Kas Larabral tuleb midfielder 0.5 punniga sisse?
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Fantrax draft 2018/19
Collapse
X
-
Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustKas Larabral tuleb midfielder 0.5 punniga sisse?
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustMaupay oli mul eelmine aasta. Et pole päris see.Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
My spell checking is second to nine!
Kommentaar
-
Algselt postitas futbolidipaul Vaata postitustBertrand Traore?
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustMaupay oli mul eelmine aasta. Et pole päris see.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustHarry Kane anybody?Слава Україні! Героям слава!
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustPäris suvalisi asju ka pakkuda ei maksaLootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
Kommentaar
-
Algselt postitas futbolidipaul Vaata postitustMillest sa räägid? Kane on toonud 3.7 punkti mängus, Traore 5.17. Vähema arvu mängudega ka veel. Raul Jimenez oleks parem?
Vägema arvu mängudega on üks probleem. Ehk su pakutu ei mängi pooltes mängudes.
Teine probleem. Kane lööb halva stsena järgi hooajal 10 kolli, hea stsena korral 20. Traore üldse max 5 hooajal. Ehk ma pakun väikese starteriveaga Bentleyt ja sa tahad teda vahetada rohelise kaardi vastu.
Tegelt tulin siia räntima teemal "Havertzi pick on ka täispekkis", aga märkasin, et sulle jäi vastamata.
P.s. Jutt Traorest siis. Jimenez+Traored oleks äkki isegi valmis mõtlema.
Kommentaar
-
Tulemust see küll ei muutnud aga mulle tundub, et Fantrax pani mu vahetustega pange? S.Dallas oli mul pandud kaitsjaks ja sai 15 puntki midagi, aga sisse vahetati ta poolkaitsena ning ilma clean sheeti punktidetaFormatsioonis asi olla ei saanud, huvitav.. Pingil veel Martial ka, kes sai 12.75p, kas siis hoopis tema ei oleks pidanud tulema?
Kommentaar
-
Algselt postitas tsumase Vaata postitustTulemust see küll ei muutnud aga mulle tundub, et Fantrax pani mu vahetustega pange? S.Dallas oli mul pandud kaitsjaks ja sai 15 puntki midagi, aga sisse vahetati ta poolkaitsena ning ilma clean sheeti punktidetaFormatsioonis asi olla ei saanud, huvitav.. Pingil veel Martial ka, kes sai 12.75p, kas siis hoopis tema ei oleks pidanud tulema?
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustMa ei tea, kas sa teed nalja. Aga.
Vägema arvu mängudega on üks probleem. Ehk su pakutu ei mängi pooltes mängudes.
Teine probleem. Kane lööb halva stsena järgi hooajal 10 kolli, hea stsena korral 20. Traore üldse max 5 hooajal. Ehk ma pakun väikese starteriveaga Bentleyt ja sa tahad teda vahetada rohelise kaardi vastu.
Tegelt tulin siia räntima teemal "Havertzi pick on ka täispekkis", aga märkasin, et sulle jäi vastamata.
P.s. Jutt Traorest siis. Jimenez+Traored oleks äkki isegi valmis mõtlema.
Aga Jiminez ei ole ka paha lisa. Oleksid nõus? Jiminez on hea üles saanud, annaksin sulle eelise järgmiseks omavaheliseks kohtumiseks. Sa muidugi pead mind pärast eraldi juhendama, kuidas seda teha saaks, et ma midagi pekki ei keeraks.Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar