Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

Fantrax draft 2018/19

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused
  • Daz Booob
    naughty by nature
    • Sep 2003
    • 11839

Algselt postitanud kasutaja j6u1uv4n4 poolt
    @wabi-sabi kuidas sa Dominic Calvert-Lewin'i kahe mängu vastu hakkama saad?
    Tuli Benteke oma nelja sõbraga ja tegi seda, mida Neymari Emal oodata oligi.
    see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

• Mõnuagent 007
      Bradolf Pitler
      • Jan 2004
      • 30426

Suurepärane hooaeg jälle lõppenud ja moyal oli seekord isegi keegi konkurentsi pakkumas! Järgmine hooaeg uuesti!

Kommentaar

• moya
        Amatöör
        • Sep 2001
        • 2054

Cariba Utd andis jah kõva lahingu ja ega j6u1uv4n4gi palju maha jäänud.

Rõõm tõdeda, et see hooaeg oli senistest ilmselt kõige aktiivsema osavõtuga, valdav enamus ei jätnud oma tiimi unarusse ja leidsid aset ka mõned trade'id.

Loodetavasti siis järgmine hooaeg jätkub samas joones (ja saame alustada kohe esimesest nädalast). Igal juhul on põnevuse lisamiseks plaanis hooaja keskel korraldada ka väike karikavõistlus.

Nagu ikka on uue hooaja eel teretulnud ettepanekud reeglistiku, punktisüsteemi jm timmimise osas.

Kommentaar

• tsumase
          Asjahuviline
          • Jul 2008
          • 231

Mulle jäi meelde, et penalti teenimise eest (või äkki see oli posti löömise eest) sai Barkley assisti kirja (meie viimane omavaheline mäng oli moya). Ma mängupäeva lõpus enam ei kontrollinud, aga kui see lõpuks nii jäigi, siis selle võiks äkki uuel hooajal maha võtta?

edit: ja üldiselt oli üsna huvitav hooaeg jah, nats aktiivsem ja rohkem fantraxi eripäradele toetuvaid skeeme ja järgmine hooaeg võib moyale juba kandu näidata

Kommentaar

• moya
            Amatöör
            • Sep 2001
            • 2054

Algselt postitanud kasutaja tsumase poolt
            Mulle jäi meelde, et penalti teenimise eest (või äkki see oli posti löömise eest) sai Barkley assisti kirja (meie viimane omavaheline mäng oli moya). Ma mängupäeva lõpus enam ei kontrollinud, aga kui see lõpuks nii jäigi, siis selle võiks äkki uuel hooajal maha võtta?
            See pole veel midagi, mõnes liigas on pendla väljateenimine eraldi punktikategooria, olenemata penaltilöögi õnnestumisest

Kommentaar

• moya
              Amatöör
              • Sep 2001
              • 2054

Uuendasin liiga ära, oleks hea, kui osalejad/loobujad annaksid endast siin teada paari nädala jooksul. Draftida võiks mõned päevad enne hooaja algust.

Kommentaar

• Mõnuagent 007
                Bradolf Pitler
                • Jan 2004
                • 30426

Algselt postitanud kasutaja moya poolt
                Uuendasin liiga ära, oleks hea, kui osalejad/loobujad annaksid endast siin teada paari nädala jooksul. Draftida võiks mõned päevad enne hooaja algust.
                Äkki ootaks taas üleminekuakna lõpu ära?

Kommentaar

• moya
                  Amatöör
                  • Sep 2001
                  • 2054

Algselt postitanud kasutaja Mõnuagent 007 poolt
                  Äkki ootaks taas üleminekuakna lõpu ära?
                  Miks ka mitte, kui enamus sellega päri on. Vähem lahtisi otsi enne drafti. (Mul mõlkus meeles kellegi repliik mingist ajast, et võiks alustada esimesest voorust).

Kommentaar

• tsumase
                    Asjahuviline
                    • Jul 2008
                    • 231

Võib teha küll

Kommentaar

• EgoTrip
                      Frequent Flyer
                      • Dec 2001
                      • 4594

Teeme drafti peale üleminekuakna sulgumist.
                      Слава Україні! Героям слава!

Kommentaar

• j6u1uv4n4
                        Me engana que eu gosto
                        • Jan 2009
                        • 8175

Algselt postitanud kasutaja EgoTrip poolt
                        Teeme drafti peale üleminekuakna sulgumist.
                        poolt

Kommentaar

• Daz Booob
                          naughty by nature
                          • Sep 2003
                          • 11839

Algselt postitanud kasutaja moya poolt
                          Miks ka mitte, kui enamus sellega päri on. Vähem lahtisi otsi enne drafti. (Mul mõlkus meeles kellegi repliik mingist ajast, et võiks alustada esimesest voorust).
                          Minule meeldib see hooajaga koos alustamine - vähe rohkem jokreid ja muidu segadust, mis võiks (meie liiga suht olematut) mängijate vahetust soodustada.

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

• Daz Booob
                            naughty by nature
                            • Sep 2003
                            • 11839

Kas keegi kusagil mingit "koolitust" pakub mängijate osas? Silmasin mängijaid ja mõtlesin, et näe Jacki pole, siis Rossil hea Villas möllata... aga ta ju meil siiski Chelsea mängija, kus vähe tihedam konkurents... pingil.

Kommentaar

• j6u1uv4n4
                              Me engana que eu gosto
                              • Jan 2009
                              • 8175

Algselt postitanud kasutaja Daz Booob poolt
                              Kas keegi kusagil mingit "koolitust" pakub mängijate osas? Silmasin mängijaid ja mõtlesin, et näe Jacki pole, siis Rossil hea Villas möllata... aga ta ju meil siiski Chelsea mängija, kus vähe tihedam konkurents... pingil.
                              Minul isiklikult Villasse lootust ei ole. Vähemalt hooaja alguses mitte. Kas sa mäletad kuidas eelmine hooaeg ilma Jackita mängiti? Ma vaatasin vähemalt kolme Villa mängu nii ja süda läks pahaks. Rahast oli ka kahju..

Kommentaar

• Daz Booob
                                naughty by nature
                                • Sep 2003
                                • 11839

Ma sellepärast algul mõtlesingi, et näe Ross ülendatakse ja saab mänguruumi, et ta vähe ikka oskab ka ja kui tuju hea, siis toodab punkte ka... hea veel, et mingit drafti pole olnud - oleksin koos Rossiga pingi lõpus istunud.
                                Jacki puhul võib olla see efekt, et kui ta oli olemas, ent ei mänginud, siis ikkagi läbi mingi vaimusilma loodeti temale. Nüüd, kus ta täitsa läinud, siis teised Võivad esile astuda.

Kommentaar

Töötlen...