Mina olen kohe kindlasti lotonädala vastu!
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Triobet Keeper NBA 2012/13
Collapse
X
-
Nüüd siis siia teemasse ka. Muid reegleid arutame veidi hiljem, sest see drafti teema läheb muidu kirjuks. Aga ärrge unustage, et tegu on keeperiga. Seega kui lotonädalal "ässad" puhkavad, siis suure tõenäosusega mängivad need, kellele tulevikus loodavad nii NBA kui meie managerid. Kui jätame lotonädala keeperis ära, siis nagu soosime neid managere, kelle team koosneb vaid hetke "kunnidest"Algselt postitas Earvin Vaata postitustMina olen kohe kindlasti lotonädala vastu!
Palun siis hääli.
Senise poolt:hassan74,silverman, Y2KViinaordu, jazzjansa, Külatanuma
Senise vastu: SDK, Rääma, earvin, agent47, eika, veltu 69, juveman, sten777, orange, pao, aramis
Kommentaar
-
Fastbreak:
Kuigi iseenesest ei peaks mul ju midagi selle vastu olema, kui noored ja rohelised rohkem mängida saavad, on sellegipoolest mu arvamus järgmine:
Olen kindlasti 24nda nädala mahavõtmise poolt. Siin ma tõesti näen probleemina selget lotofaktorit.
Sama kindlalt olen nädal hiljem alustamise vastu. Kuna põhihooaeg on piisavalt pikk, siis selles osas ma kohe kindlasti ei leia, et hooaja alguse edasilükkamine vajalik oleks. Jah, ilmselt keegi peab 2 korda tugeva vastu mängima ja keegi 2 korda nõrgema vastu. Arvestades põhihooaja pikkust ma selles siiski probleemi ei näe. Siis võiks juba teha diile, et kes ühel aastal on draftis top 5 picki saanud, see järgmine aasta automaatselt top 10 valikust väljas jne jne...Pealegi põhihooaja lühendamine tähendab vähem mänge, mis omakorda suurendab õnnefaktorit. Ehk siis teise mätta otsast vaadates on tegelikult põhihooaja alguse edasilükkamine ka lotoõnne suurendamine.
Kokkuvõttes võtaksime nädala edasilükkamisega ju nädal mängurõõmu ära. Ja seda ilmselt (vähemalt inimeste puhul, kes playoffi ei jõua) kõige magusamal ajal, kui korvpallihooaeg algab ning kõigil huvi suur.
Kommentaar
-
sellist pointi pole veel varem esitletudki ja mingi nurga alt võib seal ka mingi iva olla. samas kui tahta sellele väitele oponeerida, siis leiaks ka kindlasti midagi vastu ütlemiseks. näiteks see, et miks peaks "noored" otsustama antud hooaja parima selgitamise kui "ässad" puhkavad? kui võtame võrdluse tavaeluga, siis oleks sarnane asi ju absurd, kui tiitlid play-offides lastakse otsustada pingipoistel ja noortel. seda lihtsalt ei tehta ja see ei ole loogiline. jah, tavaelu ei ole fantasy aga...Algselt postitas hassan74 Vaata postitustNüüd siis siia teemasse ka. Muid reegleid arutame veidi hiljem, sest see drafti teema läheb muidu kirjuks. Aga ärrge unustage, et tegu on keeperiga. Seega kui lotonädalal "ässad" puhkavad, siis suure tõenäosusega mängivad need, kellele tulevikus loodavad nii NBA kui meie managerid. Kui jätame lotonädala keeperis ära, siis nagu soosime neid managere, kelle team koosneb vaid hetke "kunnidest"
aga täna on näha seda, et lotonädala kaotamise poolt tuleb hääli nii hetke tabeli eesotsa tiimidelt kui ka tagumistelt. seega on kõik maitse asi ja loeme need maitsed siis tuimalt kokku.
Kommentaar
-
kas mujal teemades antud keeperi manageride hääli siin ei arvestata?Algselt postitas hassan74 Vaata postitust
Palun siis hääli.
Senise poolt:hassan74,silverman, Y2KViinaordu, jazzjansa
Senise vastu: SDK, Rääma, earvin, agent47
vastu: Lord, Külatanuma Dünamo
poolt: Laagri MDE, Keila Kurjad Koprad, FC And One, Lihula RööbasPuudlid, Rashaun, Paide. samuti Nocturn eelmise managerina juba kaotas lotonädala ja ta on selgelt seda meelt, lihtsalt nad Revengega hetkel ilma arvutita kuskil lähetuses.
arvamust me siia ei saa vist Nõmmelt, kellel pidi suva olema. ehk Viljandi ja Revenge annavad samuti oma arvamuse varsti teada.
Kommentaar
-
ma söön oma piparkoogimehikese mütsi ära, kui mõni manager oma juba välja öeldud arvamust muudab liigade kaupa erinevaks aga egas midagi, teen selle tiiru korra veel pealeAlgselt postitas Y2KViinaordu Vaata postitustIgas liigas võiks ikkagi manageride hääli eraldi arvestada - keeper oma olemuselt on ikkagi nii teistmoodi, et Meistri või Esiliigas väljaöeldud arvamust ka Keeperi arvamusena tõlgendada oleks suht vägivaldne.
Kommentaar
-
Pole vaja, sinu võit.Algselt postitas SDK Vaata postitustma söön oma piparkoogimehikese mütsi ära, kui mõni manager oma juba välja öeldud arvamust muudab liigade kaupa erinevaks aga egas midagi, teen selle tiiru korra veel peale
Kommentaar
-
pole hullu. piparkoogid mulle maitsevad. vaatame.Algselt postitas Y2KViinaordu Vaata postitustPole vaja, sinu võit.
Kommentaar
-
Olen Y2KViinaorduga samal meelel, et liigad erinevad ning nagu juba ütlesin, et kui tavaliigas on veel mingi point, siis siin ei näe ma mingit mõtet lotonädala kaotamisel.Algselt postitas SDK Vaata postitustma söön oma piparkoogimehikese mütsi ära, kui mõni manager oma juba välja öeldud arvamust muudab liigade kaupa erinevaks aga egas midagi, teen selle tiiru korra veel peale
Aga mis puutub teisi teemasid, siis tõesti ei viitsi kõiki teemasid pidevalt läbikammida, et äkki keegi kusagil sellekohta midagi arvab.
Kommentaar
-
arusaadav. et nii palju kui on inimesi, on ka erinevaid arvamusi. ma olen absoluutselt teisel seisukohal, et kui meistrikas annab veel igal hooajal arvestada PO-graafikut ja kasvõi mehi enne PO-d ära tradeda pingile istutamise hirmus, siis keeperis seda teha ei saa ja seega peaks just keeperis lotonädal tingimata kaduma. meistrikas meistrikaks ja näis mis seal saab. kuigi eelistaksin ka seda, et kõik liigad oleksid ühesugused.Algselt postitas hassan74 Vaata postitustOlen Y2KViinaorduga samal meelel, et liigad erinevad ning nagu juba ütlesin, et kui tavaliigas on veel mingi point, siis siin ei näe ma mingit mõtet lotonädala kaotamisel.
Aga mis puutub teisi teemasid, siis tõesti ei viitsi kõiki teemasid pidevalt läbikammida, et äkki keegi kusagil sellekohta midagi arvab.
ja ma saan aru, kui sa ei viitsi kõiki teemasid läbi kammida. ma tegin seda sinu eest ja võtsin asja siia teemasse kokku. näed ju ise kuidas on meil aktiivsusega ja arvamuste saamine on raske. ma olen kindel, et mõned managerid arvasid meistrika teemasse postitades, et see käib kõigi liigade kohta ning keeperi teemasse postitades samamoodi.
Kommentaar
-
Anna andeks, aga võtan sel aastal selle joone, et ma ei arva vaid vajan vastuseid. Seega vajan igalt võistkonnalt siia teemasse vastust. SorryAlgselt postitas SDK Vaata postitustarusaadav. et nii palju kui on inimesi, on ka erinevaid arvamusi. ma olen absoluutselt teisel seisukohal, et kui meistrikas annab veel igal hooajal arvestada PO-graafikut ja kasvõi mehi enne PO-d ära tradeda pingile istutamise hirmus, siis keeperis seda teha ei saa ja seega peaks just keeperis lotonädal tingimata kaduma. meistrikas meistrikaks ja näis mis seal saab. kuigi eelistaksin ka seda, et kõik liigad oleksid ühesugused.
ja ma saan aru, kui sa ei viitsi kõiki teemasid läbi kammida. ma tegin seda sinu eest ja võtsin asja siia teemasse kokku. näed ju ise kuidas on meil aktiivsusega ja arvamuste saamine on raske. ma olen kindel, et mõned managerid arvasid meistrika teemasse postitades, et see käib kõigi liigade kohta ning keeperi teemasse postitades samamoodi.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar