Ma pooldaks pigem 20.00, sest siis jõuaksin potensiaalselt ka õhtul ööellu sukelduda. Aga üldiselt muidugi pohhuj.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eesti FNBA Meistriliiga 2012/2013
Collapse
X
-
jood kodus tiba kauem. tuleb omal odavam ja meile jäävad paremad pickid noppimiseks drafti ja joogi edenedes...Algselt postitas eika Vaata postitustMa pooldaks pigem 20.00, sest siis jõuaksin potensiaalselt ka õhtul ööellu sukelduda. Aga üldiselt muidugi pohhuj.
enivei kas tänapäeval veel keegi üldse enne 01.00-i läheb kuskile klubisse/pubisse niiehknaa?
Kommentaar
-
Mind ei ole kindlasti Eestis 21-27 okt. Viibin Eesti golfinoortega kaptenina Kyprosel. Uurin veel asja aga kui ma draftis osaleda ei saa, mis on suht tõenäoline, siis ma loobun oma kohast. Olen ka praegu Eestist ära, jõuan esmasp siis hakkan asja arutama.Algselt postitas Juveman Vaata postitustNonii, siis on meistriliiga 2012/2013 hooajaks lukus.
Meistriliiga 2012/2013 hooaja koosseis:
1.BC TV
2.Paide Põhk
3.Rääma Õlid
4.Kopli Kurjad Koprad
5.Kase tn Getoneegrid
6.Terror Squad
7.The Express
8.Super Seagulls
9.Pärnu Põlvpüksid
10.Rashaun
11.Lords of the Pärnu
12.LAW HakkivadHagijad
13.The Revenge
14.Viljandi Paadipoisid
15.Laagri MDE
16.Tabasalu Välgupoisid
17.BC Nautilus
18.Selja Lambikad (uue nimega Regal FCB)
19.Aaron-C & Co
20.NL Holdem
Draft toimub 26.oktoobri õhtul kell 20.00. Kel vastuväiteid, siis hakake siin arutama ja võtke muud otsused vastu ja mina siis muudan ära.
Raha saab kanda siis järgmisele kontole:
Romet Mihkels
1106228468 Swedbank
20 eurot
Selgitusse palun märkida oma meeskonna nimi! Tore oleks, kui paneksite sinna juurde ka oma meili aadressi, et saaksin teile saata liigasse pääsemiseks vajalikud andmed. Mul teie meiliaadresse ei ole. Kellel on makstud, selle nimi muutub ka rasvaseks.
Kommentaar
-
See oleks kurb, kuid minu andmetel peaks Kyproselgi internett olemaAlgselt postitas raivo23 Vaata postitustMind ei ole kindlasti Eestis 21-27 okt. Viibin Eesti golfinoortega kaptenina Kyprosel. Uurin veel asja aga kui ma draftis osaleda ei saa, mis on suht tõenäoline, siis ma loobun oma kohast. Olen ka praegu Eestist ära, jõuan esmasp siis hakkan asja arutama.
Äkki õnnestub sul seal kuidagi draft teha?
Kommentaar
-
Prerank peaaegu valmis (jajah, kindel see).
Aga seletage nüüd, mille üle te siin nii hoogsalt hääletasite?
Playoffs: Week 22, 23 and 24 (8 teams) Note: Week 24 runs 10 days from Apr 8 to Apr 17
Ok, saan aru, et seadistust tuleks muuta, kuid millise seadistuse poolt siis härrased hääletasid? (SDK, las sellele vastavad teised seekord). Aga muidu on täiesti aus küsimus, kuna tahan teada, kuidas ma oma PO taktikat täpsemalt kujundama peaksin...
Kommentaar
-
Algselt postitas SDK Vaata postitustRimmil oli paanikahoog võõras lennujaamas. Aga hetkel on jälle kõik ok ja ma usun, et näeme vanameistrit ka sel hooajal.
Kui I-Padiga see rakendus töötab, ei tohiks olla probleemne. Iseasi, kas mul hotellis vaba wifi on. Aga jah, osalen ikka kuigi draft on selle kogu värgi kõige lahedam osa. Tiitlit peab kaitsma!
Kommentaar
-
spikrina mainin sulle Week 21, 22 and 23 (8 teams), aga ...Algselt postitas skint Vaata postitustAga seletage nüüd, mille üle te siin nii hoogsalt hääletasite?
Playoffs: Week 22, 23 and 24 (8 teams) Note: Week 24 runs 10 days from Apr 8 to Apr
... las vastavad jah, kuid iseenesest on ammu teada, et mingeid arvamusi siin niisama ei teki. kuna sa teiste vaeva millegi pärast vääriliselt hinnata ei taha, siis palun väga hr seagull, kogu kõik need arvamused ise kokku, helista, võta msn's kontakti, saada meile, vajadusel võid ise suunata otsustamatuid GM'e, milline seisukoht see sinu meelest kõikse õigem oleks ja anna nädala lõpuks tulemustest teadaAlgselt postitas skint Vaata postitust(SDK, las sellele vastavad teised seekord).
Kommentaar
-
Siis on arusaadav, kuigi mul küll poleks niimoodi aega enam hääletamas ja arvamust avaldamas käiaAlgselt postitas artz Vaata postitustsdk organiseeris mulle käekõrvale jägeretid, kohe mitu, seega võin ka edaspidi arvamust avaldada, isegi topelt, kui tingimused täidetud
Uhke esimene Borussia Dortmundi avatari omanik
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar