Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Triobet Keeper NBA 2012/13

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Hetkel jääb lihtsalt mulje, et otsuse läbisurumiseks katsutakse erinevatest liigadest saada võimalikult palju hääli. Ilmselt see nii ei ole, aga mulje jääb.

Kommentaar

Algselt postitas hassan74 Vaata postitust
      Anna andeks, aga võtan sel aastal selle joone, et ma ei arva vaid vajan vastuseid. Seega vajan igalt võistkonnalt siia teemasse vastust. Sorry
      selged pildid

Kommentaar

Algselt postitas Y2KViinaordu Vaata postitust
        Hetkel jääb lihtsalt mulje, et otsuse läbisurumiseks katsutakse erinevatest liigadest saada võimalikult palju hääli. Ilmselt see nii ei ole, aga mulje jääb.
        No see kõlas hetkel nii nagu ma kutsuksin siia hääletama meistrikast ja esiliigast managere, kes keeperis ei osale Osad keeperi managerid on oma arvamuse öelnud ära teistes liigades ja üritasin need siia kokku saada. Nagu ma arvasingi, siis praegu on mulle juba vastatud, et "ma juba ütlesin ju!". Ütlen veel, et ma ei suru siin midagi läbi, vaid tahan saada võimaluse korral kõigilt arvamust. Mis ei ole lihtne, nagu näha.

Kommentaar

Aga kiiret sellega ju ei ole? Või on? Minu küsimus on lihtsalt see, et kas seletasid ka teema esmasel esitlusel esiliigas ja meistriliigas mängivatele keeperi manageridele, et nende arvamus kandub ka keeperile?

Kommentaar

Igaks juhuks, et tüli kuidagi õhutada, ütlen ka siin (kiiperis algajana ja spetsiifikat lõpuni jagamata) et Külatanuma Dünmo on lotonädala pooldaja

Kommentaar

Algselt postitas werty777 Vaata postitust
              Igaks juhuks, et tüli kuidagi õhutada, ütlen ka siin (kiiperis algajana ja spetsiifikat lõpuni jagamata) et Külatanuma Dünmo on lotonädala pooldaja
              Tube tuleb õhutada, mitte tüli (mida pole)!

SDK ideedel ja jutul on kindlasti point, aga antud hetkel on loo traagika (või siis komöödia) selles, et tulihingelise lotonädala teema algataja ja vedajana paistab asi kummaline.

Kui keegi arvab, et ma saan mingit isiklikku kasu lotonädalast siis mõelge hästi järele - mul on ilmselt liiga vanim meeskond. Millised on võimalused, et vanad peerud viimasel nädalal mängima pannakse? Oleme ausad, enamusel mu mängijatel pole isegi playoffi asja. Isegi vana Nash saab ilmselt enne POd puhkust. Samas viimasel kolmel aastal olen saanud 2 korda finaali, seal küll julmalt tappa saanud, aga ju siis polnud õnne.

1. Ben Gordon
              2. Jason Terry
              3. Luke Ridnour
              4. Andrea Bargnani
              5. C.J Watson
              6. Gerald Green
              7. DeJuan Blair
              8. Chuck Hayes
              9. Carlos Boozer
              10. Zach Randolph
              11. Drew Gooden
              12. Brendan Haywood
              13. Leandro Barbosa
              14. Jared Dudley
              15. Steve Nash

Mis antud teema juures häirib on see, et üritame üksteise musta valgeks rääkida ja vastupidi. Oma isiklik arvamusvabadus ja fair-play on minu jaoks fantasy seltskonnas olulisemad. Lisaks mängurõõm.

Ei midagi isiklikku, ainult fantaasia

Tellis

Kommentaar

Natuke rohkem kui tund peaks ma veel vist ootama. Aga teen valiku ära. Ilmselt saaks selle tüübi ka viimases ringis aga siiski. Tulevane all-star:

Lihula RöbasPuudlid:

3.8 Kim English (DET)

Kommentaar

lotonädala kaotamise poolt nii meistrikas kui keeperis. aitäh.

Kommentaar

Saatsin täna David Sternile kirja.Sisu lühidalt oli järgmine:
                    Eestis tegutsevat maailma suurimat püraamiidsüsteemil tuginevat NBA fantasy liigat ähvardab hooaja vahele jäämine(võimalik,et ka liigade hääbumine),kuna on tekkinud vastuolud liiga pikkuses.NBA fantasy mängurid nõuavad,et NBA põhihooaja viimastel nädalatel kohustataks kõrgelt tasustatud korvpallureid mängima.Kes viimasel kahel nädalal ei mängi,ei tohi mängida play-offis.Võimalik ka variant,et mitte mängivate staarmängijate viimase kahe nädala palk lisatakse NBA fantasy liigade auhinnafondi.

