Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti FNBA Meistriliiga 2012/2013

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Ma pooldaks pigem 20.00, sest siis jõuaksin potensiaalselt ka õhtul ööellu sukelduda. Aga üldiselt muidugi pohhuj.

Kommentaar

Algselt postitas eika Vaata postitust
      Ma pooldaks pigem 20.00, sest siis jõuaksin potensiaalselt ka õhtul ööellu sukelduda. Aga üldiselt muidugi pohhuj.
      jood kodus tiba kauem. tuleb omal odavam ja meile jäävad paremad pickid noppimiseks drafti ja joogi edenedes... enivei kas tänapäeval veel keegi üldse enne 01.00-i läheb kuskile klubisse/pubisse niiehknaa?

Kommentaar

kas kokkutuleku koss kestab yheni või läheb igaüks peale kossu koju trimpama, et kella yhe viktoriiniks ennast vajalikku konditsiooni saaks

Kommentaar

saare poistel pea lõikab

Kommentaar

Minu hääl läheb draftile algusega 21.00.

Kommentaar

Algselt postitas Juveman Vaata postitust
              Nonii, siis on meistriliiga 2012/2013 hooajaks lukus.

Meistriliiga 2012/2013 hooaja koosseis:

1.BC TV
              2.Paide Põhk
              3.Rääma Õlid
              4.Kopli Kurjad Koprad
              5.Kase tn Getoneegrid
              6.Terror Squad
              7.The Express
              8.Super Seagulls
              9.Pärnu Põlvpüksid
              10.Rashaun
              11.Lords of the Pärnu
              12.LAW HakkivadHagijad
              13.The Revenge
              14.Viljandi Paadipoisid
              15.Laagri MDE
              16.Tabasalu Välgupoisid
              17.BC Nautilus
              18.Selja Lambikad (uue nimega Regal FCB)
              19.Aaron-C & Co
              20.NL Holdem

Draft toimub 26.oktoobri õhtul kell 20.00. Kel vastuväiteid, siis hakake siin arutama ja võtke muud otsused vastu ja mina siis muudan ära.

Raha saab kanda siis järgmisele kontole:

Romet Mihkels
              1106228468 Swedbank
              20 eurot
              Selgitusse palun märkida oma meeskonna nimi!
              Tore oleks, kui paneksite sinna juurde ka oma meili aadressi, et saaksin teile saata liigasse pääsemiseks vajalikud andmed. Mul teie meiliaadresse ei ole. Kellel on makstud, selle nimi muutub ka rasvaseks.
              Mind ei ole kindlasti Eestis 21-27 okt. Viibin Eesti golfinoortega kaptenina Kyprosel. Uurin veel asja aga kui ma draftis osaleda ei saa, mis on suht tõenäoline, siis ma loobun oma kohast. Olen ka praegu Eestist ära, jõuan esmasp siis hakkan asja arutama.

Kommentaar

Algselt postitas raivo23 Vaata postitust
                Mind ei ole kindlasti Eestis 21-27 okt. Viibin Eesti golfinoortega kaptenina Kyprosel. Uurin veel asja aga kui ma draftis osaleda ei saa, mis on suht tõenäoline, siis ma loobun oma kohast. Olen ka praegu Eestist ära, jõuan esmasp siis hakkan asja arutama.
                See oleks kurb, kuid minu andmetel peaks Kyproselgi internett olema Äkki õnnestub sul seal kuidagi draft teha?

Kommentaar

Rimmil oli paanikahoog võõras lennujaamas. Aga hetkel on jälle kõik ok ja ma usun, et näeme vanameistrit ka sel hooajal.

Kommentaar

Papp teele pandud.

Teen ka meeleheitliku katse kangutada draft varasemale nädalavahetusele, 20. või 21.10.2012, kuna 26.10 olen Eestist ära. Kui tuge ei leia, siis osalen ikkagi

Kommentaar

Prerank peaaegu valmis (jajah, kindel see).

Aga seletage nüüd, mille üle te siin nii hoogsalt hääletasite?
                      Playoffs: Week 22, 23 and 24 (8 teams) Note: Week 24 runs 10 days from Apr 8 to Apr 17

Ok, saan aru, et seadistust tuleks muuta, kuid millise seadistuse poolt siis härrased hääletasid? (SDK, las sellele vastavad teised seekord). Aga muidu on täiesti aus küsimus, kuna tahan teada, kuidas ma oma PO taktikat täpsemalt kujundama peaksin...

Kommentaar

Algselt postitas SDK Vaata postitust
                        Rimmil oli paanikahoog võõras lennujaamas. Aga hetkel on jälle kõik ok ja ma usun, et näeme vanameistrit ka sel hooajal.

Kui I-Padiga see rakendus töötab, ei tohiks olla probleemne. Iseasi, kas mul hotellis vaba wifi on. Aga jah, osalen ikka kuigi draft on selle kogu värgi kõige lahedam osa. Tiitlit peab kaitsma!

Kommentaar

Algselt postitas skint Vaata postitust
                          Aga seletage nüüd, mille üle te siin nii hoogsalt hääletasite?
                          Playoffs: Week 22, 23 and 24 (8 teams) Note: Week 24 runs 10 days from Apr 8 to Apr
                          spikrina mainin sulle Week 21, 22 and 23 (8 teams), aga ...
                          Algselt postitas skint Vaata postitust
                          (SDK, las sellele vastavad teised seekord).
                          ... las vastavad jah, kuid iseenesest on ammu teada, et mingeid arvamusi siin niisama ei teki. kuna sa teiste vaeva millegi pärast vääriliselt hinnata ei taha, siis palun väga hr seagull, kogu kõik need arvamused ise kokku, helista, võta msn's kontakti, saada meile, vajadusel võid ise suunata otsustamatuid GM'e, milline seisukoht see sinu meelest kõikse õigem oleks ja anna nädala lõpuks tulemustest teada

Kommentaar

Mnjah, ei teagi kumb variant parem on: kas see kus Toobal ja Michal viivad mutikesi-asotsiaale jne käekõrval valima või siis on nende võrra valimisaktiivsus madalam. Mina tean enda jaoks vastust, aga eks see ole maitseasi.
                            Uhke esimene Borussia Dortmundi avatari omanik

Kommentaar

sdk organiseeris mulle käekõrvale jägeretid, kohe mitu, seega võin ka edaspidi arvamust avaldada, isegi topelt, kui tingimused täidetud

Kommentaar

Algselt postitas artz Vaata postitust
                                sdk organiseeris mulle käekõrvale jägeretid, kohe mitu, seega võin ka edaspidi arvamust avaldada, isegi topelt, kui tingimused täidetud
                                Siis on arusaadav, kuigi mul küll poleks niimoodi aega enam hääletamas ja arvamust avaldamas käia
                                Uhke esimene Borussia Dortmundi avatari omanik

Kommentaar

Working...
                                X