, et kelleltki arvamust kätte saada on siin väga keeruline. või tahaksid midagi otsustada häältega 4:3? ideaalne oleks ju hääl saada 20-lt GM-ilt. mul on lihtsalt palju managere MSN-is ja osadele olen ka emaile saatnud. kui sa leiad ühe manageri, keda ma olen mõjutanud antud küsimustes, siis loobun päevapealt siin osalemisest. ainuke minupoolne mõjutamine on olnud: "palun arvamust!". isegi mu parimaid sõpru siin Y2KViinaordu on suht kõiges minu vastu olnud, millest me siis veel räägime

Kommentaar

Meistriliiga/Esiliiga ja Keeper on oma olemuselt nagunii nii erinevad, et mõlemas tuleb eraldi arutada ja hääletada. Enne drafti on nagunii kõik kohal nagu kärbsed saia peale - milleks praegu kiirustada.

Kommentaar

miks kohe näppude väänamine? mul on lihtsalt palju managere MSN-is ja osadele olen ka emaile saatnud. kui sa leiad ühe manageri, keda ma olen mõjutanud antud küsimustes, siis loobun päevapealt siin osalemisest.
                Said valesti aru minust. See väänamine oli öeldud läbi roosa huumori. Unustasin märgi lisada

Kommentaar

Algselt postitas hassan74 Vaata postitust
                  Rõõm kuulda. Saadan talle liigaga ühinemise maili ning siis ta ise otsustab, kas saadab kõigile ühinemise liigaga kohe või peale 20 euro laekumist
                  Tehtud. Meil on uus commish paigas.

Kommentaar

silma võtab lausa märjaks, et rohkem kui 10 aastat kestnud kooselu truu naisega lörtsitakse ära, äkki muudame siis ka osalustasu 5€ peale - las uus liiga jääb selliseks odavaks li*siks, või viitsib keegi pärast drafti mu tiimi 15€ eest endale osta, praegu toimub ilmselge ülemaksmine

Kommentaar

26.10 draftiks ja 27.10 kokkutulekuks Tlnas võiks lukku ära panna vist.

Ja hetkel siin erinevates teemades arvamuste paljusust vaadates on vist suht selge, et üheski küsimuses muudatusi ei tule ja kõik jätkub vanaviisi. Kahjuks. Või õnneks. Mis on tegelikult imelik. Kas tõesti on Tallinna linn ehk liigapüramiid valmis?
                      Olen nõus Teie poolt tehtud otsustega, ehk minu lambis põleb iga õli!. Kokkusaamisega on pahasti sest olen oma klubi noortega golfivõistlustel Küprosel. 21-27. 10 Aga minu kohalolek pole ka eriti primaarne, võidan niikuinii jälle! Füüsilise osa pealt olen arvatavasti kahepunktimees!

Kommentaar

1.BC TV - erapooletu
                        2.Paide Põhk - lotonädala vastu
                        3.Rääma Õlid - meistrika teemas pole arvamust öelnud, keeperis lotonädala vastu
                        4.Kopli Kurjad Koprad - lotonädala vastu
                        5.Silverman Basket -meistrika teemas pole arvamust öelnud, keeperis lotonädala poolt
                        6.Terror Squad - lotonädala vastu
                        7.The Express - lotonädala vastu
                        8.Super Seagulls - lotonädala poolt
                        9.Pärnu Põlvpüksid - lotonädala vastu
                        10.Rashaun - lotonädala vastu
                        11.Lords of the Pärnu - lotonädala poolt
                        12.LAW HakkivadHagijad - erapooletu
                        13.The Revenge - vastuse ootel
                        14.Viljandi Paadipoisid -lotonädala vastu
                        15.Laagri MDE - lotonädala vastu
                        16.Tabasalu Välgupoisid - lotonädala vastu
                        17.BC Nautilus - lotonädala poolt
                        18.. Selja Lambikad - lotonädala vastu
                        19.Aaron-C & Co - erapooletu
                        20. NL Holdem - lotonädala vastu

Hetkeseis:

Lotonädala vastu: 12
                        Lotonädala poolt: 4
                        Erapooletud: 3
                        Vastuse ootel: 1

Kommentaar

Viljandi on lotonädala vastu. Äkki saan kah finaali(not)
                          M-HUNT

Kommentaar

Terror Squad - lotonädala vastu

Kommentaar

Tabasalu ka lotonädala vastu.

Kommentaar

Aaron-C & Co jääb lotonädala suhtes erapooletuks...

Kommentaar

Working...
                                X