Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Yahoo Fantasy Football (see õige)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Yahoo Fantasy Football (see õige)\'

Algselt postitas Epic
    Sorry, Unable to process request at this time -- error 999.
    pärast kevadise nba fantasy liiga \"aktsioone\" oleks suht õiglane küll, kui yahoo su ära oleks bänninud.

Kommentaar

Algselt postitas SleepWalking

Algselt postitas Epic
      Sorry, Unable to process request at this time -- error 999.
      pärast kevadise nba fantasy liiga \"aktsioone\" oleks suht õiglane küll, kui yahoo su ära oleks bänninud.
      ..ja kui Yahoo! ei olegi sind, Epic bänninud, siis on minul alati võimalus sind eestimeelsete grupist kõrvaldada.

Kommentaar

Härrased-härrased! Kiirustage! Homme hakkab hooaeg pihta ja grupp meil alles pooltäis!

Kommentaar

Liitusin kah teie üritusega siis

Kommentaar

Tegin nagu alati. Algul siis Henry, Lampard ja Cech sisse, siis vaatasin, et oih, raha nagu rohkem polegi ja komplekteerisin oma meeskonna keskpärastest kaakidest. It never gets easier:S

Kommentaar

MNja, ma üritasin arvata selle hooaja üllatajaid, eks näeb kuda mul läheb.

Kommentaar

Esialgne plaan võtta sisse Henry, Rooney, Drogba, Lampard, Ronaldo, Cech sai mu unistustes elada vaid loetud minutid seniks kuni avastasin, et isegi kõrgemat matemaatikat kasutades ei suuda ma 11mehelist satsi antud 100rahaühiku juures komplekteerida.

Paneme siis keskväljale mõne Sunderlandi, Wigani ja West Hami poisi. Küll nad skoorivad!

Kommentaar

Algselt postitas kyps

Tegin nagu alati. Algul siis Henry, Lampard ja Cech sisse, siis vaatasin, et oih, raha nagu rohkem polegi ja komplekteerisin oma meeskonna keskpärastest kaakidest. It never gets easier:S
                  Usun ma sind jee. Vana rebane selline. Mul tuli kombinatsioon vanadest tegijatest, uutest ostudest ning promotsiooni saanud kuttidest. Kahte viimast seltskonda on eriti raske ära aimata, kes saavad platsile, kes mitte. Aga näis, hooaeg pikk, jõuavad need anriid-tšehhid-lämpsid oma väärtust kaotada ning soodsamasse hinnaskaalasse jõuda.
                  Supplies!

Kommentaar

Niii, peale 2 vooru sain oma meeskonna ka siis tehtud siia.
                    No unus.
                    Kuusalu SK Rada nagu HTski.
                    Vaja siis eelmise hooaja 10 kohta püüdma hakata.

Staaridest sai RvN võetud (no mitu hooaega ei saa järjest ju puusse panna), ülejäänud on sellised tiba üle keskmise mehed.

Kommentaar

Mnjah, esimese nädala valik on väga otsustava kaaluga ning nagu näha, ebaõnnestus see mul täielikult, liidrist juba 100+ punni maas. Aga egas midagi, püssi vara põõsasse viskama hakata. kypsile peab ju ikka ära tegema
                      Supplies!

Kommentaar

Oot, ma lasen sind siis pisut lähemale, et heitlus põnevam oleks

Kommentaar

Miks eestimeelsete tabelis näitab, et mul on 0 punni kui tegelt ei ole
                          \\"Empty your mind. Be formless, shapeless, like water. You put water into a cup, it becomes the cup. You put water into a bottle, it becomes the bottle. You put it in a teapot, it becomes the teapot. Water can flow or it can crash. Be water, my friend.\\" - Bruce Lee

Kommentaar

Kas keegi võiks vastata:Sel nädalal mänge just kui poleks.Aga team`i valimist nõuab ikka.Kas arvesse lähevad koondise või mingid muud mängud või on see lihtsalt tühi nädal??

Kommentaar

tühi on.

Kommentaar

Algselt postitas hassan74

Kas keegi võiks vastata:Sel nädalal mänge just kui poleks.Aga team`i valimist nõuab ikka.Kas arvesse lähevad koondise või mingid muud mängud või on see lihtsalt tühi nädal??
                                Jajah, Premiership´i arvestusse lähevad nii Eesti Suurim Meistriliiga Schenker ABB Löfsberg Lila mängud ning samuti ka hattrick.org´s toimuvad kohtumised.

Kommentaar

Working...
                                X