Okidoki.
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Fantrax draft 2018/19
Collapse
X
-
see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple." -
Kommentaar
-
@moya
12p on pingilt tulemata jäänud? See vist ju oluline punnide difference suhtes hiljem?
Kommentaar
-
Tal oli algkoosseisus vaid üks 0 minutiga mängija (Martinelli), kes vahetati välja AWB kui suurima punktisaagiga pingimehe vastu.@moya
12p on pingilt tulemata jäänud? See vist ju oluline punnide difference suhtes hiljem?
https://www.fantrax.com/fantasy/leag...eView=MATCHUPSKommentaar
-
Ei tule, ei teagi kas Mõnuagent läks sihilikult selle peale välja, et üheksa väljakumängija puhul lisanduks pingilt kümnes, või lihtsalt kogemata jäi tal üks mees rivistusse panemata, aga jah välja vahetatakse ikka ainult 0 mänguminutiga (sh edasilükatud mänguga) algkoosseisu mängija.Kommentaar
-
Läksin sellele välja jah, ei teadnud, et ei vahetata. Samas poleks see ka midagi muutnud.Ei tule, ei teagi kas Mõnuagent läks sihilikult selle peale välja, et üheksa väljakumängija puhul lisanduks pingilt kümnes, või lihtsalt kogemata jäi tal üks mees rivistusse panemata, aga jah välja vahetatakse ikka ainult 0 mänguminutiga (sh edasilükatud mänguga) algkoosseisu mängija.Kommentaar
-
Hmm, mine sa ka Ryan.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."Kommentaar
-
Kommentaar
-
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar