Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Triobet Keeper NBA 2012/13

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Tervist
    Fastbreak siinpool.

Nähtavasti ei ole ma oma tegemistega Keeperis hakkama saanud (suutmatus õigel ajal draftida jms).
    Pole kahjuks ka väga palju vaba aega (tegelikult ilmselt mitte ka huvi, kuna esiotsa tiimid on sedavõrd tugevamad, et reaalselt sellisele tasemele jõudmiseks tuleks ette võtta mingisugune 5 aasta plaan/noorenduskuur. Ilmselt ei jätku hetkel sellist entusiasmi, et teeks nüüd 5 aastat kõva planeerimist ja siis olen ehk tasemel tiim).

Eelnevat arvestades pakun välja, et kui keegi teab kedagi, kes on tiimist huvitatud ja on muidu kõva keeperdaja, sellest mulle teada anda ning ilmselt oleksin nõus tiimi üle andma. Alustan ka ise selles valdkonans otsinguid.

Senikaua üritan nüüd siiski draftil silma peal hoida ning õigel ajal mehi draftida. Paluksin ka teavet, millal uus aken avaneb, et oma esimese ringi pick lõpuks ära teha.

Vabandan ja edukat hooaega kõigile.

Kommentaar

Rääma Õlid:

2.2 Donatas Motiejunas (HOU)

Kommentaar

Algselt postitas SDK Vaata postitust
        ma usun, et see ei oleks üldse probleem. seda enam, et on ju vist ka co-commishi võimalus? ning pluss kollektiivne järelvalve. karmi käega commish kuluks hetkel ära tundub.
        OK. Ega mul väga suurt vastumeelsust polegi, aga ikkagi kui Silver või SDK oleks ise nõus, siis parema meelega kritiseeriks kõrvalt
        Aga kui keegi vastu pole, siis võin ju proovida. Palve on minu poolt aga Aramisele, et kuna ta praegu alustas seda draftimist, siis viiks selle ka lõpuni siin foorumis - ajad, järjekord j.n.e. Ole hea kui nimekirja teed. Pane ette ka järjekorra numbrid, kui viitsid, siis ei pea näpuga ekraanilt lugema, et mitmes olen kui kirjutan.
        Väga loodan, et Fastbreak praegu jätkab, aga nagu varemgi ütlesin, siis uued tulijad kel indu alati on tervitatud.

Kommentaar

Saab tehtud.

Liigas commishi ja co-commishi määrmaiseks peavad määratavate emailid olema avalikustatud mitte "hidden" nagu enamusel on.

Kommentaar

Fastbreak:

2.3 John Henson [Mil]

Kommentaar

Poisid ja Tüdrukud!

Teadanne. Annan kiireimale pakkujale ära enda 2013 ja 2014 esimese roundi pickid.
              Targa inimese tähelepanekuid elust enesest.
              "Olete te tähele pannud, kui nilbed on higistavad puulehed? Eelsperma igal pool."

Kommentaar

Algselt postitas jazzjansa Vaata postitust
                Poisid ja Tüdrukud!

Teadanne. Annan kiireimale pakkujale ära enda 2013 ja 2014 esimese roundi pickid.
                Hilja sõbrake, hilja! Või siis vara sõbrake, vara!

Kommentaar

Algselt postitas Aramis Vaata postitust
                  Saab tehtud.

Liigas commishi i määrmaiseks peavad emailid olema avalikustatud mitte "hidden" nagu enamusel on.
                  Tehtud

Kommentaar

Jätsin end hetkel co-commishiks.

Kommentaar

Viljandi Paadipoisid:

2.4 Mirza Teletovic [Brooklyn Nets]
                      M-HUNT

Kommentaar

Rashaun võtab:

2.5 Al Harrington [Magic]

Kommentaar

Külatanuma Dünamo:

2.6. Brandan Wright (Dallas)

Kommentaar

Algselt postitas werty777 Vaata postitust
                            Külatanuma Dünamo:

2.6. Brandan Wright (Dallas)
                            didnt see that coming

Kommentaar

Algselt postitas Aramis Vaata postitust
                              Jätsin end hetkel co-commishiks.
                              Tekkis küsimus. Liiga nimi Triobet, kuna antud leht on meid meeldivalt toetanud. Kas sama rada jätkub või on see vajunud unustuste hõlma`? Vabandan, aga kuna pole ise võitnud, siis kuidagi kõrvust mööda jooksnud.
                              Ning muidugi ootan liigaga liituma ka neid managere, kes seda veel teinud pole.

Kommentaar

Peale Al`i võtmist läks olukord minu jaoks segaseks. Palju mehi keda võiks veel võtta, aga kõigil valikutel on oma aga. Kõik mehed tunduvad kuidagi 3nd ringi valikutena Aga ei viitsi pikalt kummi venitada ja las järgmine mees juba hakkab mõtlema. Seda enam, et pole kindel et õiges ajavahemikus netti tulen. Seega

BC Nautilus valib

2.7. Boris Diaw (SA)

Kommentaar

Working...
                                X