Algselt postitas moya
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Fantrax draft 2018/19
Collapse
X
-
Kes iganes Werner+Auba for Martial+Phillips vahetusettepaneku tegi, ma oleks ainult Werner for Phillipsiga nõus. Tundub, et pole tõsine vigastus ja mul ründesse üks mõte on...
Leave a comment:
-
Järgmises voorus on Man Cityl, Evertonil, Burnley'l ja Fulhamil kaks mängu, nii et sellest lähtudes annab mängijate valikuga oma võiduvõimalusi kindlasti suurendada, eriti kui on pingimehi, kellest ei ole kahju loobuda (nagu nt Dier, Holding, Zouma?)Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustViis võitu järjest, aga nüüd tuleb seitse võitu järjest saanud moyale vastu minna. Ilmselt pole mõtet mängijaid validagi...
Leave a comment:
-
Viis võitu järjest, aga nüüd tuleb seitse võitu järjest saanud moyale vastu minna. Ilmselt pole mõtet mängijaid validagi...
Leave a comment:
-
Ma homme uurin, praegu on aeg magama minnaAlgselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustNo nagu ikka, vaata minu poisse. Oleksid omal ajal Auba vastu Gündogani tahtnud, siis oleks äkki isegi läbi läinud.
Leave a comment:
-
No nagu ikka, vaata minu poisse. Oleksid omal ajal Auba vastu Gündogani tahtnud, siis oleks äkki isegi läbi läinud.Algselt postitas LaRaBla Vaata postitustKeegi Ingsi, Werneri või Auba vastu tahaks huvitavaid pakkumisi teha?
Leave a comment:
-
Mul on Wernerisse hooaja lõpuni usku, aga DCL-Bamford-Kane ei ole keegi seda ohverdust väärt. Kahjuks muid häid mängijaid mul ei ole ja nelja ründajaga ka minna ei taha.Algselt postitas LaRaBla Vaata postitustKeegi Ingsi, Werneri või Auba vastu tahaks huvitavaid pakkumisi teha?
Leave a comment:
-
Keegi Ingsi, Werneri või Auba vastu tahaks huvitavaid pakkumisi teha?
Leave a comment:
-
umbes 10 punni vaja viimasest kümnest mindist Leedsi mängus. Pingeline!
Leave a comment:
-
Fakk, cuttisin just McTominay ja tõin Jorginho sisse ja nüüd sedasi...
Leave a comment:
-
Ei olnud mingit teistele kärukeeramist antud juhul. Muutsin lihtsalt meelt, mis mehi kaitsesse/väravasse panna. Need dropitud mängijad läksid tagasi vabaagentideks ja olid koheselt igaühele saadavad. (Vabaagentide hulgast lisatud mängijat peab enda käes hoidma vähemalt 24 tundi, et ta pärast droppimist lukku läheks).Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustmoya, mis taktika sellel "võtan korraks mängija ja siis dropin ta kohe"-taktika point on? Et jumala eest keegi teine ei saaks teda vooru ajal võtta?
Leave a comment:
-
moya, mis taktika sellel "võtan korraks mängija ja siis dropin ta kohe"-taktika point on? Et jumala eest keegi teine ei saaks teda vooru ajal võtta?
Leave a comment:
-
Hilja sain asjale jaole ja eks järgmine kord bäshin Thiagot... kui sinu vastu mängin!
Leave a comment:
-
kle WABI-SABI you had ONE job, krdi Thiago oleks võinud mängimata jääda..
Leave a comment:
-
Eepilises kommentaatorite duellis kipub Epic teist korda sel hooajal sisse saama!
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: