Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Yahoo Fantasy Football (see õige)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Replying to Topic \'Yahoo Fantasy Football (see õige)\'

No offence...
    Kümme punkti Sundance KidŽile
    Enam paremini Hasselbainki kohta sellel hooajal öelda ei saagi. Ka mina olin sunnitud raipe kahjumiga maha müüma.

Kommentaar

... huh algus suht hea.... väike vahe sisse rabeletud .... aga mis Tartu Cityst saand egas sa alla akka andma

Kommentaar

Nah see nädalavahetus jäi taaskord vahele, aga järgmiseks juba magus meeskond valmis. Küll ma veel tagasi tulen

Parimatega
        Eestlane Finsbury Parkis

Kommentaar

Tra katsetan siin igat moodi neid formatsioone. Et kas 3-4-3, 4-4-2 vai 3-5-2 jne. Igal on omad plussid ja miinused. Siin tuleb ära unustada selline asi, et kuidas saada kokku hea tiim reaalelus, tuleb panna kokku selline mansa, mis punkte toob ja vot see teeb asja keerulisemaks. Mis rahvas arvab siin erinevate formatsioonide headest ja albadest külgedest?

Kommentaar

ilmselt 3 ründaja formatsioon on kõige intrigeerivam, võid saada hea saagi samas võid ka haledalt kukkuda, ise harrastan 3-4-3, senimaani on tulemsued keskmised.

Kommentaar

Klassikaline ja enim kasutatav on ikke 3-4-3...See nagu antakse ette ja egas keegi viitsi/oska ise uusi variante proovida...Nimed ei loe midagi, tasub jälgida SOTi ja et lammas liialt kaarte ei saaks...Eesmärk on endiselt kõrge-esikoht grupis ja maailmas saada esimese 1000 hulka...

Hetkel grupis nr.3 ja maailmas 6000,vist....

Kommentaar

Tembuu, kahjuks küll on esikoht grupis juba kinni. Ma võtan selle. Maailmas võid 1000 hulka saada küll aga grupi esikohta kahjuks mitte. Sry!

Kommentaar

Kõige rohkem on kahju sellest, et kuna mängin seda mängu esimest korda, siis ei saanud kohe asjale pihta ja algus läks peesse. Vbla siis poleks vahe esimesega nii suur.

Kommentaar

Olen täheldanud ühte asja. Nimelt, on esimene hooaeg vaatamata teadmiste puudumisele kõige edukam suhteliselt....Hiljem tulevad teadmised ja kogemused ning seetõttu on skoorid ühtaselt tugevad kuid sellest ei piisa et asja kinni panna...Algajatel on ikka olemas see õnn, et panevad lihtsalt huupi(ehk siis lambist,nagu noored ütlevad)..

Good luck,SunDanceMachine, kuid ära liialt optimistlik ole!!

Kommentaar

No algaja olen ma selles konkreetses mängus. Päris ruukiks mind aga ka pidada fantasy mängudes ei saa. Enne lissalt kossu jt. proovitud. Aga paneks midagi vahele? Et nagu kumb meist selle hooaja lõpuks eespool on? Stardipositsioon oleks praegu enamvähem võrdne, annaksin sulle isegi väikse edumaa...

Kommentaar

Originally posted by tembuu

Olen täheldanud ühte asja. Nimelt, on esimene hooaeg vaatamata teadmiste puudumisele kõige edukam suhteliselt....Hiljem tulevad teadmised ja kogemused ning seetõttu on skoorid ühtaselt tugevad kuid sellest ei piisa et asja kinni panna...Algajatel on ikka olemas see õnn, et panevad lihtsalt huupi(ehk siis lambist,nagu noored ütlevad)..

Good luck,SunDanceMachine, kuid ära liialt optimistlik ole!!
                        Täiesti nõus tembuuga. Eelmine hooaeg oli kusagil 2-3 yahoos mängida, üldse vist juba 5 ning kuigi pidevalt õnnestus esikümne piiri peal kõikuda, ei õnnestunud ühtegi nädala parimat tulemust teha. Nii et kogemused selles mängus ei tule kasuks kui kavatsed esikohta võita. Ehk siis eeldan, et sundance teeb tembuule ära.

Kommentaar

pikk hooaeg veel ees .... endal ka eesmärk olla gruppi võitja ja vähemalt 750 sees.... aga minule toob kõige kindlamini pukte see et mõnda meest hoian kogu aeg .... tema rating tõuseb aga ma sain ta ikka kindla summa eest juba ennem kätte ... praegu selliseid tiimis oma 3. aga üldiselt pean seda suht lihtsaks mänguks ... nii et kogemused siin nii väga ei maksa lihtsalt pead jagama Fantasytest üleüldse ja teadma mida teha jne. ja sellise fantasy juures meeldib ka see et ei pea koguaeg ehk igapäev jändama sellega, mida ei saa öelda ntx. NBA virtual gm kohta.. see pärast tüütas see ka ära endal eelmine aasta ....

edu siis kõigile teise koha jahil :P

Kommentaar

Ma maailmaareenile veel tükkima ei hakka. Kõigepealt vaja kodus kunniks saada!

Edu siis kõigile mõne teise koha jahil. Esimene on juba kinni minu poolt pandud....

Kommentaar

Ma ei tahaks kurjustada,kuid teie liigne optimist paneb mind natuke imestama. Kogemustest (mängin vast juba 3-4ndat hooaega) tean, et tõusule järgneb pea alati ka mõõn...Minul on see tulnud aasta lõpus, no nii november-detsember...Eelmine aasta langesin esiviisikust kahekümne piirimaile...Lihtsalt minu mehed ei teinud tuhkagi ja nii paar vooru järjest...See,et hoiad 3 kindlat matsi terve-see-aeg sees, on muidugi tore ja õige, aga paraku paraku tulevad hooaja edenedes vigastused ja mängukeelud ja vormilangused ja ebaõnn..
                              Ühesõnaga, püüdsin taltsutada Teie optimismi...Mõelge,seltsimehed!

Kommentaar

Nagu ma aru saan, siis ei ole sa tembuu kihlveost huvitatud? Saaksid ju minu, kui kollanoka, arvelt omale nö easy money teenida.

Kommentaar

Working...
                                X