Kommentaar

Aga kiiret sellega ju ei ole? Või on? Minu küsimus on lihtsalt see, et kas seletasid ka teema esmasel esitlusel esiliigas ja meistriliigas mängivatele keeperi manageridele, et nende arvamus kandub ka keeperile?
                      Väga kiiret ei ole tõesti aga miks mitte kohe asjaga ühele poole saada? Enne hooaega võiks otsus olla teada niiehknaa. Ja ega ma midagi pikalt ei seletanud kellegile, ütlesin, et hääletage liigades kus osalete. No ja osad siis panid arvamuse ainult ühte liigasse. Kuigi teadsid, et osalevad nii siin kui seal ja teadsid, et hääletatakse igas liigas hetkel. Aga see selleks. Katsume siis siia ka kõik kokku saada.

SDK ideedel ja jutul on kindlasti point, aga antud hetkel on loo traagika (või siis komöödia) selles, et tulihingelise lotonädala teema algataja ja vedajana paistab asi kummaline.

Mis antud teema juures häirib on see, et üritame üksteise musta valgeks rääkida ja vastupidi. Oma isiklik arvamusvabadus ja fair-play on minu jaoks fantasy seltskonnas olulisemad. Lisaks mängurõõm.

Ei midagi isiklikku, ainult fantaasia

Tellis
                      eks ma saan aru küll kuidas see välja paistab. aga nii kummaline kui see ka tunduda võib kõrvalt, siis sel aastal võtsin eesmärgiks kasvõi nui neljaks kõigilt arvamused foorumisse kätte saada. mitte et teema ei hajuks jälle vaikselt õhku nagu susinaga peer eelmistel aastatel, kus a la 5 manageri võttis sõna 20-st, kuigi näiteks mulle jäi mulje, et paljud kiruvad lotonädalat. lihtsalt foorumis sõna keegi ei võta. ja kui saabki lõpuks selgeks, et emmale-kummale poole enamushääled, siis ongi asi lukus.

ja arvatavasti võin mina hetkel lotonädala kadumisest kasu saada küll kui mu tiimi praegu vaadata. ja varsti saaksid praegused rebuildijad kasu. ja siis saaksin jälle mina. ja siis nemad. Silverman ei saaks kasu.

ja mis puudutab musta valgeks rääkimist, siis vaidlustes peaks ju teoorias tõde selguma. aga lõpuks hääletab ikka igaüks nii nagu ise paremaks peab ja kuidas kellegil on aastate jooksul siseveendumus kujunenud. ei mina usu, et meist keegi siin kedagi ümber on rääkinud

Kommentaar

Algselt postitas jutajass Vaata postitust
                        Saatsin täna David Sternile kirja.Sisu lühidalt oli järgmine:
                        Eestis tegutsevat maailma suurimat püraamiidsüsteemil tuginevat NBA fantasy liigat ähvardab hooaja vahele jäämine(võimalik,et ka liigade hääbumine),kuna on tekkinud vastuolud liiga pikkuses.NBA fantasy mängurid nõuavad,et NBA põhihooaja viimastel nädalatel kohustataks kõrgelt tasustatud korvpallureid mängima.Kes viimasel kahel nädalal ei mängi,ei tohi mängida play-offis.Võimalik ka variant,et mitte mängivate staarmängijate viimase kahe nädala palk lisatakse NBA fantasy liigade auhinnafondi.
                        ja kui Stern midagi vastu hakkab kobisema, siis kirjuta, et me teame kus ta elab.

Kommentaar

Fäntasis on iga nädal eraldi vaadelduna lotonädal, aga pikema targutamiseta olen siiski pigem viimase nädala kaotamise poolt.

Kommentaar

proovime ühe hooaja ära - ka lotonädala kaotamise poolt ka siin liigas.

Kommentaar

Kuigi ma olen legendaarne kaotaja ja mind ennast lotonädala teema eriti ei puuduta, olen siiski lotonädala vastu. Finaalides peaks võitlus ikkagi hammas hamba vastu käima.
                              M-HUNT

Kommentaar

Jõudu! Vabandan, et eemal olin, aga polnud mul vahepeal internetti asja - töölt anti käsk seminarile mitte arvutit kaasa vedada.

Minu hääl nagu vist ka seal omavoliliselt tehtud muudatusest võis lugeda on lotonädala vastu. Ja seda pea igasugust tüüpi liigades - eriti aga keeperis.

Kommentaar

Working...
                                X